View previous topic :: View next topic |
Jste zaujatí vůči freehostingům? |
Ano, co je zadarmo nemůže být dokonalé.. |
|
38% |
[ 10 ] |
Ne, freehosting je mnohdy lepší jak placený. |
|
61% |
[ 16 ] |
|
Total Votes : 26 |
|
Author |
Message |
lacibogi čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:05 am Post subject: |
|
|
Tak musim vam povedat, ze mne free host na profituxe dali v pohodicke.
Link som uviedol moj prvy pokus o HTML a poviem vam, ze to ziadna slava nebola. Dokonca stranka, ktora s ukaze na tom linku ani nie je dostavana a je tam odkaz pre chalana, ktory mi mal s tym poradit.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:10 am Post subject: |
|
|
S těma RS je to divný .Já mam sice na profituxu placenej hosting,ale udělanej v CSNUKE a v pohodě mi to jede  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:12 am Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Tak musim vam povedat, ze mne free host na profituxe dali v pohodicke.
Link som uviedol moj prvy pokus o HTML a poviem vam, ze to ziadna slava nebola. Dokonca stranka, ktora s ukaze na tom linku ani nie je dostavana a je tam odkaz pre chalana, ktory mi mal s tym poradit.  |
a kdy si to zkoušel? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:27 am Post subject: |
|
|
Mali mensiu pauzu v rozdavani freehostingu a hned potom som sa tam regol. Je tomu asi 2 tyzdne.
A stranka, ktoru asom im tam uviedol:
http://laci.webz.cz/
Ako vravim, ani 100% nefunguje.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:31 am Post subject: |
|
|
no protože orpheus taky říkal že zkoušel hosting na 3GPmanii a nedali mu ji  |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 12:21 pm Post subject: |
|
|
Tak, jelikož je už o tenhle topic celkem zájem, přidávám další... Pravidla jsou pořád stejná.
http://www.gwgaming.net/ Absolutní bomba. 500MB místa, 2GB traffic. Podporují php a jiné jazyky; ideální pro CSNuke či jiné náročné RS. Musíte zobrazit banner nahoře.
http://www.xr4free.com/ Klidná doména pro ty kterým nejde o místo, ale rychlost. 40MB, traffic 500MB rozhodně není nejlepší, ale snaží se to vylepšit vlastním blogovacím systémem. Další výhody jsou ty, že nemusíte zobrazovat reklamu.
http://www.byethost.com/ Opět něco pro náročné uživatele. Možnost vybrat si 1 ze tří free balíčků: 100MB, 150MB a 250MB. U třetího máte měsíční traffic 20 (!!!) GB. Dostanete taky 20 sub domén. Nutí vás zobrazit banner nahoře. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 2:05 pm Post subject: |
|
|
Když to tu takhle rozjíždíš,taky napiš jestli tam to nuke pude instalovat,protože třeba na e2uhostingu to nejde ani náhodou.A ten nebyl jedinej kde to nejde.(nedovolujou instalaci souborů který začínaj tečkou - tudíš v nuke .htaccess a pak ho nespustíš.Stejný problémy jsou pak i s phpBB,mambo a jiné ) _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 2:11 pm Post subject: |
|
|
Ty linky jdou ze stránky, kde jsou reakce na ně dobré. Tudíž předpokládám, že to tam jde. Otestovat to jaksi nemohu protože se mně samotnému nikdy nepodařilo nikde CSNuke ani nic podobného nainstalovat.. BTW e2uhosting.com je až na nějaké páté stránce toho výběru, takže asi tak. Dávám sem linky z první stránky s největší oblibou a důvěryhodností. I samotné servery už Vám samostatně nepovolí registraci, admin to musí verifikovat. |
|
Back to top |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 2:29 pm Post subject: |
|
|
prostřídal jsem dva placené hostingy....
Site.cz - nedoporučuju, časté výpadky, nefunkční ftp, špatná administrace, žádná technická podpora apod.
Inethosting.cz - doporučím, někdy se stane že to vypadne, ale to opravdu výjmečně, dobrá administrace - můžete spravovat 40 domén pod jedním účtem, myslím, že je se dá i docela cenově. Technická podpora je v pohodě.
______
souhlasím s jamaicou - jedině placený, dnes to ani tolik nestojí. Já mám placené hostingy dva a ani jeden skoro nepoužívám, není na to ani čas ale když je volná chvíle, tak se využijou  |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 2:39 pm Post subject: |
|
|
Jaké jsou vaše zkušenosti s asi nejznámějším freehostingem u nás: wz.cz ? Co jsem se ptal tak dost smíšené.. |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Nov 13, 2005 3:04 pm Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Jaké jsou vaše zkušenosti s asi nejznámějším freehostingem u nás: wz.cz ? Co jsem se ptal tak dost smíšené.. |
Jsem rád,že už tam nejsem...připadne mi pomalej, středně často vypadával(už je to 2 roky co jsem odešel),málo místa,reklama...
Teď jsem na placeným www.banan.cz a jsem naprosto spokojenej
3000MB/75Kč.měsíc^-1 _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

SMM
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 5:06 pm Post subject: |
|
|
Nevite, jak je to s tim IC, musim tam uvadet prave udaje ? Jako, celkem nerad bych uvadel nekam muj telefon, jmeno, bydliste etc.
VAdi jim to, kdyz to bude nejaka kravina ? NEsmazou mi ucet napr. kdyz si tam dam nick..
Jo a funguje jeste nova registrace ? Protoze, mi se to pokazde zatim seklo (server nelze nalez) _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 5:21 pm Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: | Nevite, jak je to s tim IC, musim tam uvadet prave udaje ? Jako, celkem nerad bych uvadel nekam muj telefon, jmeno, bydliste etc.
VAdi jim to, kdyz to bude nejaka kravina ? NEsmazou mi ucet napr. kdyz si tam dam nick..
Jo a funguje jeste nova registrace ? Protoze, mi se to pokazde zatim seklo (server nelze nalez) |
já tam vždycky hodím "-" a je to  |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 7:17 pm Post subject: |
|
|
http://www.own.cz/ 200MB, to samé co ic.cz jen zatím neokoukané... reklama se dá obejít stejně jko u wz.cz . Proč tedy na wz když tady máte 4x více místa? _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
|