View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
outdoorfoun kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 11:39 am Post subject: M75 ikonky a jine nastaveni |
|
|
Uz mi nezbyva nez se obratit na nektere znalce, ptz uz mi dosly sily : / Nedavno jsem si koupil M75 po 5 letech sem zmenil telefon a cekal bych, ze v dnesni dobe bude normalni kdyz si chci nastavit telefon podle sebe, ale realita je jinde, coz me velice mrzi : /
Chtel bych si zmenit ikonky .. docetl jsem se, ze si musim stahnout jisty ODT, kde si otevru zakazane adresare v telefonu a do jisteho adresare prehraju nove ikonky.. no jo jenze ten program ODT potrebuje rozpoznat MT pripojeny pres COM1/2 a svete div se dneska uz se dela vsechno pres USBcko a jakykoliv program na upravu telefonu co jsem zatim nasel take potrebuje rozpoznat COM1/2 ... inu stanul jsem si jisty program, ktery by mi mel toto emulovat, ale jak jinak program mi nefacha : / Stahnul jsem si i MenuChooser, ktery opet jak jinak potrebuje zpristupnit zakazane oblasti v telefonu, coz bych mohl udelat jedine postupem, tery jsem vyse popsal ..
Byl bych vdecny, kdyby mi nekdo poradil, ktere vsechny pokud mozno funkcni programy si mam stahnout, abych si takovouto samozrejmou malickost jakou zmena ikonek podle me je, mohl udelat sam.. dalsi libustka je ze pro ruzne upgradovani telefonu je nutno zvlastnich kabelu ..
Taky by me zajimalo jestli je takhle blbe upravitelenej jenom siemens, nebo jestli sou na tom ostatni znacky jeste hure? : )
Nechapu, ze v dnesni dobe je neco takovyho mozny, asi ziju jinde ... :/ Jako kdybych dostal balik Woken a nemohl si zmenit jakekoliv nastaveni a rozliseni bez zasahu Billa : ) |
|
Back to top |
|
 |
Georgezz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 1:21 pm Post subject: |
|
|
asi se mýlím ale nejde někde v tom tvém prográmku nastavit že USB bude třeba COM1 nebo 2 nebo třeba 14? _________________ my mobiles:
SE P910i
SE K700i
SE T610
SIEMENS M75 -  |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 1:40 pm Post subject: |
|
|
Místo ODT ti s klidným svědomím doporučím použít starý dobrý Totalcomander ( např. www.stahuj.cz) + VSOFS plugin 1.6 (na titulní straně Siemensmanie v rychlovkách). Jednoduché, elegantní, osvědčené. Řeší se to tu každou chvíli. Zkus chvíli hledat v článcích či ve fóru.
Na všemožné úpravy včetně změny FW stačí jediný kabel: DCA-510(i neoriginální)
Až tu budeš déle, nejspíš zjistíš, že telefony Siemens mají snad nejširší možnosti úprav ze všech mobilů. |
|
Back to top |
|
 |
outdoorfoun kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 1:57 pm Post subject: |
|
|
Dik za radu, zkusim doma .. no s tema moznostma rozsireni siemensu sem se bal, ze mi napisete, ze je ma siemens nejvetsi .. chudaci majitele ostatnich telefonu..
Viz kabel nekde sem cetl ze pro nahrani fw je nutno jeden kabel pro patche nejaky jiny.. servisni ci co .. no budu se tim procitat .. snad neskoncim zase tady .. |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
DCA-510 je servisní a uděláš s ním VŠECHNO
S tím, že je Siemens nejlepší, jem to možná trošku přehnal, ale za 7let "před Siemensem" jsem kromě změny log operátorů dělal jedinou úpravu: nechal jsem si za 500,-přehrát FW na N3310, abych měl českou T9  |
|
Back to top |
|
 |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 2:40 pm Post subject: ... |
|
|
no v tych kabloch mam pingpong aj ja .. mam orifinalny kabed D510 a patche tam nenarvem ... ...oficialny update ano ,ale vraj s neoriginalnymi kablami to nejde .. tak neviem ... ci netreba predsalen dva kable .. |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:17 pm Post subject: Re: ... |
|
|
nwagner wrote: | no v tych kabloch mam pingpong aj ja .. mam orifinalny kabed D510 a patche tam nenarvem ... ...oficialny update ano ,ale vraj s neoriginalnymi kablami to nejde .. tak neviem ... ci netreba predsalen dva kable .. |
Jestli máš originální Siemens DCA 510, správné ovladače a telefon Siemens pak bude problém asi jinde než v kabelu.
pnov wrote: | DCA-510 je servisní a uděláš s ním VŠECHNO
 |
_________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:28 pm Post subject: .. |
|
|
oficialne updaty mi bezia v pohode .. prblem je s V-Klay ten mi tel nenasiel - skusal som to na dvoch pc... |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:44 pm Post subject: Re: .. |
|
|
nwagner wrote: | oficialne updaty mi bezia v pohode .. prblem je s V-Klay ten mi tel nenasiel - skusal som to na dvoch pc... |
Nevím co máš za telefon, možná potřebuješ loadery. Podívej se sem a prostuduj návody. _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 3:57 pm Post subject: ... |
|
|
ok looknem testnem a dam vediet ..  |
|
Back to top |
|
 |
Jarous1 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 5:02 pm Post subject: Re: M75 ikonky a jine nastaveni |
|
|
outdoorfoun wrote: | Uz mi nezbyva nez se obratit na nektere znalce, ptz uz mi dosly sily : / Nedavno jsem si koupil M75 po 5 letech sem zmenil telefon a cekal bych, ze v dnesni dobe bude normalni kdyz si chci nastavit telefon podle sebe, ale realita je jinde, coz me velice mrzi : /
Chtel bych si zmenit ikonky....... |
Zas takový přehled o mobilech nemám, ale myslím si, že konkrétně Siemens je jeden z mála, kde se můžeš vrtat ve vnitřnostech a změnit si cokoli... Sice neoficiálně, bez podpory výrobce, ale jde to... _________________ Panasonic G520>>>Sony CMD-J6>>>Sie M55,FW91>>>Sie M75,(FW05->12->13->23->25) + RS-MMC ATP 512MB |
|
Back to top |
|
 |
Opaquit začátečník

78.28 SMM
|
Posted: Mon Nov 14, 2005 7:41 pm Post subject: |
|
|
A i když se nepočítají neoficiální úpravy, tak stále má Siemens v menu nejvíc možností nastavení mezi všemi nechytrými telefony. _________________ C35i (FW18) > ME45 (FW28) > S45i (FW04) > SX1 (FW15) > S68 > T-Mobile G1 (Android 1.6)
+ AC55 + A57 |
|
Back to top |
|
 |
outdoorfoun kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 9:38 am Post subject: |
|
|
Fakt lituju majitele ostatních telefonu .. MAM UZ IKONKY !!! diky za rady s tim pluginem pro total comandra to je mnohem snazsi ..
Jeste bych ale prosil o radu jak docilit toho abych si skupiny ikonek mohl menit v MenuChooser .. muzu si tam nahrat (jestli sem to spravne pochopil) nekolik sad obrazku (jinak pojmenovanych) a k nim soubory main0-9.fs a z nich si pak vybirat .. ale myslim, ze bych si musel zmenit nastaveni tech main1-9.fs aby vedeli ke kterym obrazkum se vztahuji .. jak na to? Zkousel sem to prepsat normalne v notepadu .. priradit jim ty zmenene nazvy obrazku, ale nefachalo .. chce to nakej dalsi program?
Diky |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 2:05 pm Post subject: |
|
|
outdoorfoun wrote: | Fakt lituju majitele ostatních telefonu .. MAM UZ IKONKY !!! diky za rady s tim pluginem pro total comandra to je mnohem snazsi ..
Jeste bych ale prosil o radu jak docilit toho abych si skupiny ikonek mohl menit v MenuChooser .. muzu si tam nahrat (jestli sem to spravne pochopil) nekolik sad obrazku (jinak pojmenovanych) a k nim soubory main0-9.fs a z nich si pak vybirat .. ale myslim, ze bych si musel zmenit nastaveni tech main1-9.fs aby vedeli ke kterym obrazkum se vztahuji .. jak na to? Zkousel sem to prepsat normalne v notepadu .. priradit jim ty zmenene nazvy obrazku, ale nefachalo .. chce to nakej dalsi program?
Diky |
Chce. Zkus se podívat třeba sem _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
cermfi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:11 pm Post subject: Jo ale ten ten.. |
|
|
Quote: | No prostě ty ikonky sou fakt super  |
|