clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M75 ikonky a jine nastaveni

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M75 ikonky a jine nastaveni

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
outdoorfoun
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 11:39 am    Post subject: M75 ikonky a jine nastaveni Reply with quote

Uz mi nezbyva nez se obratit na nektere znalce, ptz uz mi dosly sily : / Nedavno jsem si koupil M75 po 5 letech sem zmenil telefon a cekal bych, ze v dnesni dobe bude normalni kdyz si chci nastavit telefon podle sebe, ale realita je jinde, coz me velice mrzi : /

Chtel bych si zmenit ikonky .. docetl jsem se, ze si musim stahnout jisty ODT, kde si otevru zakazane adresare v telefonu a do jisteho adresare prehraju nove ikonky.. no jo jenze ten program ODT potrebuje rozpoznat MT pripojeny pres COM1/2 a svete div se dneska uz se dela vsechno pres USBcko a jakykoliv program na upravu telefonu co jsem zatim nasel take potrebuje rozpoznat COM1/2 ... inu stanul jsem si jisty program, ktery by mi mel toto emulovat, ale jak jinak program mi nefacha : / Stahnul jsem si i MenuChooser, ktery opet jak jinak potrebuje zpristupnit zakazane oblasti v telefonu, coz bych mohl udelat jedine postupem, tery jsem vyse popsal ..

Byl bych vdecny, kdyby mi nekdo poradil, ktere vsechny pokud mozno funkcni programy si mam stahnout, abych si takovouto samozrejmou malickost jakou zmena ikonek podle me je, mohl udelat sam.. dalsi libustka je ze pro ruzne upgradovani telefonu je nutno zvlastnich kabelu ..

Taky by me zajimalo jestli je takhle blbe upravitelenej jenom siemens, nebo jestli sou na tom ostatni znacky jeste hure? : )

Nechapu, ze v dnesni dobe je neco takovyho mozny, asi ziju jinde ... :/ Jako kdybych dostal balik Woken a nemohl si zmenit jakekoliv nastaveni a rozliseni bez zasahu Billa : )
Back to top
View user's profile Send private message
Georgezz
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

asi se mýlím ale nejde někde v tom tvém prográmku nastavit že USB bude třeba COM1 nebo 2 nebo třeba 14?

SE P910i

SE K700i

SE T610

SIEMENS M75 - Sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 1:40 pm    Post subject: Reply with quote

Místo ODT ti s klidným svědomím doporučím použít starý dobrý Totalcomander ( např. www.stahuj.cz) + VSOFS plugin 1.6 (na titulní straně Siemensmanie v rychlovkách). Jednoduché, elegantní, osvědčené. Řeší se to tu každou chvíli. Zkus chvíli hledat v článcích či ve fóru.
Na všemožné úpravy včetně změny FW stačí jediný kabel: DCA-510(i neoriginální)
Až tu budeš déle, nejspíš zjistíš, že telefony Siemens mají snad nejširší možnosti úprav ze všech mobilů.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
outdoorfoun
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 1:57 pm    Post subject: Reply with quote

Dik za radu, zkusim doma .. no s tema moznostma rozsireni siemensu sem se bal, ze mi napisete, ze je ma siemens nejvetsi .. chudaci majitele ostatnich telefonu..

Viz kabel nekde sem cetl ze pro nahrani fw je nutno jeden kabel pro patche nejaky jiny.. servisni ci co .. no budu se tim procitat .. snad neskoncim zase tady ..
Back to top
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

DCA-510 je servisní a uděláš s ním VŠECHNO Exclamation
S tím, že je Siemens nejlepší, jem to možná trošku přehnal, ale za 7let "před Siemensem" jsem kromě změny log operátorů dělal jedinou úpravu: nechal jsem si za 500,-přehrát FW na N3310, abych měl českou T9 Applause Not talking d'oh!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 2:40 pm    Post subject: ... Reply with quote

no v tych kabloch mam pingpong aj ja .. mam orifinalny kabed D510 a patche tam nenarvem ... Evil or Very Mad ...oficialny update ano ,ale vraj s neoriginalnymi kablami to nejde .. tak neviem ... ci netreba predsalen dva kable ..
Back to top
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:17 pm    Post subject: Re: ... Reply with quote

nwagner wrote:
no v tych kabloch mam pingpong aj ja .. mam orifinalny kabed D510 a patche tam nenarvem ... Evil or Very Mad ...oficialny update ano ,ale vraj s neoriginalnymi kablami to nejde .. tak neviem ... ci netreba predsalen dva kable ..

Jestli máš originální Siemens DCA 510, správné ovladače a telefon Siemens wink pak bude problém asi jinde než v kabelu.
pnov wrote:
DCA-510 je servisní a uděláš s ním VŠECHNO Exclamation
Applause Not talking d'oh!

nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:28 pm    Post subject: .. Reply with quote

oficialne updaty mi bezia v pohode .. prblem je s V-Klay ten mi tel nenasiel - skusal som to na dvoch pc...
Back to top
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:44 pm    Post subject: Re: .. Reply with quote

nwagner wrote:
oficialne updaty mi bezia v pohode .. prblem je s V-Klay ten mi tel nenasiel - skusal som to na dvoch pc...

Nevím co máš za telefon, možná potřebuješ loadery. Podívej se sem a prostuduj návody.

nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:57 pm    Post subject: ... Reply with quote

ok looknem testnem a dam vediet .. Confused
Back to top
Jarous1
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 5:02 pm    Post subject: Re: M75 ikonky a jine nastaveni Reply with quote

outdoorfoun wrote:
Uz mi nezbyva nez se obratit na nektere znalce, ptz uz mi dosly sily : / Nedavno jsem si koupil M75 po 5 letech sem zmenil telefon a cekal bych, ze v dnesni dobe bude normalni kdyz si chci nastavit telefon podle sebe, ale realita je jinde, coz me velice mrzi : /

Chtel bych si zmenit ikonky.......

Zas takový přehled o mobilech nemám, ale myslím si, že konkrétně Siemens je jeden z mála, kde se můžeš vrtat ve vnitřnostech a změnit si cokoli... Sice neoficiálně, bez podpory výrobce, ale jde to...

Opaquit
začátečník
začátečník

78.28 SMM
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 7:41 pm    Post subject: Reply with quote

A i když se nepočítají neoficiální úpravy, tak stále má Siemens v menu nejvíc možností nastavení mezi všemi nechytrými telefony.
outdoorfoun
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 9:38 am    Post subject: Reply with quote

Fakt lituju majitele ostatních telefonu .. MAM UZ IKONKY !!! diky za rady s tim pluginem pro total comandra to je mnohem snazsi ..

Jeste bych ale prosil o radu jak docilit toho abych si skupiny ikonek mohl menit v MenuChooser .. muzu si tam nahrat (jestli sem to spravne pochopil) nekolik sad obrazku (jinak pojmenovanych) a k nim soubory main0-9.fs a z nich si pak vybirat .. ale myslim, ze bych si musel zmenit nastaveni tech main1-9.fs aby vedeli ke kterym obrazkum se vztahuji .. jak na to? Zkousel sem to prepsat normalne v notepadu .. priradit jim ty zmenene nazvy obrazku, ale nefachalo .. chce to nakej dalsi program?

Diky
Back to top
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 2:05 pm    Post subject: Reply with quote

outdoorfoun wrote:
Fakt lituju majitele ostatních telefonu .. MAM UZ IKONKY !!! diky za rady s tim pluginem pro total comandra to je mnohem snazsi ..

Jeste bych ale prosil o radu jak docilit toho abych si skupiny ikonek mohl menit v MenuChooser .. muzu si tam nahrat (jestli sem to spravne pochopil) nekolik sad obrazku (jinak pojmenovanych) a k nim soubory main0-9.fs a z nich si pak vybirat .. ale myslim, ze bych si musel zmenit nastaveni tech main1-9.fs aby vedeli ke kterym obrazkum se vztahuji .. jak na to? Zkousel sem to prepsat normalne v notepadu .. priradit jim ty zmenene nazvy obrazku, ale nefachalo .. chce to nakej dalsi program?

Diky

Chce. Zkus se podívat třeba sem

cermfi
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 1:11 pm    Post subject: Jo ale ten ten.. Reply with quote

Quote:
No prostě ty ikonky sou fakt super Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum