Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 7:35 am Předmět: jiná M65 přes DCA-540 nefachala |
|
|
Ahoj připojil jsem kámošovu M65 přes kabel DCA-540 a nefungovala. Pak jsem zkusil připojit mojí a ta pak už taky nefachala. Neni možný že to bylo jiným fw? Po restartu už se moje M65 připojila. A jak to mam udělat abych tu jeho připojil a nemusel přeinstalovávat ovladače?
Jo abych to nezapoměl. Připojoval jsem to přes MPM. Ale de o to, že když jsem tam kdykoliv předtim napíchnul tu mojí, tak pohodka fšecko fachalo. A jenom jsem tam píchnul tu jeho, tak mi XPéčka nahlásila nalezen nový hardware bla bla bla. No z toho by mi prask!  _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 12:27 pm Předmět: Re: jiná M65 přes DCA-540 nefachala |
|
|
Pischkot napsal: | Ahoj připojil jsem kámošovu M65 přes kabel DCA-540 a nefungovala. Pak jsem zkusil připojit mojí a ta pak už taky nefachala. Neni možný že to bylo jiným fw? Po restartu už se moje M65 připojila. A jak to mam udělat abych tu jeho připojil a nemusel přeinstalovávat ovladače?
Jo abych to nezapoměl. Připojoval jsem to přes MPM. Ale de o to, že když jsem tam kdykoliv předtim napíchnul tu mojí, tak pohodka fšecko fachalo. A jenom jsem tam píchnul tu jeho, tak mi XPéčka nahlásila nalezen nový hardware bla bla bla. No z toho by mi prask!  |
No neviem ci to moze byt pravda, ale nemal ten kamarat o nieco novsiu tu M65-ku? Lebo aj ja som pripojoval kamaratovu CX65-ku na moj kabel a isla a ked prisiel druhy co mal novsiu (myslim datum vyroby) tak ju nechcelo zobrat a trebalo prerobit kabel na originalny. Ale ty asi mas originalny DCA540, tak potom fakt neviem,ze co to moze robit.  _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: pá listopad 25, 2005 3:05 pm Předmět: |
|
|
no já jsem skoušel připojit k mému orig. kabelu DCA-540 kámošovu C65 a jelo to... tak nevim...  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 3:18 pm Předmět: Re: jiná M65 přes DCA-540 nefachala |
|
|
Drobcek9056 napsal: | Pischkot napsal: | Ahoj připojil jsem kámošovu M65 přes kabel DCA-540 a nefungovala. Pak jsem zkusil připojit mojí a ta pak už taky nefachala. Neni možný že to bylo jiným fw? Po restartu už se moje M65 připojila. A jak to mam udělat abych tu jeho připojil a nemusel přeinstalovávat ovladače?
Jo abych to nezapoměl. Připojoval jsem to přes MPM. Ale de o to, že když jsem tam kdykoliv předtim napíchnul tu mojí, tak pohodka fšecko fachalo. A jenom jsem tam píchnul tu jeho, tak mi XPéčka nahlásila nalezen nový hardware bla bla bla. No z toho by mi prask!  |
No neviem ci to moze byt pravda, ale nemal ten kamarat o nieco novsiu tu M65-ku? Lebo aj ja som pripojoval kamaratovu CX65-ku na moj kabel a isla a ked prisiel druhy co mal novsiu (myslim datum vyroby) tak ju nechcelo zobrat a trebalo prerobit kabel na originalny. Ale ty asi mas originalny DCA540, tak potom fakt neviem,ze co to moze robit.  |
Novější má určitě,má tam i jiný ikony a určitě i novější fw, sice jsem to po restartu nezkoušel znovu, ale úplně jsem se toho leknul, že budu muset přeinstalovávat ovladače na kabel. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 6:43 pm Předmět: Re: jiná M65 přes DCA-540 nefachala |
|
|
Pischkot napsal: | Drobcek9056 napsal: | Pischkot napsal: | Ahoj připojil jsem kámošovu M65 přes kabel DCA-540 a nefungovala. Pak jsem zkusil připojit mojí a ta pak už taky nefachala. Neni možný že to bylo jiným fw? Po restartu už se moje M65 připojila. A jak to mam udělat abych tu jeho připojil a nemusel přeinstalovávat ovladače?
No neviem ci to moze byt pravda, ale nemal ten kamarat o nieco novsiu tu M65-ku? Lebo aj ja som pripojoval kamaratovu CX65-ku na moj kabel a isla a ked prisiel druhy co mal novsiu (myslim datum vyroby) tak ju nechcelo zobrat a trebalo prerobit kabel na originalny. Ale ty asi mas originalny DCA540, tak potom fakt neviem,ze co to moze robit.  |
Novější má určitě,má tam i jiný ikony a určitě i novější fw, sice jsem to po restartu nezkoušel znovu, ale úplně jsem se toho leknul, že budu muset přeinstalovávat ovladače na kabel. |
Musíš to nechat nainstalovat znovu. Protože u kabelu DCA-540 se neinstaluje kabel, ale Mobil!. Takže se instaluje pokaždé když připojíš nový telefon a každý další takový telefon zabírá jakoby svůj COM port. Takže přestože máš kabel pořád ve stejné USB zásuvce tak každý mobil má jiné číslo COM. Je to tak. Nemá cenu o tom diskutovat. Ověřeno praxí. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 10:02 am Předmět: |
|
|
aha,tak to potom jo. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: so listopad 26, 2005 11:20 am Předmět: |
|
|
hmm. mě to ale fachalo... (asi jsem to nainstaloval pro všechny mobily nebo co...) _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 11:26 am Předmět: |
|
|
pip@ napsal: | hmm. mě to ale fachalo... (asi jsem to nainstaloval pro všechny mobily nebo co...) |
Kunda párek, tak to je divný! Neni tady na těch stránkách někdo kdo by v tej technice měl naprosto dokonale jasno jak to teda je? _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 12:50 pm Předmět: |
|
|
Pischkot napsal: | pip@ napsal: | hmm. mě to ale fachalo... (asi jsem to nainstaloval pro všechny mobily nebo co...) |
Kunda párek, tak to je divný! Neni tady na těch stránkách někdo kdo by v tej technice měl naprosto dokonale jasno jak to teda je? |
Již jsem to napsal jednou a tak to je. V této věci mám nejenom jasno, ale mám to i prakticky snad 20 krát ověřeno. Záleží zřejmě i na OS, ale bavíme se o XP pro. Tečka. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|