clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Generovanie kódov u x65 FW 36+ a x75 bez testpointu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Generovanie kódov u x65 FW 36+ a x75 bez testpointu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sis650
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2005 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a jak v tom PapuaUtils ? stejne potrebuje mit spustenou tu Java aplikaci ktera mi porad hazi hlasku pripojte prosim prislusenstvi s obrazovkou Please wait... a tak se to opakuje. v infu mam plugged-in : DCA-500 Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to té aplikaci chvíli trvá,v návodu je 10-40 min, u mne cca 13 (zkoušeno 3x).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gwinn
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2005 8:09 pm    Předmět: Spojení aplikace s Papua utils Odpovědět s citátem

Mam originalni datovy kabel DCA 510, telefon M65, fw 50. Vsechno funguje do chvile, nez spustim v telefonu aplikaci na generovani kodu, pak se kabel "vypoji" je tam, ale neprojdou skrz nej zadny data, Papua ceka na odpoved middletu, MPM telefon ani nevidi... Problemj je evidentne nekde v te aplikaci, nez ji spustim, tak vsechno funguje a kabel je krasne prostupny...
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 8:52 am    Předmět: Re: Spojení aplikace s Papua utils Odpovědět s citátem

Gwinn napsal:
Mam originalni datovy kabel DCA 510, telefon M65, fw 50. Vsechno funguje do chvile, nez spustim v telefonu aplikaci na generovani kodu, pak se kabel "vypoji" je tam, ale neprojdou skrz nej zadny data, Papua ceka na odpoved middletu, MPM telefon ani nevidi... Problemj je evidentne nekde v te aplikaci, nez ji spustim, tak vsechno funguje a kabel je krasne prostupny...

A povoluješ přístup při spouštění aplikace, tak jak se Tě mobil ptá? Pro kabel, atd...(tak jak je to v návodu)?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
matus201
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nemohol by mi niekto poslat ten loader do v_klay? Niako mi ten navod nefunguje... Posielajte na [email protected] Pray
Mam cx75.
Gwinn
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 9:39 pm    Předmět: Re: Spojení aplikace s Papua utils Odpovědět s citátem

jirkab napsal:

A povoluješ přístup při spouštění aplikace, tak jak se Tě mobil ptá? Pro kabel, atd...(tak jak je to v návodu)?

Jo to samozrejme jo. BTW: Uz jsem to rozchodil, ty kody jsem natvrdo opsal, ale stejne se mií to rozpojuje, pokud spustim tu aplikaci... Ale jinak funguje vsechno...
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2005 3:51 pm    Předmět: Re: Spojení aplikace s Papua utils Odpovědět s citátem

Gwinn napsal:
jirkab napsal:

Jo to samozrejme jo. BTW: Uz jsem to rozchodil, ty kody jsem natvrdo opsal, ale stejne se mií to rozpojuje, pokud spustim tu aplikaci... Ale jinak funguje vsechno...

I to je možnost. Spustit aplikaci na mobilu a pak to natvrdo napsat do PU a je to to samé. Nejlepší je ještě si ty údaje schovat do textového souboru. Určitě se Ti ještě budou hodit wink . A to bych radil i ostatním, Obzvlášť Bkey ten je dost důležitej. Brick wall Whistle

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
beles
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a ja jsem v pasti, co to je:

z programu x65flasher:
The program failed to read boot password. The procedure exited with error message: No answer from BFC ping

z programu papuautils:
Îřčáęŕ ďĺđĺőîäŕ â đĺćčě BFB!

z programu v_klay:
error ping BFB
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

beles napsal:

z programu x65flasher:
The program failed to read boot password. The procedure exited with error message: No answer from BFC ping

z programu papuautils:

z programu v_klay:
error ping BFB

Chlapi dejte si českou verzi PU. http://www.siemensmania.cz/utility.php?view_all=true verze 0.5.1 cz . Zřejmě to vypadá, že máš jiný loader nebo boot žádající si opravu-funguje Ti mobil?

beles
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
beles napsal:

z programu x65flasher:

z programu papuautils:

z programu v_klay:
error ping BFB

Chlapi dejte si českou verzi PU. http://www.siemensmania.cz/utility.php?view_all=true verze 0.5.1 cz . Zřejmě to vypadá, že máš jiný loader nebo boot žádající si opravu-funguje Ti mobil?

ahoj, no tak kdyz treba nahraju do javy px65v4 a pustim v mobilu, tak to pise Please wait... ale!!! pod tim je text: java.lang.Exception: Unknown bootcore signature.

jinak se jedna o novy telefon, as 4 dny
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To už tady někdo psal v jiném tématu. Skus to pohledat není to dávno rozhodně ne déle než týden.
beles
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2005 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
To už tady někdo psal v jiném tématu. Skus to pohledat není to dávno rozhodně ne déle než týden.

a jaký kabel je nejvhodnejsi? dca-510 a vyrobce, nebo primo i model... dikes, zitra bych si ho objednal
99bob
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2005 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkouším java aplikaci px65v4 a po nahrání do mobilu C70 do data\Java\jam\applications to po spuštění nahlásí: Sobor není nalezen.
Potřeboval bych ten telefon odblokovat. Dělá to s fw 54 i 56. Nevíte co s tím mám dělat?
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2005 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš tu aplikaci dát ještě k tomu do samostatný složky...

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
99bob
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2005 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
Musíš tu aplikaci dát ještě k tomu do samostatný složky...

Už to chodí díky. Tak maladý a tak chytrý Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další
Strana 6 z 16

Přejdi na: