Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vasilečko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 11:30 pm Předmět: S65-zmena šetriča displeja-vypne telefón |
|
|
Mám problém,
keď som si nastavil nové táma, zmenil sa mi šetrič displeja,
chcel som tam dať hodihy, ale pri akejkoľvek zmne šetriča v nastaveniach mi vypne telefón. Poraďte prosím, potreboval by som tam mať hodihy.
Jaro. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 3:41 pm Předmět: |
|
|
mno jo zacal by som tym ze by som vymazal tu temu ktoru si si tam nahodil a keby to neslo tak by som skusil hodit novy firmware....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 3:56 pm Předmět: |
|
|
Zkus otevřít nějakej obrázek, vybrat v možnostech nastavit jako... spořič displeje a pak zkus normálně přes menu přehodit na hodiny...  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 03, 2005 10:42 am Předmět: Re: S65-zmena šetriča displeja-vypne telefón |
|
|
vasilečko napsal: | Mám problém,
keď som si nastavil nové táma, zmenil sa mi šetrič displeja,
chcel som tam dať hodihy, ale pri akejkoľvek zmne šetriča v nastaveniach mi vypne telefón. Poraďte prosím, potreboval by som tam mať hodihy.
Jaro. |
Tak tam vraz zpátky tu tému se kterou to šlapalo v pohodě.
Nebo:
1. Zapni a vypni telefon.
Nebo:
2. Otevři si tu tému na kompu a odmazej screensaver. Pak se nebude mít co změnit.
Nebo:
3. Sice je to kritické řešení, ale samozřejmně můžeš zkusit přehrát FW. _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|