Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petrikez kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 05, 2005 12:18 pm Předmět: Prosím poraďte, jak rozebrat c65?? |
|
|
Zdravím, mám v telefonu bordel,nereagují mi některé klávesy. Chtěl bych se dostat do telefonu,ale nechci při tom ulomit kryt nebo tak něco, nebím kde a na čem je kryt spojen....předem díky za radu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MAO táta fóra

Založen: 06. 01. 2005 Příspěvky: 1029 Bydliště: Ústí nad Orlicí
7890.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 05, 2005 1:32 pm Předmět: |
|
|
V krabici od mobilu by jsi mel mel mit takovy maly cerny jak bych to popsal no jakoby hacek proste plastovy vylisek ktery strcis nahoru do ten svirky ktera je naad reprackem a pootocim s nim. ale pred tim jeste musim odendat zadni kryt a batetku pak se ty uz cely telefon rozlozi na 5 dilu (baterka, klavesnice,zadni kryt,predni kryt a telefon)
Edit:\\
Tady mas tu cernou vec
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: po prosinec 05, 2005 2:07 pm Předmět: |
|
|
Nebo pokud jsi ho stratil tak místo toho použij zadní kryt ... dáš ho do toho uplne stejně jako ten klíč co ti ukazoval MAO a otočíš...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MAO táta fóra

Založen: 06. 01. 2005 Příspěvky: 1029 Bydliště: Ústí nad Orlicí
7890.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 05, 2005 2:16 pm Předmět: |
|
|
Darth PZ napsal: | Nebo pokud jsi ho stratil tak místo toho použij zadní kryt ... dáš ho do toho uplne stejně jako ten klíč co ti ukazoval MAO a otočíš...  |
To je ale celkem riskanti vzhledem z jakeho je materialu ten kryt.Koledujes si o zlomeni pacicky... _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomaslanger rozumbrada

Založen: 05. 07. 2005 Příspěvky: 344 Bydliště: Praha 5-Lužiny
1261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 05, 2005 3:43 pm Předmět: |
|
|
Treba ma rad Velikonoce...  _________________ C35i -> M35i -> A60 -> CSL65 -> S65
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|