Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Prova kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2005 11:17 pm Předmět: Nastavení levé funkční klávesy? |
|
|
Koupil jsem mamince u T-mobilu C75, levá funkční klávesa v pohotovostním režimu standardně spouští "Doručené." Ale stejný výsledek má i zmáčknutí joysticku směrem doprava. Nedalo by se pro tu klávesu tedy nastavit třeba psaní nové SMS? Zkoušel jsem dlouhé i krátké tisknutí, pátral jsem v menu nastavení... Nic jsem nenašel
Předem díky za odpověď!!!
Prova
[email protected] _________________ Sněhu zdar a SNOWBOARDu zvláště!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prova kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 10, 2005 12:25 pm Předmět: Aha, hmmm... |
|
|
Aaaha.... No tak to raděj nic... Nicméně díky....
Prova
=><I _________________ Sněhu zdar a SNOWBOARDu zvláště!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: so prosinec 10, 2005 2:10 pm Předmět: Re: Aha, hmmm... |
|
|
Prova napsal: | Aaaha.... No tak to raděj nic... Nicméně díky....
Prova
=><I |
nemas sa coho bat,len pripojis kabel a par krat stlacis mys, ak nebudes robit nic co nie je v manuali tak nemas co pokazit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JAKUBCZ kolemjdoucí
285.72 SMM
|
Zaslal: st leden 04, 2006 12:21 am Předmět: |
|
|
Není třeba cokoliv provádět s telefonem. Toto tlačítko je blokováno T-mobilem schválně, ale naštěstí se v SW od t-mobile vyskytuje chyba a to, že toto tlačítko se někdy nevyprazdňuje i když je nastaveno aby se vyprázdnilo okamžitě, vyprázdní se až po restartu telefonu. Další chyba je - někdy se stane - když telefon příjme data z infra portu tak se nezobrazí na displeji přitom v telefonu jsou, zobrazí se až po restartu telefonu. Když s tímhle půjdeš do značkového servisu tak ti na počkání SW od T- mobilu smažou a máš telefon jako kdybys ho koupil volný. Už jsem tam byl se 4. kusy a bez problému, konkrétně jsem byl v Praze na Andělu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JimmyFLASH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 10, 2006 2:54 am Předmět: Re: Nastavení levé funkční klávesy? |
|
|
Prova napsal: | Koupil jsem mamince u T-mobilu C75, levá funkční klávesa v pohotovostním režimu standardně spouští "Doručené." Ale stejný výsledek má i zmáčknutí joysticku směrem doprava. Nedalo by se pro tu klávesu tedy nastavit třeba psaní nové SMS? Zkoušel jsem dlouhé i krátké tisknutí, pátral jsem v menu nastavení... Nic jsem nenašel
Předem díky za odpověď!!!
Prova
[email protected] |
Nemyslim si že je problem v telefonu....ze začatku jsem mel stejny problem....podival jsem se do doručenych, vybel ven a stale to tam bylo zobrazeno...problem byl v tom, že jsem nedal OK na konkretni udalosti a tim ji neotevřel a telefon ji nebral jako prohlídnutou...Podle mne tada stačí otevřít joistickem vsechny udalosti a pote doručené zmizí.
S T-mobilem u C75 zkusenost nemam....DIKY BOHU!....ale myslim, že je problem jinde _________________ >>> SIEMENS C75 <<<
http://www.jimmyflash.unas.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: út leden 10, 2006 6:12 am Předmět: |
|
|
Opravdu se není čeho bát. Nedávno jsem tohle dělal s kámošovo C75 (te změna přiřazení kláves) a je to otázka pár sekund a všechno to je absolutně bez problémů  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|