clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Majitelé CX75 a M75, podělte se s námi o zkušenosti!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Majitelé CX75 a M75, podělte se s námi o zkušenosti!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Máte/budete mít některý z těchto telefonů?
Mám CX75
36%
 36%  [ 136 ]
Mám M75
27%
 27%  [ 103 ]
Budu mít CX75
11%
 11%  [ 41 ]
Budu mít M75
11%
 11%  [ 41 ]
Mám něco jiného a budu mít něco jiného
13%
 13%  [ 49 ]
Celkem hlasů : 370

Autor Zpráva
MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2005 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
Žádné omezení. Používam na něm kabel, kterej jsem měl na C65 a M75 je HW hodně podobný x65.
BTW já ho kupoval před asi 2 měsícema za 6,4k i s IMS-700, kterej se prodává za 1,3k Whistle

Holt nekdo ma a nekdo nema!Wink
A co spokojenost, je? Se fakt bojim, ale hrozne jej chci!Smile SE T200 mam uz dva roky(novej za 3500,- Smile ), takze to uz fakt chce zmenu, ale trosku me desi ta guma - videl jsem par zminek o tom, ze se odlupuje a potom tvuj prispevek na tomhle foru popisujici opetovny nataveni horko zarovkou - aaaaaa!Very Happy

jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2005 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem s telefonem spokojenej a jediný co mi tam chybí je vlastně přetáčení MP3..No a ta guma by už zase chtěla přiškvařit Very Happy

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2005 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
Já jsem s telefonem spokojenej a jediný co mi tam chybí je vlastně přetáčení MP3..No a ta guma by už zase chtěla přiškvařit Very Happy
http://images5.theimagehosting.com/DSCN1840.1.jpg

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Very Happy
Si myslim ze to bude v poho, ono totiz prejit z SE T200 je uz samo o sobe super vec!Wink V dnesni dobe kdy ma kazdej znamej moznost MMS si pripadam trosku handicapovanej!Smile

MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 1:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak uz jej mam!! Rano jsem si pro nej skocil, do prace si vzal nabijecku a huraa zkoumat!Smile Doma jsem si nechal nabijet BT HF HHB-600, jak jsem dosel domu tak jsem se jal propojovani s PC a natahnuti par MP3..zkousel jsem pustit MP3 pres to HF ale absolutne nemam poneti jak se k tomu dopracovat! Pri telefonovani je to v pohode, proste to levym tlacitkem prepnu na HF, ale SAKRA proc to nejde i u MP3?!?
Mate s tim nekdo zkusenosti?
Jinak se mi zda, ze treba reproduktor by mel mit nejakou sitku nebo neco jako tomu bylo u M65! Ja tam totiz mam diru skoro 2mm vysokou!Sad
Jeste ke karte - taky jste na ni meli dve MP3 a nejaky adresare? Jeste jsem ji neformatoval, mam mobil jen den, ale doufam ze se mi nebude stavat to co ostatnim tady na foru!Smile

nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 7:55 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

NO NECHCEM TA STRASIT ALE BT HF NEDONUTIS POCUVAT MP3... S ROVNAKYM PROBLEMOM SOM SA STRETOL PRI MOJOM BYVALOM SDA A PRETO SOM SA TEJ BT HF ZBAVIL ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 12:49 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

nwagner napsal:
NO NECHCEM TA STRASIT ALE BT HF NEDONUTIS POCUVAT MP3... S ROVNAKYM PROBLEMOM SOM SA STRETOL PRI MOJOM BYVALOM SDA A PRETO SOM SA TEJ BT HF ZBAVIL ...

Tak to je na houbelec!Sad

MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2005 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A je fuč!!
Včera večer jsem byl chlastat a znate to - novej mobil s fotakem (fotil jsem jak o zivot..) - ztratil jsem krytku na fotak!Sad Da se nekde sehnat? Psal jsem kamosovi co ma ten shopik, od kteryho jsem tu moji M75 koupil, a ten mi pisl at radsi jeste hledam, ze pry se neda sehnat! Confused

Milan Popelka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 5:23 pm    Předmět: Zkušenost s M75 - špatná Odpovědět s citátem

Mám M75 14 dní a jsem zklamán. Zlatá moje bývalá ME45i !!!
Hardware: mobil zbytečně velký, krytky odpadnou lehce i při trochu složitějším vytahování z kapsy (např. na sjezdovce), zadní kryt baterky z málo odolného plastu a nezaklapne ale je držen jen na jednom plastovém šroubku, podivná díra do repráku bez síťky, velmi slabá výdrž baterie (1 den při běžném použ., cca4 hod. při přehrávání MP3)!
Software: zamrzá a zasekává se, nelze přiřazovat vibrace po skupinách ani vypnout je např. jen pro SMS, problémy s MMCkartou, problémy s BT, nenašel jsem dosud, jak spravovat organizér - především schůzky přes PC (ME45 - dodaný soft s přístrojem- bezva), celkově velmi slabý software. Nechci nic podomácku záplatovat, ať to udělá výrobce!
Chtěl jsem odolný foun jako byla má předešlá ME45i, která mi vydržela 5 let bez jediné závady (jen jsem jednou vyměnil obroušené těsnění) a zažila neuvěřitelné pády a extrémní situace.
M75 taková není a za tu cenu se nevyplatí.
Sliby - chyby!
nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 13, 2006 8:48 am    Předmět: Re: Zkušenost s M75 - špatná Odpovědět s citátem

Milan Popelka napsal:
Hardware: mobil zbytečně velký, krytky odpadnou lehce i při trochu složitějším vytahování z kapsy (např. na sjezdovce), zadní kryt baterky z málo odolného plastu a nezaklapne ale je držen jen na jednom plastovém šroubku, podivná díra do repráku bez síťky, velmi slabá výdrž baterie (1 den při běžném použ., cca4 hod. při přehrávání MP3)!
Software: zamrzá a zasekává se, nelze přiřazovat vibrace po skupinách ani vypnout je např. jen pro SMS, problémy s MMCkartou, problémy s BT, nenašel jsem dosud, jak spravovat organizér - především schůzky přes PC (ME45 - dodaný soft s přístrojem- bezva), celkově velmi slabý software. Nechci nic podomácku záplatovat, ať to udělá výrobce!
Chtěl jsem odolný foun jako byla má předešlá ME45i, která mi vydržela 5 let bez jediné závady (jen jsem jednou vyměnil obroušené těsnění) a zažila neuvěřitelné pády a extrémní situace.
Sliby - chyby!

NESUHLAS Shame on you - POVRCHNE KONSTATOVANIE.. teraz konkretne (mam M75 viac ako polrok)
- krytky drzia sice slabsie - ale konkrtetne ta na fotaku je viacmenej ok ..
- moja M75 pri beznom pouzivani(tel cca 25 min +nejake sms) v pohode 2 dni .. pri pocuvani mp3 je vydrz cca 4-5 hod ..
- krytka na bateriu je podla mna v pohode ... drzi a tesni aj proti vode - v pohode - viac od nej nechcem a necakam ..
- suhlasim ze repro mohlo byt utesnene .. zial koli tomu repru je telefon nevodotesny .. (ME45i,M35i a M65 boli vodotes - testovane .. Laughing )
- vibracie - no ano ale nie kazdy ich vyzaduje - aj ked pre tie sms by som tiez vypol .. Smile
- s MMC kartou som nemal sebemnsi problem .. (Kingstone 512 MB)
- soft - scasti suhlasim - ta 12-ka stoji zaprd .. ALE NAOZAJ PO TROSILINKE SNAHY TAM NARVES 16-ku a ta je absolutly OK ..
- synchro a sprava cez PC - HODNE NADSTANDARDNA (oproti ostatnym "hlupim" telefonom) - v pohode synchro kablom aj BT s outlookom ..
- nemozes porovnavat ME45i s M75 kou pretoze:
- farebny display zerie niekolkonasobne viac energie !!!
- tym ze bolo pridanych viacero funkcii tak ti probudla a j elektronika = citlivejsi pristroj - ale ja sa na odolnost nestazujem - tak moja prezila v pohode pady + 4 testovacie hody o stenu (proste kamosi zle pochopili pojem outdoor Smile ) 2 ponorenia a do piva + osprchovanie (POZOR PONOR MAX PO REPRO - INA JE TO V PRDE.I) a svetu div sa M75 fachci v pohodicke (snad trosku nachylne putko na snurku na krk - da sa pri menej stastnom zaobchadzani vytrhnut ... Confused -ale to sa mi podarilo iba raz a vyreklamovali Laughing )
- myslim ze ten mobil je absolutly v pohode -mne vadi iba zbytocny nadrozmer (vaha je v pohode) , neutesnenost (hlavne repro) a snad ze niektore funkcie (napr.inst Java hry iba do tel) je nutne zmenit patchom ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Milan Popelka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 13, 2006 9:00 am    Předmět: Re: Zkušenost s M75 - špatná Odpovědět s citátem

nwagner napsal:
Milan Popelka napsal:
Sliby - chyby!

NESUHLAS Shame on you - POVRCHNE KONSTATOVANIE.. teraz konkretne (mam M75 viac ako polrok)
- krytky drzia sice slabsie - ale konkrtetne ta na fotaku je viacmenej ok ..
- moja M75 pri beznom pouzivani(tel cca 25 min +nejake sms) v pohode 2 dni .. pri pocuvani mp3 je vydrz cca 4-5 hod ..
- krytka na bateriu je podla mna v pohode ... drzi a tesni aj proti vode - v pohode - viac od nej nechcem a necakam ..
- suhlasim ze repro mohlo byt utesnene .. zial koli tomu repru je telefon nevodotesny .. (ME45i,M35i a M65 boli vodotes - testovane .. Laughing )
- vibracie - no ano ale nie kazdy ich vyzaduje - aj ked pre tie sms by som tiez vypol .. Smile
- s MMC kartou som nemal sebemnsi problem .. (Kingstone 512 MB)
- soft - scasti suhlasim - ta 12-ka stoji zaprd .. ALE NAOZAJ PO TROSILINKE SNAHY TAM NARVES 16-ku a ta je absolutly OK ..
- synchro a sprava cez PC - HODNE NADSTANDARDNA (oproti ostatnym "hlupim" telefonom) - v pohode synchro kablom aj BT s outlookom ..
- nemozes porovnavat ME45i s M75 kou pretoze:
- farebny display zerie niekolkonasobne viac energie !!!
- tym ze bolo pridanych viacero funkcii tak ti probudla a j elektronika = citlivejsi pristroj - ale ja sa na odolnost nestazujem - tak moja prezila v pohode pady + 4 testovacie hody o stenu (proste kamosi zle pochopili pojem outdoor Smile ) 2 ponorenia a do piva + osprchovanie (POZOR PONOR MAX PO REPRO - INA JE TO V PRDE.I) a svetu div sa M75 fachci v pohodicke (snad trosku nachylne putko na snurku na krk - da sa pri menej stastnom zaobchadzani vytrhnut ... Confused -ale to sa mi podarilo iba raz a vyreklamovali Laughing )
- myslim ze ten mobil je absolutly v pohode -mne vadi iba zbytocny nadrozmer (vaha je v pohode) , neutesnenost (hlavne repro) a snad ze niektore funkcie (napr.inst Java hry iba do tel) je nutne zmenit patchom ..

Nesouhlas nesouhlas;
v podstatě potvrzuješ to co jsem napsal. Takže vlastně souhlas, ne? Think
Jen máme jiný názor na to, co je to outdoor.
A představ si, že ne všichni chceme podporovat Gatese a mít nainstalovaný Outlook.
nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 13, 2006 10:58 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

to s tym outlookom si mohol napisat - ze synchro s inym systemom .. ak budem mat cas testnem to napr. aj v linuxe .. nase nazory su dost odlisne ale pohodaaaaaaa
fanny911
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 4:33 pm    Předmět: x Odpovědět s citátem

kamos tento mobil ma a pry nic moc - baterka Sad gumy, tesneni...
strojvůdce
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ji mám taky a jsem rád, že ji mám. Not talking
Eugen
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 11:22 am    Předmět: M75 Odpovědět s citátem

Ja mam tento telefon mesic a baterie pri castem telefonovani i psani SMS vydrz 2 - 4 dni coz by mohlo byt lepsi Sad ,planuji ale dat baterii 1000mAh z ME75. Krytky konektoru a fotaku - nemam problem a MMC karta bezproblemu. Firmware ver. 13. Jsem s nim spokojen. Mel jsem T610, baterie vydrzela sice byla delsi, ale stacilo trochu prachu a ztracel funkcnost.
p.a.s.a
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 14, 2006 11:35 am    Předmět: SEk ... Ká Odpovědět s citátem

porad se seka, jak divej baterka se hned usapla, nic nevydrzi.......po cca 1,5 mesici uz potreti na reklamaci, takze silny zklamani a jdu do neceho jinyho....i v Siemensu mi rikaly at se dalsimu S vyhnu velkym obloukem
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Další
Strana 27 z 28

Přejdi na: