clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Servis a zaloha udajov

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Servis a zaloha udajov
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Obiwankenobi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 16, 2005 4:26 pm    Post subject: Servis a zaloha udajov Reply with quote

Ak mate niekto skusenosti,budem povdacny.Daval som do servisu v Bratislave-INOTESKA moj CX65 na prehratie fw,lebo 25 blbol na wape(vypinanie) a v odoslanych mailoch bol mail sposobujuci vypinanie pri odosielani mailu.Nakazal som im zalohovat udaje,vcera tam volam,oni ze vsetko v poriadku a medzitym ten clovek na linke povedal,ze zaloha adresara urobena.A ze ostatne sa nezalohuje.CO JE TO ZA VOLOVINA? Twisted Evil Twisted Evil Viem,ze ked ide len o prehratie fw a odstranenie niecoho z mobilu cez kabel a PC tak sa predsa nemazu vsetky udaje.Podla mna to zmazali neopravnene,predsa nemozu takto jednoducho jak sa im zachce zmazat vsetko Shame on you
Dik za vase nazory a odpovede
Back to top
View user's profile Send private message
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Fri Dec 16, 2005 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

Povedal by som, že tvoj hnev je neopodstatnený. Nikdy som nepočul nič o tom, že sú povinný zálohovať ti dáta.

Čudné sa však môže zdať, že pri prehrávaní FW všetky dáta ostavajú. Nie je potrebné nič mazať. Think

whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 17, 2005 12:23 pm    Post subject: Reply with quote

No ja mam momentalne tiez mobil v servise (zhodou okolnosti tiez v BA-INOTESKA) Laughing Ak ma pamat neklame tak na doklade o prijimani (alebo nejakom inom doklade v kazdom pripade niekde to tam je) je zaskrtavacie policko ze si zelas aby ti zalohovali data tusim je za to aj nejaky poplatok.... No v kazdom pripade ked si objednas aj zalohu dat su POVINNI ti tu zalohu dat urobit...

By the way: S tymto servisom uz mam nejake zaujimave skusenosti
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Obiwankenobi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 17, 2005 4:32 pm    Post subject: Reply with quote

Tych 379 Sk poplatok je tam za opravu na pockanie,pokial je to mozne.
O zalohe sa pise asi takto:ak chces zalohovat,treba poziadat pri preberani telefonu do opravy a bude to uskutocnene len,ak je to technicky mozne.Ale nikde sa v tom papieri co daju mne nepise,ze sa zalohuje len adresar sakra Mad
Na infolinke mi povedali,ze to maju v podmienkach,ktore si mozem precitat pri pulte,kde sedi prijimaci pracovnik.To som zvedavy,telefon si idem vyzdvihnut buduci tyzden a som zvedavy na doslovne znenie.
Len co robit ak mi neopravnene zmazali vsetko okrem adresara napriek tomu,ze som ziadal zalohovat udaje hmmm...
Inak je to naozaj uzasna zaloha,len adresar Applause Applause Twisted Evil :evil
Back to top
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 17, 2005 7:22 pm    Post subject: Reply with quote

No ja tam idem priblizne o tyzden a uz podruhy krat. Na tlf riesia nefunkcny fotak... to ale nevedia ze mi ten telefon spadol do vody.... v kazdom pripade zaruku mam tak ci tak, pretoze ked ho maju uz druhy krat a v podstate je to reklamacia opravy tak uz nemozu zrusit zaruku nie?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 17, 2005 10:12 pm    Post subject: Re: Servis a zaloha udajov Reply with quote

Obiwankenobi wrote:
Ak mate niekto skusenosti,budem povdacny.Daval som do servisu v Bratislave-INOTESKA moj CX65 na prehratie fw,lebo 25 blbol na wape(vypinanie) a v odoslanych mailoch bol mail sposobujuci vypinanie pri odosielani mailu.Nakazal som im zalohovat udaje,vcera tam volam,oni ze vsetko v poriadku a medzitym ten clovek na linke povedal,ze zaloha adresara urobena.A ze ostatne sa nezalohuje.CO JE TO ZA VOLOVINA? Twisted Evil Twisted Evil Viem,ze ked ide len o prehratie fw a odstranenie niecoho z mobilu cez kabel a PC tak sa predsa nemazu vsetky udaje.Podla mna to zmazali neopravnene,predsa nemozu takto jednoducho jak sa im zachce zmazat vsetko Shame on you
Dik za vase nazory a odpovede
V servise nejsou povini zálohovat data.Četl jsem někde něco o tom ať si to lidi co to dávají do servisu zálohují data.Takže jen číst.... wink

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 10:54 am    Post subject: Reply with quote

whitewash wrote:
No ja tam idem priblizne o tyzden a uz podruhy krat. Na tlf riesia nefunkcny fotak... to ale nevedia ze mi ten telefon spadol do vody.... v kazdom pripade zaruku mam tak ci tak, pretoze ked ho maju uz druhy krat a v podstate je to reklamacia opravy tak uz nemozu zrusit zaruku nie?

No přeji ti úspěch reklamace, ale pokud byl ve vodě, tak to je poznat vždy a záruku klidně zruší. No uvidíš

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

No lenze nemozu dokazat ze zavadu som zapricinil ja. Ja mozem povedat ze ked som fon daval prvykrat do opravy tak tam ta voda este nebola...
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

Tak s touto argumentací neuspěješ. Záruční servis jakmile vidí známky po vodě, okamžitě mobil zavírají a ruší záruku, nebo nabídnou výměnu celé desky. Nedělají zásadně opravy pokud tam vody byla i když daná závada nemusí mít s tou vodou nic společného, právě proto aby se nedostaly do situace, do které je chceš nyní nahnat.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 20, 2005 7:39 pm    Post subject: Reply with quote

No dneska mi volali ze uz je to hotove ze vymenili dosku a mam si po to prist...
Back to top
jaby
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 20, 2005 7:42 pm    Post subject: Reply with quote

co je mu Question Not talking

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 20, 2005 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

Je to napisane o par prispevkov vyssie...
Padol mi do vody a ked som ho niesol do servisu tak som im iba povedal ze mi nejde fotak a hotovo..... No a Krokodyl pisal ze aj tak na to pridu a zrusia zaruku.... zda sa ze na to neprisli Laughing Very Happy
Back to top
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 4:59 am    Post subject: Reply with quote

Obiwankenobi wrote:
Tych 379 Sk poplatok je tam za opravu na pockanie,pokial je to mozne.
O zalohe sa pise asi takto:ak chces zalohovat,treba poziadat pri preberani telefonu do opravy a bude to uskutocnene len,ak je to technicky mozne.Ale nikde sa v tom papieri co daju mne nepise,ze sa zalohuje len adresar sakra Mad
Na infolinke mi povedali,ze to maju v podmienkach,ktore si mozem precitat pri pulte,kde sedi prijimaci pracovnik.To som zvedavy,telefon si idem vyzdvihnut buduci tyzden a som zvedavy na doslovne znenie.
Len co robit ak mi neopravnene zmazali vsetko okrem adresara napriek tomu,ze som ziadal zalohovat udaje hmmm...
Inak je to naozaj uzasna zaloha,len adresar Applause Applause Twisted Evil :evil

Nechápu, co tady řešíš. Pokud ti budou JEN přehrávat FW, tak Ti v telefonu všechno zůstane. Je tu diskuse, jako bys už o všechno ( kromě adresáře) přišel, ale zatím si to jenom myslíš. Přijď si postěžovat, až to bude skutečnost. Silenced

Uživatel Zdravého selského rozumu
Back to top
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Wed Dec 21, 2005 6:17 am    Post subject: Reply with quote

Ale pokud vím já, tak po přehrání fw dělají o FFSinit a ten smaže všechno. wink Ale já nevím, ještě jsem mobil v servisu nikdy neměl

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
Obiwankenobi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 30, 2005 4:28 pm    Post subject: Reply with quote

Jenda.69 ma pravdu,v INOTESKA Bratislava po kazdom prehrati fw vsetko v telefone zmazu,uz to mam zistene naisto,robi sa to vzdy.Na poziadanie zalohuju adresar,len to maju nejasne napisane a clovek moze ostat prekvapeny Shocked Ak niekto chce zalohovat vsetko,ma si to spravit doma sam.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum