View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Obiwankenobi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 4:26 pm Post subject: Servis a zaloha udajov |
|
|
Ak mate niekto skusenosti,budem povdacny.Daval som do servisu v Bratislave-INOTESKA moj CX65 na prehratie fw,lebo 25 blbol na wape(vypinanie) a v odoslanych mailoch bol mail sposobujuci vypinanie pri odosielani mailu.Nakazal som im zalohovat udaje,vcera tam volam,oni ze vsetko v poriadku a medzitym ten clovek na linke povedal,ze zaloha adresara urobena.A ze ostatne sa nezalohuje.CO JE TO ZA VOLOVINA? Viem,ze ked ide len o prehratie fw a odstranenie niecoho z mobilu cez kabel a PC tak sa predsa nemazu vsetky udaje.Podla mna to zmazali neopravnene,predsa nemozu takto jednoducho jak sa im zachce zmazat vsetko
Dik za vase nazory a odpovede |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 5:07 pm Post subject: |
|
|
Povedal by som, že tvoj hnev je neopodstatnený. Nikdy som nepočul nič o tom, že sú povinný zálohovať ti dáta.
Čudné sa však môže zdať, že pri prehrávaní FW všetky dáta ostavajú. Nie je potrebné nič mazať.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 12:23 pm Post subject: |
|
|
No ja mam momentalne tiez mobil v servise (zhodou okolnosti tiez v BA-INOTESKA) Ak ma pamat neklame tak na doklade o prijimani (alebo nejakom inom doklade v kazdom pripade niekde to tam je) je zaskrtavacie policko ze si zelas aby ti zalohovali data tusim je za to aj nejaky poplatok.... No v kazdom pripade ked si objednas aj zalohu dat su POVINNI ti tu zalohu dat urobit...
By the way: S tymto servisom uz mam nejake zaujimave skusenosti |
|
Back to top |
|
 |
Obiwankenobi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 4:32 pm Post subject: |
|
|
Tych 379 Sk poplatok je tam za opravu na pockanie,pokial je to mozne.
O zalohe sa pise asi takto:ak chces zalohovat,treba poziadat pri preberani telefonu do opravy a bude to uskutocnene len,ak je to technicky mozne.Ale nikde sa v tom papieri co daju mne nepise,ze sa zalohuje len adresar sakra
Na infolinke mi povedali,ze to maju v podmienkach,ktore si mozem precitat pri pulte,kde sedi prijimaci pracovnik.To som zvedavy,telefon si idem vyzdvihnut buduci tyzden a som zvedavy na doslovne znenie.
Len co robit ak mi neopravnene zmazali vsetko okrem adresara napriek tomu,ze som ziadal zalohovat udaje hmmm...
Inak je to naozaj uzasna zaloha,len adresar :evil |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 7:22 pm Post subject: |
|
|
No ja tam idem priblizne o tyzden a uz podruhy krat. Na tlf riesia nefunkcny fotak... to ale nevedia ze mi ten telefon spadol do vody.... v kazdom pripade zaruku mam tak ci tak, pretoze ked ho maju uz druhy krat a v podstate je to reklamacia opravy tak uz nemozu zrusit zaruku nie? |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 10:12 pm Post subject: Re: Servis a zaloha udajov |
|
|
Obiwankenobi wrote: | Ak mate niekto skusenosti,budem povdacny.Daval som do servisu v Bratislave-INOTESKA moj CX65 na prehratie fw,lebo 25 blbol na wape(vypinanie) a v odoslanych mailoch bol mail sposobujuci vypinanie pri odosielani mailu.Nakazal som im zalohovat udaje,vcera tam volam,oni ze vsetko v poriadku a medzitym ten clovek na linke povedal,ze zaloha adresara urobena.A ze ostatne sa nezalohuje.CO JE TO ZA VOLOVINA? Viem,ze ked ide len o prehratie fw a odstranenie niecoho z mobilu cez kabel a PC tak sa predsa nemazu vsetky udaje.Podla mna to zmazali neopravnene,predsa nemozu takto jednoducho jak sa im zachce zmazat vsetko
Dik za vase nazory a odpovede | V servise nejsou povini zálohovat data.Četl jsem někde něco o tom ať si to lidi co to dávají do servisu zálohují data.Takže jen číst....  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 10:54 am Post subject: |
|
|
whitewash wrote: | No ja tam idem priblizne o tyzden a uz podruhy krat. Na tlf riesia nefunkcny fotak... to ale nevedia ze mi ten telefon spadol do vody.... v kazdom pripade zaruku mam tak ci tak, pretoze ked ho maju uz druhy krat a v podstate je to reklamacia opravy tak uz nemozu zrusit zaruku nie? |
No přeji ti úspěch reklamace, ale pokud byl ve vodě, tak to je poznat vždy a záruku klidně zruší. No uvidíš _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 3:47 pm Post subject: |
|
|
No lenze nemozu dokazat ze zavadu som zapricinil ja. Ja mozem povedat ze ked som fon daval prvykrat do opravy tak tam ta voda este nebola... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 8:15 pm Post subject: |
|
|
Tak s touto argumentací neuspěješ. Záruční servis jakmile vidí známky po vodě, okamžitě mobil zavírají a ruší záruku, nebo nabídnou výměnu celé desky. Nedělají zásadně opravy pokud tam vody byla i když daná závada nemusí mít s tou vodou nic společného, právě proto aby se nedostaly do situace, do které je chceš nyní nahnat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
No dneska mi volali ze uz je to hotove ze vymenili dosku a mam si po to prist... |
|
Back to top |
|
 |
jaby rozumbrada

Joined: 14 Mar 2005 Posts: 377 Location: Mrsklesy (Hlubočky 3)
1261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 7:42 pm Post subject: |
|
|
co je mu  _________________ CSL65 rozbitej-> mám K750i- CSL65 FW53+ ELF pack+ MP3.elf
 |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 7:50 pm Post subject: |
|
|
Je to napisane o par prispevkov vyssie...
Padol mi do vody a ked som ho niesol do servisu tak som im iba povedal ze mi nejde fotak a hotovo..... No a Krokodyl pisal ze aj tak na to pridu a zrusia zaruku.... zda sa ze na to neprisli  |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 4:59 am Post subject: |
|
|
Obiwankenobi wrote: | Tych 379 Sk poplatok je tam za opravu na pockanie,pokial je to mozne.
O zalohe sa pise asi takto:ak chces zalohovat,treba poziadat pri preberani telefonu do opravy a bude to uskutocnene len,ak je to technicky mozne.Ale nikde sa v tom papieri co daju mne nepise,ze sa zalohuje len adresar sakra
Na infolinke mi povedali,ze to maju v podmienkach,ktore si mozem precitat pri pulte,kde sedi prijimaci pracovnik.To som zvedavy,telefon si idem vyzdvihnut buduci tyzden a som zvedavy na doslovne znenie.
Len co robit ak mi neopravnene zmazali vsetko okrem adresara napriek tomu,ze som ziadal zalohovat udaje hmmm...
Inak je to naozaj uzasna zaloha,len adresar :evil |
Nechápu, co tady řešíš. Pokud ti budou JEN přehrávat FW, tak Ti v telefonu všechno zůstane. Je tu diskuse, jako bys už o všechno ( kromě adresáře) přišel, ale zatím si to jenom myslíš. Přijď si postěžovat, až to bude skutečnost.  _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 6:17 am Post subject: |
|
|
Ale pokud vím já, tak po přehrání fw dělají o FFSinit a ten smaže všechno. Ale já nevím, ještě jsem mobil v servisu nikdy neměl _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Obiwankenobi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:28 pm Post subject: |
|
|
Jenda.69 ma pravdu,v INOTESKA Bratislava po kazdom prehrati fw vsetko v telefone zmazu,uz to mam zistene naisto,robi sa to vzdy.Na poziadanie zalohuju adresar,len to maju nejasne napisane a clovek moze ostat prekvapeny Ak niekto chce zalohovat vsetko,ma si to spravit doma sam. |
|
Back to top |
|
 |
|