Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 9:05 am Předmět: Java chat!!! |
|
|
Koukněte se na tohle,chat v mobilu přes java aplikaci
http://javachat.mojelogo.cz/
je to free,že by došlo k oživování chatu??
Vyhlašuji tímto testování této aplikace na dnešek 20:00 - kdo máte zájem,pojďte to vyzkoušet jestli to funguje  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Naposledy upravil jamaica dne čt prosinec 22, 2005 9:25 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 9:19 am Předmět: |
|
|
Ja na tom celkem nic zajimaveho nevidim. Podobnou aplikaci jsem chtel napsat tak pred rokem a pul, ale dosel jsem k zaveru, ze by o ni nebyl zajem. Mozna jsem se spletl... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 9:26 am Předmět: |
|
|
nigol napsal: | Ja na tom celkem nic zajimaveho nevidim. Podobnou aplikaci jsem chtel napsat tak pred rokem a pul, ale dosel jsem k zaveru, ze by o ni nebyl zajem. Mozna jsem se spletl... |
Škoda že jsi to nenapsal.Alespoň mě to přijde zajímavý.Myslim si že na pokec možná lepší než jimm.Ale to se uvidí až se to zkusí  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 11:43 am Předmět: |
|
|
jamaica napsal: |
Škoda že jsi to nenapsal.Alespoň mě to přijde zajímavý.Myslim si že na pokec možná lepší než jimm.Ale to se uvidí až se to zkusí  |
Problemem tohoto typu aplikaci je to, ze je dost obtizne je dostat do podvedomi. Pokud je nebude pouzivat urcite nadlimitni mnozstvi lidi, nemaji vubec cenu, protoze se tam pripojis a obvykle tam nikdo neni. Proto jsem tu aplikaci tehdy nedelal.
To je stejne jako treba ICQ vs. Jabber...I kdyz je Jabber objektivne lepsi, ICQ pouziva radove vic lidi, protoze tu bylo driv a lidi si na to zvykli. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Založen: 08. 10. 2004 Příspěvky: 396 Bydliště: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 12:49 pm Předmět: |
|
|
Tož mám to v mobilu, a připadá mi to takový pomalý, můj názor, já používám Jimm, alebo na wapu chat wap.wapstranky nebo wap.wwwbrno.cz _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MAO táta fóra

Založen: 06. 01. 2005 Příspěvky: 1029 Bydliště: Ústí nad Orlicí
7890.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 3:03 pm Předmět: |
|
|
jamaica napsal: | nigol napsal: | Ja na tom celkem nic zajimaveho nevidim. Podobnou aplikaci jsem chtel napsat tak pred rokem a pul, ale dosel jsem k zaveru, ze by o ni nebyl zajem. Mozna jsem se spletl... |
Škoda že jsi to nenapsal.Alespoň mě to přijde zajímavý.Myslim si že na pokec možná lepší než jimm.Ale to se uvidí až se to zkusí  | A v Jimmovy nejde si pozvat lidi na chat jako to jde na pc s icq???Asi ne co  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|