clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - EDGE na S75 nepojde s FW10 ani FW13. Pojde s FW15. :((((

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

EDGE na S75 nepojde s FW10 ani FW13. Pojde s FW15. :((((

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
0903427089
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2006 1:10 pm    Předmět: EDGE na S75 nepojde s FW10 ani FW13. Pojde s FW15. :(((( Odpovědět s citátem

Treba cakat na FW15

Ak Vam nejde Edge na S75 a telefon mrzne a vypina, vitajte v klube!!! Vsetci sme zatial odkazani na FW15. FW13 to neriesi. Rekord mam asi 1 minutu spojenia - slape dobre, ale potom zhasne... Je daka stranka, kde su update skor ako na origina stranke Siemens???

Je to potvrdena infoska od ludi zo Siemensu - cakat na FW15. Ze uz je, ale len u servisakoch.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2006 1:14 pm    Předmět: Re: EDGE na S75 nepojde s FW10 ani FW13. Pojde s FW15. :((( Odpovědět s citátem

0903427089 napsal:
Je daka stranka, kde su update skor ako na origina stranke Siemens???

SiemensMania wink

pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2006 1:15 pm    Předmět: Re: EDGE na S75 nepojde s FW10 ani FW13. Pojde s FW15. :((( Odpovědět s citátem

0903427089 napsal:
Treba cakat na FW15

Ak Vam nejde Edge na S75 a telefon mrzne a vypina, vitajte v klube!!! Vsetci sme zatial odkazani na FW15. FW13 to neriesi. Rekord mam asi 1 minutu spojenia - slape dobre, ale potom zhasne... Je daka stranka, kde su update skor ako na origina stranke Siemens???

Je to potvrdena infoska od ludi zo Siemensu - cakat na FW15. Ze uz je, ale len u servisakoch.

a při odesílání emailů se aktivuje GRPS nebo edge?

Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2006 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naco 15, ked je uz 16? Ale zatial nieje pre verejnost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
mobico
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2006 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... EDGE v S75 šlape už od Beta verzi FW - zkoušeli jste při problemech s připojením přes EDGE toto vypnout a připojit se přes klasické GPRS? Jestli ano, jak se telefon choval? Možná je můj náhled na problémy s EDGE ovlivněn tím, že jsem jej zkoušel jen a pouze v Praze, kde je signál na slušné úrovni
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2006 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mobico napsal:
... EDGE v S75 šlape už od Beta verzi FW - zkoušeli jste při problemech s připojením přes EDGE toto vypnout a připojit se přes klasické GPRS? Jestli ano, jak se telefon choval? Možná je můj náhled na problémy s EDGE ovlivněn tím, že jsem jej zkoušel jen a pouze v Praze, kde je signál na slušné úrovni
taky to trapim v praze na dobrym signalu, vcera se vypinal porad i po minute, byl sem pripojenej pres bt.. dneska sem to pichnul na kabel, 50mega nasosano a zadny problem Applause
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mobico
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2006 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... omlouvam se za nesmysl ktery jsem napsal - vypnout EDGE a zapnout GPRS - myslenkama jsem byl u SXG (vypnout UMTS a jet na klasicke GPRS). Pokud jde o vypadky EDGE atd. tak tomu fakt nerozumim, nebot jak jiz jsem predtim napsal, tak s timto typem pripojeni jsem nikdy nemel problem uz do Beta verze FW... Puvodne jsem myslel ze chyba mohla byt v nainstalovanem FW v.10 resp. v.12. Podle toho co je zde diskutovano tak problemy pretrvavaji i s verzi 13. takze problem je zapotrebi hledat jinde - tim je nastaveni v telefonu. Predpokladam ze mate nastavenu i slozku "proxy"...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: