Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kelav začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 3:05 pm Předmět: C75 a propojení s V_klay |
|
|
Ahoj všem, mám takový dotázek. Vlastním C75 a datový kabel DCA 510, po úspěšné instalaci programu V_clay jsem se snažil spojit telefon s programem. nastavil jsem port COM2 a dám spojit... Nikdy se to nepovede a hodí mi to tuto hlášku:
A hardware I/O error was reported while accessing COM2 - Loader: Open: No answer from boot ChaosKey2.bin
Nevíte čím by to mohlo být?
Děkuji za jakýkoliv tip. Kelav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kelav začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 16, 2006 7:51 am Předmět: |
|
|
Díky za radu, jel jsem podle návodu, vygeneroval jsem si IMEI a HASH, poté jak se píše, spustil program X65flasher, zde mi automatické nastavení nešlo. Tedy čtu dále a zjištuji, že si mám opsat IMEI a HASH a dát ruční nastavení, a ejhle ani to mi nefunguje, zase mi to nahlásí nějakou chybu v komunikaci s ID telefonu.
Nevíte jak provést "modofikaci" C75 s firmwarem 22, tak abych mohl provádět patche. Vždyť právě kvůli tomu jsem si Siemense koupil.
Díky moc, za pomoc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
schimi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 16, 2006 9:11 am Předmět: |
|
|
Mám taky C75 fw22, program X65flasher se mi taky nespojil, i když jsem měl správně vygenerované údaje pomocí px65v4. Fungují mi ale PapuaUtils (x65PapuaUtilsV074.exe) kde jsem postupoval podle návodu který je na siemensmanii, s telefonem se spojily, převzaly všechny údaje (IMEI,....) a nahrál jsem SKEY do telefonu a už to fungovalo pak už jenom nastavit v-klay a už jsem mohl patchovat. Na c75 mám teď patche: skrytí otravných hlášek, zavibrování při spojení hovoru a inverzní digitální hodiny, patch na prodloužení doby aut. blokování kláves mi bohužel nešel...
Jo a co tu říká každý: Zálohovat, zálohovat, zálohovat  _________________ Nokia 450 NMT! -> Alcatel One Touch Max db -> Alcatel OT311 -> Siemens C75 (fw22) + DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po leden 16, 2006 9:25 am Předmět: |
|
|
Ano správně, použij poslední verzi PapuaUtils, i když jsou tam klikyháky, a použij návod podle SM. V posledních verzích byla upravena spolupráce s C75, která má novější verzi hardware. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kelav začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st leden 18, 2006 12:26 am Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | Ano správně, použij poslední verzi PapuaUtils, i když jsou tam klikyháky, a použij návod podle SM. V posledních verzích byla upravena spolupráce s C75, která má novější verzi hardware. |
Díky chlapi, vaše rady mi pomohly, už mám napatchováno Dal jsem si do founu i tech text, který se ale zobrazuje jen v určitých momentech, třeba když mám vybranou položku, jinak někde ano, někde je ten původní, je to docela nepořádek, ale jinak dobrý :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|