View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
roman kocina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 10:10 pm Post subject: miniGPS pro C75 ????? |
|
|
Zdravím všechny
Zajímalo by mě jestli je ten to patch i pro C75 ještě jsem ho nikde nenašel. Pokud ano prosím kde? pokud ne, zajímalo by mě jestli nevíte o někom kdo by to uměl předělat, popřípadě jestli by jsem s tím mohl nějak pomoci či zamotivovat?
Předem díky za odpovědi a rady
Roman Kocina |
|
Back to top |
|
 |
ObiWan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 3:57 pm Post subject: |
|
|
Juchůůů konečně i Pro CX75
Jdu stahovat tmo soubory. Jinak fakt obdivuju Jdobryho, to jsi fakt dělal v PHP? Já jsem si myslel že umím v php ale tohle nemám tušení jak jsi to udělal Tak teda chválím a jdu stahovat a kopírovat do mobilu, dík moc všem 8) _________________ Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel) |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Feb 02, 2006 4:00 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Já nevím, jesli to tu už nebylo, ale mam problém s tim, že když jsem v blízkosti (no prostě když se mi s ní telefon spojí) jedný BTS v Nejdku, tak následuje jenom píp-vyp. Když mam puštěný třeba MP3, tak to nedělá.
A začalo se to dít až poslední asi 2 tejdny  |
Mě to foun dělal taky(CX65) tak jsem to zrušil... _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 4:13 pm Post subject: |
|
|
Já už to mam taky dávno zrušený.. Jak jsem psal, že to u MP3 nedělá, tak u těch to bylo tak, že se telefon vypnul až když jsem ty mp3 ukončil  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

Joined: 30 Jan 2005 Posts: 670 Location: Praha (taková velká díra v ČR)
4261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 4:44 pm Post subject: |
|
|
je ten patch na c65? |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 4:56 pm Post subject: |
|
|
bbbeeejjjkkk wrote: | je ten patch na c65? | Na ten mobil to nie je _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 7:09 pm Post subject: |
|
|
bbbeeejjjkkk wrote: | je ten patch na c65? |
Ako píše GgDag, nie je, ale je na SL65 a C65 sa dá na SL prerobiť. 8) _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 8:29 pm Post subject: |
|
|
caute
mohli byste mi poradit,co mam zkopirovat do slozky 0:/Misc/gps/???
ja myslel ze tam zkopiruju to z tech stranek,tu vygenerovanou celou CR,ale kopirovalo by se to snad den,je tam strasne moc souboru,jsou tam totiz mimo mesta i ulice atd. a to ja nepotrebuju,nemate nekdo jenom ty soubroy,ktere obsahuji pouze mesta?
Díky HenX _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 8:36 pm Post subject: |
|
|
HenX (My-C60) wrote: | caute
ja myslel ze tam zkopiruju to z tech stranek,tu vygenerovanou celou CR,ale kopirovalo by se to snad den,je tam strasne moc souboru,jsou tam totiz mimo mesta i ulice atd. a to ja nepotrebuju,nemate nekdo jenom ty soubroy,ktere obsahuji pouze mesta?
Díky HenX |
Udělej z toho zip a rozbal to v mobilu pomocí Mobile Zipu  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 8:41 pm Post subject: |
|
|
davexxxx wrote: | HenX (My-C60) wrote: | caute
Díky HenX |
Udělej z toho zip a rozbal to v mobilu pomocí Mobile Zipu  |
jj díky a kde tem mobile zip sezenu? _________________
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 8:43 pm Post subject: |
|
|
davexxxx wrote: | HenX (My-C60) wrote: | caute
Díky HenX |
Mno... já jsem to nedávno udělal na svý C75ce takhle: stáhl jsem si z tmo.ic.cz *.tmo soubory pro t-mobile a pak zazipoval každej ze 14 krajů a nahrál to do telefonu a pak to MobileZipem rozbaloval. ALE dalo to nakonec víc práce než kdybych to tam natáhl přes kabel (což by trvalo přibližně 90 minut) - dokud byly složky s číslama okresů různý, odsejpalo to - prostě se jen ty složky přesouvaly z adresáře, kam jsem si to rozbalil do misc/gps... pak třeba byly stejný a pak se musely jednotlivý tmočka označit a po 50-ti se přesouvaly do složky. Nakonec mi to zabralo jedno odpoledne. Takže radím kabel a čekat  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 8:50 pm Post subject: |
|
|
ccd98 wrote: | davexxxx wrote: | HenX (My-C60) wrote: | caute
Díky HenX |
Mno... já jsem to nedávno udělal na svý C75ce takhle: stáhl jsem si z tmo.ic.cz *.tmo soubory pro t-mobile a pak zazipoval každej ze 14 krajů a nahrál to do telefonu a pak to MobileZipem rozbaloval. ALE dalo to nakonec víc práce než kdybych to tam natáhl přes kabel (což by trvalo přibližně 90 minut) - dokud byly složky s číslama okresů různý, odsejpalo to - prostě se jen ty složky přesouvaly z adresáře, kam jsem si to rozbalil do misc/gps... pak třeba byly stejný a pak se musely jednotlivý tmočka označit a po 50-ti se přesouvaly do složky. Nakonec mi to zabralo jedno odpoledne. Takže radím kabel a čekat  |
a co takhle pojmenovt ten soubor gps.zip a nakopcit ho do misc... pak rozbalit a vznikne ti z toho misc/gps  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:03 pm Post subject: |
|
|
davexxxx wrote: | ccd98 wrote: | davexxxx wrote: | HenX (My-C60) wrote: | caute
Díky HenX |
Mno... já jsem to nedávno udělal na svý C75ce takhle: stáhl jsem si z tmo.ic.cz *.tmo soubory pro t-mobile a pak zazipoval každej ze 14 krajů a nahrál to do telefonu a pak to MobileZipem rozbaloval. ALE dalo to nakonec víc práce než kdybych to tam natáhl přes kabel (což by trvalo přibližně 90 minut) - dokud byly složky s číslama okresů různý, odsejpalo to - prostě se jen ty složky přesouvaly z adresáře, kam jsem si to rozbalil do misc/gps... pak třeba byly stejný a pak se musely jednotlivý tmočka označit a po 50-ti se přesouvaly do složky. Nakonec mi to zabralo jedno odpoledne. Takže radím kabel a čekat  |
a co takhle pojmenovt ten soubor gps.zip a nakopcit ho do misc... pak rozbalit a vznikne ti z toho misc/gps  |
Muhehe to jsem zkoušel hned na začátku a MobileZip z toho snad ani po jedný hodině nic nevypotil, tak jsem toho pak radši nechal. I na PC tohle trvalo docela dlouho! Proto jsem to pak rozdělil do 14 zazipovanejch krajů... ale když tak počítám... rozzipování jednoho průměrnýho kraje trvalo cca 3 minuty, takže kdybych to nechal pracovat, třeba by se to k výsledku dobralo. OK, ať to vyzkouší, masochista jeden Tady uvádím teoretický postup: stáhnout do PC - rozbalit - všechny složky s číslem LAC pak vytahat z jednotlivejch krajů a hodit je na jedno společný místo (takže vznikne cca 100 složek - počínaje složkou 10307 a složkou 9570 konče) - ty složky pak zazipovat a ten zip (cca 400kB) hodit do C75 do adresáře gps - pak rozbalit mobilezipem (a doufat, že si s tím foun poradí). Good Luck  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 9:55 pm Post subject: |
|
|
tak tedka to teda kopiruju primo do telefonu (0:/Misc/gps ) _________________
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 06, 2006 1:34 pm Post subject: |
|
|
ObiWan wrote: | Juchůůů konečně i Pro CX75
Jdu stahovat tmo soubory. Jinak fakt obdivuju Jdobryho, to jsi fakt dělal v PHP? Já jsem si myslel že umím v php ale tohle nemám tušení jak jsi to udělal Tak teda chválím a jdu stahovat a kopírovat do mobilu, dík moc všem 8) |
Zdrojaky od toho php nejsou tajny. http://tmo.ic.cz/src.tgz
Jen pro poradek kdyby jste to chteli upravovat, tak licence je GPL. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|