clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zobrazení nákladů v měně pro SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zobrazení nákladů v měně pro SX1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 366
Bydliště: Opava,Žimrovice

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 06, 2005 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem se tím zabýval dříve, viz http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=136737#136737, ale přesto děkuji Krokodýlovi za přiblížení řešení AoC problému formou návodu.
_________________
Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i

BT GPS i-Tec 339

Wayfinder Navigator


Život je hořký. Bohudík.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
12345
kolemjdoucí

Založen: 01. 02. 2005
Příspěvky: 10

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 06, 2005 8:48 pm    Předmět: Re: Zobrazení nákladů v měně pro SX1 Odpovědět s citátem

weitless napsal:
Autor: Jiří Balcar

Jistě se již někteří z vás setkali při používání Go, Oskarty či Twist s potřebou zobrazení zbývajícího kreditu v měně na displeji. Jak na to si ukážeme v tomto článku.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=534


Nastavil jsem vše podle návodu a skutečně je po problému. Napadá mě ale otázka: Když přejmenuji soubor *.D01, nebude náhodou problém v okamžiku, kdy přepnu telefon do angličtiny? Podle mě v té chvíli musí zmíněný soubor v telefonu chybět. Osobně jsem proto zvolil trochu jiný postup. *.01 jsem v adresáři zachoval, a ještě jsem si ho zkopíroval do jiné složky, tam ho přejmenoval na *.D25 a přesunul zpět do C:\System\Bootdata\. Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MW-201
badatel
badatel

Založen: 09. 05. 2004
Příspěvky: 110
Bydliště: Planeta Země (Brno)

268.62 SMM
PříspěvekZaslal: st září 07, 2005 8:21 pm    Předmět: Re: Zobrazení nákladů v měně pro SX1 Odpovědět s citátem

citace:
Nastavil jsem vše podle návodu a skutečně je po problému. Napadá mě ale otázka: Když přejmenuji soubor *.D01, nebude náhodou problém v okamžiku, kdy přepnu telefon do angličtiny? Podle mě v té chvíli musí zmíněný soubor v telefonu chybět. Osobně jsem proto zvolil trochu jiný postup. *.01 jsem v adresáři zachoval, a ještě jsem si ho zkopíroval do jiné složky, tam ho přejmenoval na *.D25 a přesunul zpět do C:\System\Bootdata\. Think


Když ten soubor tam nebude, telefon si ho znovu vytvoří.

_________________
Usmívejte se :-), bude hůř! A hlavně aby nebyla válka!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
cpe
kolemjdoucí

Založen: 04. 04. 2005
Příspěvky: 13
Bydliště: Polička

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2006 2:19 am    Předmět: Re: Zobrazení nákladů v měně pro SX1 Odpovědět s citátem

weitless napsal:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=534

Problém je v tom, že při přepnutí telefonu do češtiny se nastaví jeko oddělovač desetiných míst v číslech čárka, zatímco v angličtině je to tečka a s tím se spousta programů nedokáže vyrovnat. Je to chyba systému, že s tím nepočítá.
Mě osobně tenhle návod pomohl na vyřešení jiného problému, která byl způsoben stejnou příčinou. Mám v telefonu nainstalovanou aplikaci Scientific Calculator od firmy Mastersoft Mobile Solutions, to je kalkulačka a ta mi při stisknutí tlačítka desetiné tečky zahlásila chybu a spadla.
Po aplikaci tohoto návodu už chodí v pohodě, takže dík.
Jenom jsem si všimnul, že se mi teď datum zobrazuje ve formátu 10/02/2006 místo 10.02.2006. nevíte někdo co s tím?
Edit: Tak už jsem přišel na to co s tím, stačí si v nastavení času vybrat správný oddělovač data, tedy tečku místo lomítka, to mě hned nenapadlo, že se to dá takhle jednoduše změnit, když už je to původně dáno tím souborem.

_________________
Ericsson 1018 > Siemens M35i+patche > SX1 + Joy 6600 + MMC Pretec + patche


Naposledy upravil cpe dne ne únor 19, 2006 1:52 am, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2006 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám myslím aplikované patche od někoho jiného, kde je vše ok.
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group