Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kl321 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 10, 2006 7:34 am Předmět: SMS blokuje A50 |
|
|
Zdravim,
mam problem s A50. Je v nem SMS, ktera je ulozena v pameti v pristroji - na karte neni. Pokud chci tuto SMS precist, nebo primo smazat bez cteni, tak se mi jen objevi "Cekejte prosim" - cekal jsem opravdu dlouho a nedelo se nic. Po stisku cerveneho tlacitka kousne. Muze mi nekdo poradit co s tim? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stranger badatel

Založen: 31. 08. 2004 Příspěvky: 197 Bydliště: 48.598530° N, 19.100260° E
276.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 10, 2006 8:47 am Předmět: |
|
|
najlahsim riesenim by bolo keby si mal zodpovedajuci datovy kabel. potom by uz stacilo napriklad SiMoCo a cez neho vymazat zmienenu sms. kedysi som mal velmi podobny problem s mojou ac55. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 10, 2006 11:01 am Předmět: |
|
|
Já mám dojem, že A50 se s PC datovým kabelem spojit nedá. Zřejmě ti nějaký vtipálek poslal sms, ve která je kouzelné slůvko "%English". To dělá ve starších modelech siemensů trochu bordel.
Nejjednodušší řešení je najet na seznam doručených zpráv, tuto "infikovanou" zprávu NEOTVÍRAT ale v možnostech zvolit SMAZAT. A máš po problému.
EDIT: Koukám, že jsem asi nedočetl do konce, že jsi to už zkoušel.
V tom případě bych se nebál použít krajní řešení - přehrání fw. Je to otázka pár minut. Aktuální cz fw11 stáhneš zde na siemensmanii. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kl321 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 10, 2006 11:26 am Předmět: |
|
|
Krouta napsal: | Já mám dojem, že A50 se s PC datovým kabelem spojit nedá. Zřejmě ti nějaký vtipálek poslal sms, ve která je kouzelné slůvko "%English". To dělá ve starších modelech siemensů trochu bordel.
Nejjednodušší řešení je najet na seznam doručených zpráv, tuto "infikovanou" zprávu NEOTVÍRAT ale v možnostech zvolit SMAZAT. A máš po problému.
V tom případě bych se nebál použít krajní řešení - přehrání fw. Je to otázka pár minut. Aktuální cz fw11 stáhneš zde na siemensmanii. |
Predpokladam, ze k aktualizaci fw potrebuji servisni kabel. Je tak? Ja vlastnim jen datovy, ktery by se na servisni dal upravit jednoduse ... alespon podle navodu na siemensmanii. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kl321 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 10, 2006 8:02 pm Předmět: |
|
|
Krouta napsal: | Já mám dojem, že A50 se s PC datovým kabelem spojit nedá. Zřejmě ti nějaký vtipálek poslal sms, ve která je kouzelné slůvko "%English". To dělá ve starších modelech siemensů trochu bordel.
Diky moc za radu, nahrani noveho fw zabralo. Mel jsem z toho trochu obavu, ale i pomoci toho meho datoveho kabelu to probehlo bez problemu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|