View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
biggauc (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 12:24 pm Post subject: A som v prdeli... |
|
|
Ked som tam daval firmware, tak to zdochlo na 92%. Hovorim si pohoda. Skocim do Service Modu a idem este raz, ale to som sa mylil. Ked to skusim cez PapuaUtils77 tak sa to pokusa dostat do service modu a asi po 10 sekundach napise nejaku vetu z ktorej viem precitat iba slovo PING. Tak predpokladam, ze sa mu nepodari pingnut telefon. Viete niekto ako dalej? Da sa to nejak ozivit? |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 12:26 pm Post subject: Re: A som v prdeli... |
|
|
biggauc wrote: | Ked som tam daval firmware, tak to zdochlo na 92%. Hovorim si pohoda. Skocim do Service Modu a idem este raz, ale to som sa mylil. Ked to skusim cez PapuaUtils77 tak sa to pokusa dostat do service modu a asi po 10 sekundach napise nejaku vetu z ktorej viem precitat iba slovo PING. Tak predpokladam, ze sa mu nepodari pingnut telefon. Viete niekto ako dalej? Da sa to nejak ozivit? |
Zaskrtni Pre-Check -> Skip a pocas Connecting mobile kratucko stlacit cervene tlacitko _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 12:33 pm Post subject: ffs.exe |
|
|
ajajaj ffs exe neumel by to nektery ze zdejsich sikulu nejak vydobnout z toho exe? _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Back to top |
|
 |
vblaha kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 12:39 pm Post subject: Re: Jen tak dal... |
|
|
mpitman wrote: | Jen tak dal - mam FW17 a nechce se mi vsechno znova nekolikrat nastavovat, tak cekam na nejaky FW, ktery bude vyrazne lepsi abych ho tam soupnul. Ale vcera kdyz me na nastaveny ukol nejdriv neupozornil vybraci jen napisem na displei a pak na dalsi uz ani to (rovnou ji soupnul do zmeskanych) tak uz sem tam chtel jit soupnout tu 23ku... |
Jo kamarade, nevim jak 23, ale oficialni 22 to dela taky, je to vec, ktera mi na S75 vadi vubec nejvic (zda se ze dobrou kontrolou je ikonka zobrazujici naplanovany alarm - nekdy se neobjevi, i kdyz je alarm nastaven a pak to nevibruje ani nezvoni - ale ani to neni na 100% ). Stejne jako nefunkcnost odlozeni budiku - odlozis a uz nezazvoni.
GPRS pres BT mi ale slape celkem dobre, na to si tu dost lidi stezuje. Ale obcasne vypnuti je taky hruza. Proste totalni nedodelek ....  |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 12:39 pm Post subject: Re: A som v prdeli... |
|
|
sirob wrote: | biggauc wrote: | Ked som tam daval firmware, tak to zdochlo na 92%. Hovorim si pohoda. Skocim do Service Modu a idem este raz, ale to som sa mylil. Ked to skusim cez PapuaUtils77 tak sa to pokusa dostat do service modu a asi po 10 sekundach napise nejaku vetu z ktorej viem precitat iba slovo PING. Tak predpokladam, ze sa mu nepodari pingnut telefon. Viete niekto ako dalej? Da sa to nejak ozivit? |
Zaskrtni Pre-Check -> Skip a pocas Connecting mobile kratucko stlacit cervene tlacitko |
Dakujem rozbehlo sa to... snad to opat nezdochne 
Last edited by biggauc on Tue Feb 28, 2006 12:43 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:49 pm Post subject: |
|
|
Ještě než updatuju na FW24... všiml sjem si, že Jimm a ostatní Java aplikace mají posunutý čas o hodinu...když mam nastveno jako časové pásmo 0GMT a ne +1GMT jak je u zvykem u nás doma...
EDIT: Vlastně přesně naopak  _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:31 pm Post subject: Re: ffs.exe |
|
|
wosuk wrote: | ajajaj ffs exe neumel by to nektery ze zdejsich sikulu nejak vydobnout z toho exe? |
Toto ti nepomôže?
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=503 _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:37 pm Post subject: Re: ffs.exe |
|
|
to by byl dobrej navod, ale me se jeste nepodarilo dostat na config a cache. zkousel sem SKEY ale stale mi to pise "Chybné zavedení ESN!". to se otacel podle navodu, ale nic, nic, nic. uz nevim  _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Back to top |
|
 |
dreyer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:40 pm Post subject: Re: ffs.exe |
|
|
wosuk wrote: | to by byl dobrej navod, ale me se jeste nepodarilo dostat na config a cache. zkousel sem SKEY ale stale mi to pise "Chybné zavedení ESN!". to se otacel podle navodu, ale nic, nic, nic. uz nevim  | nedavaj medzi tie cisla ani pomlcku ani medzeru _________________ SIEMENS:-D Forever
Bud si siemens alebo niesi... |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:46 pm Post subject: Re: ffs.exe |
|
|
dreyer wrote: | nedavaj medzi tie cisla ani pomlcku ani medzeru | tak to by mohl byt ten muj problem! DIKY!!! jdu na to  _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
mpitman začátečník

99.06 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 4:09 pm Post subject: Re: Jen tak dal... |
|
|
vblaha wrote: | mpitman wrote: | Jen tak dal - mam FW17 a nechce se mi vsechno znova nekolikrat nastavovat, tak cekam na nejaky FW, ktery bude vyrazne lepsi abych ho tam soupnul. Ale vcera kdyz me na nastaveny ukol nejdriv neupozornil vybraci jen napisem na displei a pak na dalsi uz ani to (rovnou ji soupnul do zmeskanych) tak uz sem tam chtel jit soupnout tu 23ku... |
Jo kamarade, nevim jak 23, ale oficialni 22 to dela taky, je to vec, ktera mi na S75 vadi vubec nejvic (zda se ze dobrou kontrolou je ikonka zobrazujici naplanovany alarm - nekdy se neobjevi, i kdyz je alarm nastaven a pak to nevibruje ani nezvoni - ale ani to neni na 100% ). Stejne jako nefunkcnost odlozeni budiku - odlozis a uz nezazvoni.
GPRS pres BT mi ale slape celkem dobre, na to si tu dost lidi stezuje. Ale obcasne vypnuti je taky hruza. Proste totalni nedodelek ....  |
Tak ta ikonka nestaci - ta se mi zobrazoval spravne a stejne nic a budik mi taky neodklada, ale jinak jsem s nim celkem spokojen a verim, ze za chvilku bude vse OK - teda jestli budou vychazet FW timhle tempem a kazdy aspon neco zmeni tak budu za chvilku velmi spokojeny majitel  |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:02 pm Post subject: Odomknutie diskov a problem s rozbalenim suborov |
|
|
Chem dat do telefonu FFS podla tohoto navodu: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=503 ale mam 2 nejasnoti.
1. neviem si odomknut disky Skusal som to cez plugin do TotalComm, ale ten nefunguje a tak sa nedostanem k Config a Cache.
Staci ak mi niekto napisete link kde je navod. Dik.
2. Ked si podla navodu v TotalComm rozbalim execko tak su niektore mena adresarov zmenene. Napíklad Conversations sa v rozbalenom EXEcku vola ~hConversations a takych je ich tam viac.
Neviete niekto co robim zle? Alebo mam nieco zle nastavene v TC?
Vopred dakujem za odpoved. |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:19 pm Post subject: Re: Odomknutie diskov a problem s rozbalenim suborov |
|
|
biggauc wrote: | Chem dat do telefonu FFS podla tohoto navodu: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=503 ale mam 2 nejasnoti.
1. neviem si odomknut disky Skusal som to cez plugin do TotalComm, ale ten nefunguje a tak sa nedostanem k Config a Cache.
2. Ked si podla navodu v TotalComm rozbalim execko tak su niektore mena adresarov zmenene. Napíklad Conversations sa v rozbalenom EXEcku vola ~hConversations a takych je ich tam viac.
ani ja neviem dostat FFS24 do mobilu, pravdepodobne bude k tomu treba bootkernel file (*.xbb)
Susim to zajtra zistit.
Nestruham tu rozumy, ale podobny problem som mal s FFS, ktore bolo tiez v .exe formate pre SL75, preto to viem  _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Back to top |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:20 pm Post subject: Re: Odomknutie diskov a problem s rozbalenim suborov |
|
|
biggauc wrote: | Chem dat do telefonu FFS podla tohoto navodu: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=503 ale mam 2 nejasnoti.
abys mel otevrene disky, musis do mobilu zavest SKEY. jde to v papua utils. ja uz je otevrene mam, ale zpocatku mi to neslo.
jaky mate kdo zkusenosti s fw24? ma uz ho nekdo? _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|