clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Správné??? aplikování patche

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Správné??? aplikování patche

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Swedis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 10:25 am    Post subject: Správné??? aplikování patche Reply with quote

Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat, přehrával jsem si fw u sx1 a při té příležitosti jsem si chtěl telefon patchnout. Použil jsem fw15CZ ze stránek siemensmanie a když jsem nahrál fw bez použití patche, tak vše šlo ok, ale jakmile jsem nahrál patche podle návodu Arrow Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=405, tak se mi telefon pouze rozsvítil a nešlo to. Už jsem hledal na fóru a našel chlapáka, kterej měl podobnej problém, ale on to vyřešil nahráním jiného fw, ale já bych chtěl tenhle (zde je totiž čeština) a aby mi ty patche šli. Ještě jsem se chtěl zeptat, když jsem to nahrával používal jsem kabel od siemense. Myslíte, že to může být i tím kabelem??? Nebo myslíte, že vadilo, že jsem tam ty patche aplikoval všechny do fw přes program SXP??? Průběh instalace fw, ale šel v poho i přes kabel od siemense, tak se raději ptám, protože právě v návodu je uveden datový kabel DCA-540. Jsem trošku Lama , tak se omlouvám, jestli už to tu bylo všechno vysvětleno, ale hledám už dva dny a pořád jsem odpověď nenašel a já bych si rád ten phone patchnul, díky Angel
Back to top
View user's profile Send private message
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 1:12 pm    Post subject: Reply with quote

Pravdepodobne si aplikoval patch na presmerovanie niektorych suborov na C: alebo E: a subory tam telefon nenasiel a preto zhavaroval a nenastartoval. Navod je v poriadku a idu aplikovat aj vsetky patche naraz.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Swedis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

Sirus wrote:
Pravdepodobne si aplikoval patch na presmerovanie niektorych suborov na C: alebo E: a subory tam telefon nenasiel a preto zhavaroval a nenastartoval. Navod je v poriadku a idu aplikovat aj vsetky patche naraz.

No všechny soubory mám na kartě a stejně to nešlo. Jinak díky za radu, ale prostě nevim, jak dál. Embarassed . Může to bejt ještě něčim jinym???
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 3:00 pm    Post subject: Reply with quote

Pravděpodobně něco s patchem - chybí soubor, není tam, kde má být, mt patch nezvládá (overlclock), patch jsi neaplikoval tam, kde má být (z1, z2, rolf),...

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
Swedis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 4:58 pm    Post subject: Reply with quote

Gwin wrote:
Pravděpodobně něco s patchem - chybí soubor, není tam, kde má být, mt patch nezvládá (overlclock), patch jsi neaplikoval tam, kde má být (z1, z2, rolf),...

Díky, no určitě to ještě vyzkoušim a pak dám vědět wink A pak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, co to jsou fonty a jak se s nima pracuje. Very Happy Hledal jsem na fóru a nic jsem nenašel. Zkoušel jsem i vyhledávání (searching), ale vážně jsem nic nenašel. Vim, že to jsem nepatří, ale je to jen malý dotaz. Chtěl bych totiž předělat phone k obrázku svému a jinak je moc suprrrr, že ještě existujou borci jako vy a dokážou člověku poradit, paráda Applause Applause Applause

Last edited by Swedis on Wed Mar 01, 2006 11:19 pm; edited 1 time in total
Back to top
Swedis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 6:21 pm    Post subject: Reply with quote

Tak teď jsem to zkusil dvakrát a ani jednou jsem sxko nerozjel. Jen startovací animace to posraný oko a nic dál Crying or Very sad Postupoval jsem přesně podle návodu a zaškrtnul jsem Z1,Z2 a Rolf a patche jsem si stáhnul ze siemensmanie, kde říkal Sirius, že je všechny zkoušel a že fachaj tak jak maj. Nevíte teda kde může bejt chybka??? Už mě to ničí Brick wall Brick wall , tak jsem se na to těšil, hm smůla Embarassed . FW mám taky ze siemensmanie a to 15CZ a prostě to nejede
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 7:36 pm    Post subject: Reply with quote

Ktore patche konkretne si aplikoval?

Back to top
Swedis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 11:15 pm    Post subject: Reply with quote

Sirus wrote:
Ktore patche konkretne si aplikoval?

aplikoval jsem patche: Arrow Arrow Arrow 28 Přesunutí souboru eikctl.rsc z disku Z na disk E; 27 Přesměrování složky Mail z disku C na disk E; 26 SX1 startovací animace - Rotate; 24 Odstranění zvislých čárek na pozadí; 21 Přesun nastavení menu na disk E; 16 Změna cesty k instalačním souborům do RAM; 14 Falosny Symbian v7; 7 Změna skinu analogovych hodin; 6 Přesunutí souborů Avkon.mbm a AvkonEx.mbm na disk C (nebo E); 4 Změna cesty k souboru menu_folders.mbm na disk E (C); 3 Změna cesty k souboru splashscreen.mbm na disk E (C), 1 Změna cesty k souboru EidPic.mbm z disku Z na E. Tohle jsem zkusil aplikovat na poprvý a když se phone nespustil, tak jsem to zkusil ještě jednou a pouze jsem aplikoval: Arrow Arrow Arrow 1 Změna cesty k souboru EidPic.mbm z disku Z na E; 6 Přesunutí souborů Avkon.mbm a AvkonEx.mbm na disk C (nebo E), 24 Odstranění zvislých čárek na pozadí, 7 Změna skinu analogovych hodin. Vždy když bylo na výběr mezi C nebo E, tak jsem zadal E a soubory jsem nakopíroval do příslušné složky na MMC, tak nevim Shocked

Díky moc za pomoc Angel
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:46 am    Post subject: Reply with quote

Vsetky tieto funguju. Aj spolu. Takze je to divne. Asi ti nezostane nic ine, len skusat ich aplikovat po jednom. Aplikovat patch A a skusit zapnut telefon, potom aplikovat A+B a skusit zapnut, atd... Nie je to jednoduche, ale asi jediny sposob ako to zistit.

A este drobnost, skoro na vsetky patche staci Z1. Z2 iba ked sa upravuje nieco v jazyku a Rolf je disk A.

Back to top
Swedis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 10:59 am    Post subject: Reply with quote

Sirus wrote:
Vsetky tieto funguju. Aj spolu. Takze je to divne. Asi ti nezostane nic ine, len skusat ich aplikovat po jednom. Aplikovat patch A a skusit zapnut telefon, potom aplikovat A+B a skusit zapnut, atd... Nie je to jednoduche, ale asi jediny sposob ako to zistit.

A este drobnost, skoro na vsetky patche staci Z1. Z2 iba ked sa upravuje nieco v jazyku a Rolf je disk A.

Díky moc, tak se do toho dneska pustim a pak povím, jak to dopadlo, ale ještě jednou moc děkuju Applause Applause
Back to top
Swedis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 12:28 am    Post subject: Reply with quote

Tak dnes jsem se pustil do patchování a všechno proběhlo ok. Takže už konečně vypadá můj telefon, tak jak jsem si přál. Moc děkuji Sirusovi a jestli můžu, rád bych se ještě zeptal, jak se dělá, abych si patch stáhnul ze stránek siemensmanie ve fomrě sxp??? Kokrétně z těchhle stránek http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=19021. Nějaký patche bych si potřeboval nahrát do telefonu, ale nevim, jak z nich mám udělat sxp soubor. Moc díky
Back to top
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 7:49 am    Post subject: Reply with quote

Zkopíruj si kód patche do schránky (jako běžný text ve wordu) a vlož ho do okna Apatcheru. Tam si jej můžeš buď uložit jako sxpr, nebo přímo aplikovat a nebo oboje.
Návod na apatcher je tady: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=698

BT GPS i-Tec 339

Wayfinder Navigator

Život je hořký. Bohudík.
Back to top
Swedis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 11:03 am    Post subject: Reply with quote

Lukasisko wrote:
Zkopíruj si kód patche do schránky (jako běžný text ve wordu) a vlož ho do okna Apatcheru. Tam si jej můžeš buď uložit jako sxpr, nebo přímo aplikovat a nebo oboje.
Návod na apatcher je tady: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=698

Suprrrrrr Laughing Laughing a moc děkuji za rady, paráda Dancing Dancing
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum