View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:25 am Post subject: Správné??? aplikování patche |
|
|
Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat, přehrával jsem si fw u sx1 a při té příležitosti jsem si chtěl telefon patchnout. Použil jsem fw15CZ ze stránek siemensmanie a když jsem nahrál fw bez použití patche, tak vše šlo ok, ale jakmile jsem nahrál patche podle návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=405, tak se mi telefon pouze rozsvítil a nešlo to. Už jsem hledal na fóru a našel chlapáka, kterej měl podobnej problém, ale on to vyřešil nahráním jiného fw, ale já bych chtěl tenhle (zde je totiž čeština) a aby mi ty patche šli. Ještě jsem se chtěl zeptat, když jsem to nahrával používal jsem kabel od siemense. Myslíte, že to může být i tím kabelem??? Nebo myslíte, že vadilo, že jsem tam ty patche aplikoval všechny do fw přes program SXP??? Průběh instalace fw, ale šel v poho i přes kabel od siemense, tak se raději ptám, protože právě v návodu je uveden datový kabel DCA-540. Jsem trošku Lama , tak se omlouvám, jestli už to tu bylo všechno vysvětleno, ale hledám už dva dny a pořád jsem odpověď nenašel a já bych si rád ten phone patchnul, díky  |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:12 pm Post subject: |
|
|
Pravdepodobne si aplikoval patch na presmerovanie niektorych suborov na C: alebo E: a subory tam telefon nenasiel a preto zhavaroval a nenastartoval. Navod je v poriadku a idu aplikovat aj vsetky patche naraz. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:48 pm Post subject: |
|
|
Sirus wrote: | Pravdepodobne si aplikoval patch na presmerovanie niektorych suborov na C: alebo E: a subory tam telefon nenasiel a preto zhavaroval a nenastartoval. Navod je v poriadku a idu aplikovat aj vsetky patche naraz. |
No všechny soubory mám na kartě a stejně to nešlo. Jinak díky za radu, ale prostě nevim, jak dál. . Může to bejt ještě něčim jinym??? |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:00 pm Post subject: |
|
|
Pravděpodobně něco s patchem - chybí soubor, není tam, kde má být, mt patch nezvládá (overlclock), patch jsi neaplikoval tam, kde má být (z1, z2, rolf),... _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 4:58 pm Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | Pravděpodobně něco s patchem - chybí soubor, není tam, kde má být, mt patch nezvládá (overlclock), patch jsi neaplikoval tam, kde má být (z1, z2, rolf),... |
Díky, no určitě to ještě vyzkoušim a pak dám vědět A pak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, co to jsou fonty a jak se s nima pracuje. Hledal jsem na fóru a nic jsem nenašel. Zkoušel jsem i vyhledávání (searching), ale vážně jsem nic nenašel. Vim, že to jsem nepatří, ale je to jen malý dotaz. Chtěl bych totiž předělat phone k obrázku svému a jinak je moc suprrrr, že ještě existujou borci jako vy a dokážou člověku poradit, paráda 
Last edited by Swedis on Wed Mar 01, 2006 11:19 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 6:21 pm Post subject: |
|
|
Tak teď jsem to zkusil dvakrát a ani jednou jsem sxko nerozjel. Jen startovací animace to posraný oko a nic dál Postupoval jsem přesně podle návodu a zaškrtnul jsem Z1,Z2 a Rolf a patche jsem si stáhnul ze siemensmanie, kde říkal Sirius, že je všechny zkoušel a že fachaj tak jak maj. Nevíte teda kde může bejt chybka??? Už mě to ničí , tak jsem se na to těšil, hm smůla . FW mám taky ze siemensmanie a to 15CZ a prostě to nejede |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:36 pm Post subject: |
|
|
Ktore patche konkretne si aplikoval? _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
|
Back to top |
|
 |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:15 pm Post subject: |
|
|
Sirus wrote: | Ktore patche konkretne si aplikoval? |
aplikoval jsem patche: 28 Přesunutí souboru eikctl.rsc z disku Z na disk E; 27 Přesměrování složky Mail z disku C na disk E; 26 SX1 startovací animace - Rotate; 24 Odstranění zvislých čárek na pozadí; 21 Přesun nastavení menu na disk E; 16 Změna cesty k instalačním souborům do RAM; 14 Falosny Symbian v7; 7 Změna skinu analogovych hodin; 6 Přesunutí souborů Avkon.mbm a AvkonEx.mbm na disk C (nebo E); 4 Změna cesty k souboru menu_folders.mbm na disk E (C); 3 Změna cesty k souboru splashscreen.mbm na disk E (C), 1 Změna cesty k souboru EidPic.mbm z disku Z na E. Tohle jsem zkusil aplikovat na poprvý a když se phone nespustil, tak jsem to zkusil ještě jednou a pouze jsem aplikoval: 1 Změna cesty k souboru EidPic.mbm z disku Z na E; 6 Přesunutí souborů Avkon.mbm a AvkonEx.mbm na disk C (nebo E), 24 Odstranění zvislých čárek na pozadí, 7 Změna skinu analogovych hodin. Vždy když bylo na výběr mezi C nebo E, tak jsem zadal E a soubory jsem nakopíroval do příslušné složky na MMC, tak nevim
Díky moc za pomoc  |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:46 am Post subject: |
|
|
Vsetky tieto funguju. Aj spolu. Takze je to divne. Asi ti nezostane nic ine, len skusat ich aplikovat po jednom. Aplikovat patch A a skusit zapnut telefon, potom aplikovat A+B a skusit zapnut, atd... Nie je to jednoduche, ale asi jediny sposob ako to zistit.
A este drobnost, skoro na vsetky patche staci Z1. Z2 iba ked sa upravuje nieco v jazyku a Rolf je disk A. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
|
Back to top |
|
 |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:59 am Post subject: |
|
|
Sirus wrote: | Vsetky tieto funguju. Aj spolu. Takze je to divne. Asi ti nezostane nic ine, len skusat ich aplikovat po jednom. Aplikovat patch A a skusit zapnut telefon, potom aplikovat A+B a skusit zapnut, atd... Nie je to jednoduche, ale asi jediny sposob ako to zistit.
A este drobnost, skoro na vsetky patche staci Z1. Z2 iba ked sa upravuje nieco v jazyku a Rolf je disk A. |
Díky moc, tak se do toho dneska pustim a pak povím, jak to dopadlo, ale ještě jednou moc děkuju  |
|
Back to top |
|
 |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:28 am Post subject: |
|
|
Tak dnes jsem se pustil do patchování a všechno proběhlo ok. Takže už konečně vypadá můj telefon, tak jak jsem si přál. Moc děkuji Sirusovi a jestli můžu, rád bych se ještě zeptal, jak se dělá, abych si patch stáhnul ze stránek siemensmanie ve fomrě sxp??? Kokrétně z těchhle stránek http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=19021. Nějaký patche bych si potřeboval nahrát do telefonu, ale nevim, jak z nich mám udělat sxp soubor. Moc díky |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:49 am Post subject: |
|
|
Zkopíruj si kód patche do schránky (jako běžný text ve wordu) a vlož ho do okna Apatcheru. Tam si jej můžeš buď uložit jako sxpr, nebo přímo aplikovat a nebo oboje.
Návod na apatcher je tady: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=698 _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:03 am Post subject: |
|
|
Lukasisko wrote: | Zkopíruj si kód patche do schránky (jako běžný text ve wordu) a vlož ho do okna Apatcheru. Tam si jej můžeš buď uložit jako sxpr, nebo přímo aplikovat a nebo oboje.
Návod na apatcher je tady: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=698 |
Suprrrrrr a moc děkuji za rady, paráda  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|