clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 167, 168, 169  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  

NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ
ANO
61%
 61%  [ 148 ]
NE
38%
 38%  [ 91 ]
Total Votes : 239

Author Message
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 12:13 am    Post subject: Reply with quote

Ted se mi objevila jedna celkem nepříjemná chyba...nejde mi aktivovat BT. minulý tyden jsem ho normálně používal ale teď ho prostě nespustím.
Při pokusu o aktivaci mi to napíše "Bluetooth Address not Set" neví te co to znamená ? a co by se s tím dalo dělat?

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Sibstr
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 12:32 am    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
Ted se mi objevila jedna celkem nepříjemná chyba...nejde mi aktivovat BT. minulý tyden jsem ho normálně používal ale teď ho prostě nespustím.
Při pokusu o aktivaci mi to napíše "Bluetooth Address not Set" neví te co to znamená ? a co by se s tím dalo dělat?

Těžko říct, mě u FW12 vždycky v takovejhlech situacích pomůže restart telefonu. Jak je to ale s FW22 netušim.
Back to top
View user's profile Send private message
Mar3x
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 3:31 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:

imo to znamena, ze BT nemuze nastavit svoji MAC adresu => ma problem
beztak je to tim fw22 ... ma asi svy mouchy

Debian GNU/Linux 3.1r1 + dalsi repozitare (KDE3.5.0; Linux 2.6.16-rc2-mm1)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 3:59 pm    Post subject: Reply with quote

Mar3x wrote:
kesu wrote:

imo to znamena, ze BT nemuze nastavit svoji MAC adresu => ma problem
beztak je to tim fw22 ... ma asi svy mouchy

No jo ale bohužel to má jeden háček...nejde to ani s fw 12

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 4:05 pm    Post subject: Reply with quote

Takto ti neporadim, ale jedina vec na BTme strasne se*e a to takova, ze se musi napred sparovat a pak dal neco delat, stve me ze nemuzu provozovat bluejacking, strasne sem se na neho tesil Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

pokazí se v nejnevhodnějším pořadí

Ericsson T10=>

Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535

Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 7:26 pm    Post subject: Reply with quote

Sibstr wrote:
spike wrote:
Už dvakrát se mi připozbláznila paměťová karta a vždycky to bylo při stavu baterie pod 25%.
Možná to nemá vliv, ale jak to že potom po nabití mi tu všechno na kartě zasejc šlape?
Možná to asi patří do sekce o chybách founu...

Tak to co popisuješ se mi ješte nestalo, paměťovka špale v pohodě ikdyž telefon nemá žádnou čárku baterie. Mám SanDisc 1GB.

Jak dobrá značka je apacer?
tu totiž mám já. Think

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Mon Mar 13, 2006 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

Tak nějak nevím Think . Dnes jsem chtěl vyzkoušet videohovor - jen tak z legrace. Ale jelikož mám t-mobile tak si o tom můžu nechat zdát. Nějak mi to vlastně do dneška vůbec nedošlo - takže všichni co máte t-mobile klidně si zapněte natrvalo gsm - protože volba automaticky anebo umts je u t-mobile ještě rok naprosto nanic. Jedině snad jako monitor přítomnosti umts signálu a jeho přibližné síly (pro možnost koupit si speciální "4G" modem pro data). Brick wall
Jo s těma kartama: nejlepší co se mi osvědčilo je kartu naformátovat ve čtečce a čistou jí hodit do mobilu - on si na ní vytvoří ten svůj soubor a defaultní adresáře. A pak už nemám problémy s přidávání a čtením dalších mraků souborů - sandisk 1GB.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
weasel
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 2:22 pm    Post subject: Reply with quote

Mám jen takový malý dotaz..jde udělat, aby když mám zaplý Headset, mi ve sluchátkách znělo vyvánění??? Ptz zatím na jedinej způsob, jak zjistit, že mi někdo volá, když mám Headset je, že se přeruší rádio a nebo přehrávání mp3, ale je ticho..telefon vyzvání pouze normálně a nebo vibruje..pokud ano, zajímalo by mě, kde tuto možnost aktivuji..zkoušel jsem vše, co jsem našel v nastavení a ani jedno z toho mi nepomohlo Sad

Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého...
Back to top
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 2:27 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
Tak nějak nevím Think . Dnes jsem chtěl vyzkoušet videohovor - jen tak z legrace. Ale jelikož mám t-mobile tak si o tom můžu nechat zdát. Nějak mi to vlastně do dneška vůbec nedošlo - takže všichni co máte t-mobile klidně si zapněte natrvalo gsm - protože volba automaticky anebo umts je u t-mobile ještě rok naprosto nanic. Jedině snad jako monitor přítomnosti umts signálu a jeho přibližné síly (pro možnost koupit si speciální "4G" modem pro data). Brick wall

Standardní UMTS (jako má třeba ET) je nekompatibilní 4G od T-Mo, takže to není použitelný ani jako monitor signálu wink

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

Jasny, vydycky ti to ukazuje akorat signal eurotelu, pac to zatim zadnej jinej operator nepodporuje. To 4g od t-mobilu sou akorat rychly data.

pokazí se v nejnevhodnějším pořadí

Ericsson T10=>

Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535

Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
LK7R
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 4:01 pm    Post subject: Pipani pri prichozim hovoru Reply with quote

Mam nastavene upozornovani cekajiciho hovoru. Problem je v tom ze kazde pipnuti neni "v pozadi", ale na tvrdo prerusi stavajici hovor, piiiiip a zase pokracuje hovor, piiiip .... at ak furt dokola. To je sice pekny, ale pri tom pipani neslysim co druha strana rika. U SE to pipalo, ale neprerusovalo to po dobu pipani hovor soucastnej ... to je desnej vopruz. Dela Vam to taky?
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
jirkab wrote:

Standardní UMTS (jako má třeba ET) je nekompatibilní 4G od T-Mo, takže to není použitelný ani jako monitor signálu wink

Hm tak jestli je to pravda tak to mě fakt dostali - takže Telefony 3G jsou zatím u t- debilu fakt nanic. Eurotel jsou zločinci, t-..... mají strategie na hlavu a oscfoun brzy předčí ve zlodějině eurotel - hezký vyhlídky....No hlavně že je to samý "světový" (des) (o) perátor.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 3:33 pm    Post subject: Reply with quote

Copus ve videu psal
copus wrote:

Vím že do videa to nepatří,ale nemohl by mi někdo odepsat na ty profily?Nebo proč mi tam nikdo neodpovídá? d'oh!

Chci k vyzvánění v profilech jen říci že jsem zjistil, že u předchozích siemensů (nevím zda u všech) lze sice nastavit vyzvánění pro jednotlivé profily (to je super), ale nelze zvolit vyzvánění pro každý kontakt zvlášť (např. M75). U SXG je to přesně naopak. Z toho usuzuji, že s SXG je sice mnohem větší drbačka s přiřazováním, ale ve výsledku je jasný vítěz!
Back to top
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: HTC Artemis
2081.72 SMM
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Můžu říct, že jen u některých kontaktů mám nastavenou zvlášť melodii, jinak mám melodie přiřazeny jednotlivým skupinám.

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Back to top
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 7:58 pm    Post subject: Reply with quote

spike wrote:
Můžu říct, že jen u některých kontaktů mám nastavenou zvlášť melodii, jinak mám melodie přiřazeny jednotlivým skupinám.

Mluvíš-li o SXG, tak jsem asi slepý. Nemá-li kontakt přiřazenou extra melodii a je-li dán do jakékoliv skupiny, tak zvoní jediným zvukem přiřazeným automaticky telefonem. Jinými slovy, všechny kontakty ve skupinách zvoní stejně (nejsou-li extra nastaveny). Toto pro jednotlivé skupiny navolit pokud vím nelze. Mi řekni jak to děláš? - přiřazuješ melodie jednotlivým skupinám.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 167, 168, 169  Next
Page 50 of 169

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum