View previous topic :: View next topic |
NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ |
ANO |
|
61% |
[ 148 ] |
NE |
|
38% |
[ 91 ] |
|
Total Votes : 239 |
|
Author |
Message |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:13 am Post subject: |
|
|
Ted se mi objevila jedna celkem nepříjemná chyba...nejde mi aktivovat BT. minulý tyden jsem ho normálně používal ale teď ho prostě nespustím.
Při pokusu o aktivaci mi to napíše "Bluetooth Address not Set" neví te co to znamená ? a co by se s tím dalo dělat? _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Sibstr badatel

270.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:32 am Post subject: |
|
|
kesu wrote: | Ted se mi objevila jedna celkem nepříjemná chyba...nejde mi aktivovat BT. minulý tyden jsem ho normálně používal ale teď ho prostě nespustím.
Při pokusu o aktivaci mi to napíše "Bluetooth Address not Set" neví te co to znamená ? a co by se s tím dalo dělat? |
Těžko říct, mě u FW12 vždycky v takovejhlech situacích pomůže restart telefonu. Jak je to ale s FW22 netušim. |
|
Back to top |
|
 |
Mar3x badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 3:31 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | Ted se mi objevila jedna celkem nepříjemná chyba...nejde mi aktivovat BT. minulý tyden jsem ho normálně používal ale teď ho prostě nespustím.
Při pokusu o aktivaci mi to napíše "Bluetooth Address not Set" neví te co to znamená ? a co by se s tím dalo dělat? |
imo to znamena, ze BT nemuze nastavit svoji MAC adresu => ma problem
beztak je to tim fw22 ... ma asi svy mouchy  _________________ C25->MT50 FW18->S65 FW58-> >>>SXG75 FW22 + 1GB SanDisc<<< (a dalsi co mam v rodine M35i, ME45@S45i, CF62, CX65@CX70)
Debian GNU/Linux 3.1r1 + dalsi repozitare (KDE3.5.0; Linux 2.6.16-rc2-mm1) |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 3:59 pm Post subject: |
|
|
Mar3x wrote: | kesu wrote: | Ted se mi objevila jedna celkem nepříjemná chyba...nejde mi aktivovat BT. minulý tyden jsem ho normálně používal ale teď ho prostě nespustím.
imo to znamena, ze BT nemuze nastavit svoji MAC adresu => ma problem
beztak je to tim fw22 ... ma asi svy mouchy  |
No jo ale bohužel to má jeden háček...nejde to ani s fw 12 _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
BunGee ostřílený diskusník

0.52 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 4:05 pm Post subject: |
|
|
Takto ti neporadim, ale jedina vec na BTme strasne se*e a to takova, ze se musi napred sparovat a pak dal neco delat, stve me ze nemuzu provozovat bluejacking, strasne sem se na neho tesil  _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
pokazí se v nejnevhodnějším pořadí
Ericsson T10=>
Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535
Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:26 pm Post subject: |
|
|
Sibstr wrote: | spike wrote: | Už dvakrát se mi připozbláznila paměťová karta a vždycky to bylo při stavu baterie pod 25%.
Možná to nemá vliv, ale jak to že potom po nabití mi tu všechno na kartě zasejc šlape?
Možná to asi patří do sekce o chybách founu... |
Tak to co popisuješ se mi ješte nestalo, paměťovka špale v pohodě ikdyž telefon nemá žádnou čárku baterie. Mám SanDisc 1GB. |
Jak dobrá značka je apacer?
tu totiž mám já.  _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:49 pm Post subject: |
|
|
Tak nějak nevím . Dnes jsem chtěl vyzkoušet videohovor - jen tak z legrace. Ale jelikož mám t-mobile tak si o tom můžu nechat zdát. Nějak mi to vlastně do dneška vůbec nedošlo - takže všichni co máte t-mobile klidně si zapněte natrvalo gsm - protože volba automaticky anebo umts je u t-mobile ještě rok naprosto nanic. Jedině snad jako monitor přítomnosti umts signálu a jeho přibližné síly (pro možnost koupit si speciální "4G" modem pro data).
Jo s těma kartama: nejlepší co se mi osvědčilo je kartu naformátovat ve čtečce a čistou jí hodit do mobilu - on si na ní vytvoří ten svůj soubor a defaultní adresáře. A pak už nemám problémy s přidávání a čtením dalších mraků souborů - sandisk 1GB. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 2:22 pm Post subject: |
|
|
Mám jen takový malý dotaz..jde udělat, aby když mám zaplý Headset, mi ve sluchátkách znělo vyvánění??? Ptz zatím na jedinej způsob, jak zjistit, že mi někdo volá, když mám Headset je, že se přeruší rádio a nebo přehrávání mp3, ale je ticho..telefon vyzvání pouze normálně a nebo vibruje..pokud ano, zajímalo by mě, kde tuto možnost aktivuji..zkoušel jsem vše, co jsem našel v nastavení a ani jedno z toho mi nepomohlo  _________________ C25 -> S45 -> S55 -> S65 fw 50 -> SXG 75 fw22
Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého... |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 2:27 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Tak nějak nevím . Dnes jsem chtěl vyzkoušet videohovor - jen tak z legrace. Ale jelikož mám t-mobile tak si o tom můžu nechat zdát. Nějak mi to vlastně do dneška vůbec nedošlo - takže všichni co máte t-mobile klidně si zapněte natrvalo gsm - protože volba automaticky anebo umts je u t-mobile ještě rok naprosto nanic. Jedině snad jako monitor přítomnosti umts signálu a jeho přibližné síly (pro možnost koupit si speciální "4G" modem pro data).  |
Standardní UMTS (jako má třeba ET) je nekompatibilní 4G od T-Mo, takže to není použitelný ani jako monitor signálu  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
BunGee ostřílený diskusník

0.52 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 3:45 pm Post subject: |
|
|
Jasny, vydycky ti to ukazuje akorat signal eurotelu, pac to zatim zadnej jinej operator nepodporuje. To 4g od t-mobilu sou akorat rychly data. _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
pokazí se v nejnevhodnějším pořadí
Ericsson T10=>
Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535
Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
LK7R kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 4:01 pm Post subject: Pipani pri prichozim hovoru |
|
|
Mam nastavene upozornovani cekajiciho hovoru. Problem je v tom ze kazde pipnuti neni "v pozadi", ale na tvrdo prerusi stavajici hovor, piiiiip a zase pokracuje hovor, piiiip .... at ak furt dokola. To je sice pekny, ale pri tom pipani neslysim co druha strana rika. U SE to pipalo, ale neprerusovalo to po dobu pipani hovor soucastnej ... to je desnej vopruz. Dela Vam to taky? _________________ telefoní budka - Motorola TX770 - C25 - Nokia 5110 - Ericsson T10 - Nokia 6210 - SE T610 - SE T630 - SXG75 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 5:00 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | jirkab wrote: | Tak nějak nevím . Dnes jsem chtěl vyzkoušet videohovor - jen tak z legrace. Ale jelikož mám t-mobile tak si o tom můžu nechat zdát. Nějak mi to vlastně do dneška vůbec nedošlo - takže všichni co máte t-mobile klidně si zapněte natrvalo gsm - protože volba automaticky anebo umts je u t-mobile ještě rok naprosto nanic. Jedině snad jako monitor přítomnosti umts signálu a jeho přibližné síly (pro možnost koupit si speciální "4G" modem pro data).  |
Standardní UMTS (jako má třeba ET) je nekompatibilní 4G od T-Mo, takže to není použitelný ani jako monitor signálu  |
Hm tak jestli je to pravda tak to mě fakt dostali - takže Telefony 3G jsou zatím u t- debilu fakt nanic. Eurotel jsou zločinci, t-..... mají strategie na hlavu a oscfoun brzy předčí ve zlodějině eurotel - hezký vyhlídky....No hlavně že je to samý "světový" (des) (o) perátor. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 3:33 pm Post subject: |
|
|
Copus ve videu psal
copus wrote: |
Vím že do videa to nepatří,ale nemohl by mi někdo odepsat na ty profily?Nebo proč mi tam nikdo neodpovídá?  |
Chci k vyzvánění v profilech jen říci že jsem zjistil, že u předchozích siemensů (nevím zda u všech) lze sice nastavit vyzvánění pro jednotlivé profily (to je super), ale nelze zvolit vyzvánění pro každý kontakt zvlášť (např. M75). U SXG je to přesně naopak. Z toho usuzuji, že s SXG je sice mnohem větší drbačka s přiřazováním, ale ve výsledku je jasný vítěz! |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 7:20 pm Post subject: |
|
|
Můžu říct, že jen u některých kontaktů mám nastavenou zvlášť melodii, jinak mám melodie přiřazeny jednotlivým skupinám. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 7:58 pm Post subject: |
|
|
spike wrote: | Můžu říct, že jen u některých kontaktů mám nastavenou zvlášť melodii, jinak mám melodie přiřazeny jednotlivým skupinám. |
Mluvíš-li o SXG, tak jsem asi slepý. Nemá-li kontakt přiřazenou extra melodii a je-li dán do jakékoliv skupiny, tak zvoní jediným zvukem přiřazeným automaticky telefonem. Jinými slovy, všechny kontakty ve skupinách zvoní stejně (nejsou-li extra nastaveny). Toto pro jednotlivé skupiny navolit pokud vím nelze. Mi řekni jak to děláš? - přiřazuješ melodie jednotlivým skupinám. |
|
Back to top |
|
 |
|