Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sompo kolemjdoucí
 Založen: 15. 02. 2006 Příspěvky: 8 Bydliště: No doma...Kde jinde?! :D
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 21, 2006 9:38 pm Předmět: Problém z příjmem dat... |
|
|
Hojj všem.
Dnes jsem si kopíroval do mobilu mp3(když jsem si pracně uvolnil místo) a při přenosu se vybila baterka a telefón se vypnul...Soubor se asi poslal a místo ubylo, ale v telefónu není a v doručených taky ne... Je možné že se poslala jen část souboru?Jak to mám smazat když to NIKDE NENÍ???Prosím poraďte, ale telefon jsem projel celý a není to tam a na kartu se to uložit nemohlo, protože to zabírá místo na telefonu...Díky za pomoc  _________________ ---:::...Sompo...:::---
---SIEMENS M75--- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: út březen 21, 2006 10:16 pm Předmět: |
|
|
no este to poriadne kukni,velmi malo pravdepodobne aby subor zmizol
aj ti stale bude chybat miesto,tak skopiruj vsetky data do kompu, daj format a data nahraj naspat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: st březen 22, 2006 6:26 am Předmět: |
|
|
Zkus menu-9-6-6-2 (nastavení-nast. telefonu-syst.souborů-optimalizovat)
Třeba to pomůže. Jestli ne, tak potom asi už jenom to, co radil beardie. Bohužel tak ale přijdeš o všechny data (i adresář, SMS, mms...) a proto musíš zálohovat. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sompo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 22, 2006 1:46 pm Předmět: |
|
|
Diky za rady...Potom dám vědět co se s tim stalo  _________________ ---:::...Sompo...:::---
---SIEMENS M75--- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sompo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 22, 2006 2:11 pm Předmět: |
|
|
Ok...Mám to Dal jsem: Nastavení,Nastavení telefonu,Asist.paměti,Telefon a tam měly všechny složky velikost ve stovkách KB akorát jedna složka velikost té mp3.Ale v té složce nic nebylo tak jsem jí smazal celou a místo je na světě.A nemusel být formát.Takže když se něco takového stane někomu jinému tak si to tu přečtěte  _________________ ---:::...Sompo...:::---
---SIEMENS M75--- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|