Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tasadar kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 8:39 pm Předmět: ST55 propojení s PC k GPRS |
|
|
Chci se pomocí Siemensu ST55 připojit k Internetu přes GPRS, mám aktivovaný tarif u T-mobile. Mám USB kabel. I přesto, že jsem postupoval podle návodu zde na Siemensmanii uvedeného, tak skončím u kroku Informace z modemu (zkrátka počítač se s telefonem nedokáže spojit) tudíž nemůžu pokračovat dál. USB kabel je nainstalován (doufám správně), ale v návodu u emulace se uvádí nutnost nainstalování ovladačů z Internetu. Stáhl jsem potřebné soubory, ale nic z nich nejde nainstalovat. Jsem už z toho zmatený, počítač s telefonem vůbec nekomunikuje. Nastavení GPRS mi problém nedělá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dit3 začátečník

131.68 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 2:18 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel jsi T-Mobile GPRS Software? On ti najde mobil, nainstaliuje mu speciální příkazy pro modem,vytvoří připojení je zde http://t-mobile.cz/Web/Residential/PeceAPodpora/SouboryKeStazeni.aspx . Je to ten Tmcc_cz.exe Musíš teď odistalivat všechny ty modemy co jsi naistaloval a nainstalovat jen ten virtuální sériový port.Pak spustíš instalaci T-Mobile a on si najde mobil....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ohnivak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 11, 2006 8:27 pm Předmět: |
|
|
nepozna niekto nejake navody ako do st55 dostat nejake programy alebo ine veci, napr. zvacsit pamat cez kartu atd........... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út duben 11, 2006 10:31 pm Předmět: |
|
|
ST 55 není čistokrevný Siemens viz. http://www.siemensmania.cz/content.php?id=681 , s ním nic nenaděláš _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ohnivak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po květen 01, 2006 9:48 am Předmět: |
|
|
Mozem do st55 nahrat software z st60? A budem mat potom na st55 javu a video? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|