Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
military kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 11:49 am Předmět: Prosba |
|
|
Ja viem, že je to trochu mimo topic, ale nevie mi niekto poradit, či existuje na S75 nejaka java aplikacia, pomocou ktorej by som mohol cez bt ovládať svoj komp? Počul som, že také niečo existuje, ale neviem to nikde zohnať. Prosím o radu, ďakujem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sirob pisatel

Založen: 14. 09. 2005 Příspěvky: 255 Bydliště: Bratislava (SK)
678.24 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 12:06 pm Předmět: Re: Prosba |
|
|
military napsal: | Ja viem, že je to trochu mimo topic, ale nevie mi niekto poradit, či existuje na S75 nejaka java aplikacia, pomocou ktorej by som mohol cez bt ovládať svoj komp? Počul som, že také niečo existuje, ale neviem to nikde zohnať. Prosím o radu, ďakujem. |
Pokial viem, take aplikacie existuju pre mobily pod Symbianom a Windows Mobile.
Ale ak je take nieco aj ako Java, sem s tym  _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 12:32 pm Předmět: Re: Prosba |
|
|
military napsal: | Ja viem, že je to trochu mimo topic, ale nevie mi niekto poradit, či existuje na S75 nejaka java aplikacia, pomocou ktorej by som mohol cez bt ovládať svoj komp? Počul som, že také niečo existuje, ale neviem to nikde zohnať. Prosím o radu, ďakujem. |
BT MS Control.jar, ale ten je určený pro sxg75, takže nevím jestli ti bude na S75 fungovat. A jelikož jsem to ještě nepoužil tak nevím jestli je to vůbec to co hledáš. Zkus a uvidíš. Zde. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 12:43 pm Předmět: |
|
|
Aplikace na SXG je k ničemu. Má ovládat myš, ale... Kdysi jsem měl šikovný prográmek ještě k S55. Fungoval při zamčené klávesnici a šel s ním ovládat winamp, vypínat časovaně pc, atd... Ale zaboha ho nemůžu najít  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
military kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 12:45 pm Předmět: |
|
|
skus pohladat a daj vediet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: út duben 18, 2006 1:53 pm Předmět: |
|
|
nevim, jestli vám to bude k něčemu, ale nedávno se to tu řešilo:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=20272
je to na CX75 ale na S75 by to mělo fungovat taky  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: st duben 19, 2006 5:35 pm Předmět: |
|
|
chtěl bych se na něco zeptat:
když jsem se probíral Fullflash S75, tak jsem tam našel obrázky fází měsíce, je v S75 něco jako ty fáze měsíce, nebo je to tam jenom tak ze srandy?
a taky ty obrázky zvířátek (drak, pes, myš...to bude asi čínskej horoskop, že?), tam něco takovyho je?? a nebo je to tam jenom tak k ničemu?? _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SenorKohucik rozumbrada

Založen: 12. 10. 2005 Příspěvky: 343 Bydliště: MICHALOVCE(okolie) Fon:S75 FW47+512
3004.72 SMM
|
Zaslal: st duben 19, 2006 8:31 pm Předmět: |
|
|
pip@ napsal: | chtěl bych se na něco zeptat:
když jsem se probíral Fullflash S75, tak jsem tam našel obrázky fází měsíce, je v S75 něco jako ty fáze měsíce, nebo je to tam jenom tak ze srandy?
a taky ty obrázky zvířátek (drak, pes, myš...to bude asi čínskej horoskop, že?), tam něco takovyho je?? a nebo je to tam jenom tak k ničemu?? |
asi len tak lebo som ich nikde vo fone nenasiel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brachi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 20, 2006 10:35 pm Předmět: Jak na fw? |
|
|
Takovej blbej dotaz, nikdy jsem to ještě nedělal, jde updatnout fw nějak jinak než přes kabel?A je kabel v základní výbavě nebo si ho musím dokoupit?Chtěl bych si S75 koupit,ale nevím co s tím fw, když slyším, že základní fw12 je hroznej. Dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Orpheus čestný člen

Založen: 25. 12. 2004 Příspěvky: 3637 Bydliště: Bratislava(SK)
14900.34 SMM
|
Zaslal: pá duben 21, 2006 6:05 am Předmět: |
|
|
Update ide este aj cez tzv. SWUOTA a to je cez GPRS, ale odporucam ti kupit si kabel. Mozes potom telefon patchovat atd, ma to vela vyhod. A cez to GPRS sa update moze nevydarit a potom to musis aj tak opravovat kablom. Ked si chces kupit kabel, tak odporucam ti kabel DCA-510, snim spravis vsetko. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 21, 2006 8:17 am Předmět: S75 - kdy bude použitelný? |
|
|
Tak jsem celé tohle fórum přečetl, ale nijak mi to nepomohlo. S75 jsem si koupil začátkem roku, byl tam fw. 12. Používat jsem ho začal až v dubnu, po pár dnech jsem nahrál oficiální fw. 24. Ale stejně si ten mobil dělá, co ho napadne. Budík čas od času prostě nebudí, i když mám stále nastavené buzení denně. Někdy se nezobrazí příchozí SMS nebo zmeškaný hovor jako událost na displeji. U SMS je často uvedený nesmyslný čas přijetí, pokaždé jinak posunutý, nedá se říct, že je to vždycky o hodinu. Teď mi dokonce přišla SMS, u které je jako odesilatel uvedný zcela jiný člověk ze seznamu, než kdo ji skutečně poslal! O prkotinách, jako je pomalý náběh MP3 zvonění na plnou hlasitost, nebo že k potvrzování volby v menu občas funguje levé dialogové tlačítko, občas středové, občas obě dvě (podle čeho si to určuje jsem nepochopil , hezky se to střídá v bankovním menu) ani nemluvím, to bych přežil. Ale používám mobil jako pracovní nástroj, potřebuju telefonovat, když mi přijde SMS, chci vědět od koho a kdy. Mám Siemens od modelu S10 (S25, ME45, S45i), ale jak si můžou dovolit dát na trh takovýhle krám? Vrátil jsem se k S45i, ale má vůbec smysl posílat S75 do reklamace? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Zaslal: pá duben 21, 2006 8:19 am Předmět: Re: Jak na fw? |
|
|
brachi napsal: | Takovej blbej dotaz, nikdy jsem to ještě nedělal, jde updatnout fw nějak jinak než přes kabel?A je kabel v základní výbavě nebo si ho musím dokoupit?Chtěl bych si S75 koupit,ale nevím co s tím fw, když slyším, že základní fw12 je hroznej. Dík |
Inak ako cez kabel sa (doma) fw updatnut neda. SWUOTA cez GPRS nahrava len nove casti firmware - Nieco ako Windows Update pre PC
Kabel nie je v standardnej vybave. A ked uz planujes nejkay kupit, tak odporucam DCA-510, aby nim slo nahravat firmware _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mpitman začátečník

99.06 SMM
|
Zaslal: pá duben 21, 2006 8:48 am Předmět: Re: S75 - kdy bude použitelný? |
|
|
DR napsal: | Tak jsem celé tohle fórum přečetl, ale nijak mi to nepomohlo. S75 jsem si koupil začátkem roku, byl tam fw. 12. Používat jsem ho začal až v dubnu, po pár dnech jsem nahrál oficiální fw. 24. Ale stejně si ten mobil dělá, co ho napadne. Budík čas od času prostě nebudí, i když mám stále nastavené buzení denně. Někdy se nezobrazí příchozí SMS nebo zmeškaný hovor jako událost na displeji. U SMS je často uvedený nesmyslný čas přijetí, pokaždé jinak posunutý, nedá se říct, že je to vždycky o hodinu. Teď mi dokonce přišla SMS, u které je jako odesilatel uvedný zcela jiný člověk ze seznamu, než kdo ji skutečně poslal! O prkotinách, jako je pomalý náběh MP3 zvonění na plnou hlasitost, nebo že k potvrzování volby v menu občas funguje levé dialogové tlačítko, občas středové, občas obě dvě (podle čeho si to určuje jsem nepochopil , hezky se to střídá v bankovním menu) ani nemluvím, to bych přežil. Ale používám mobil jako pracovní nástroj, potřebuju telefonovat, když mi přijde SMS, chci vědět od koho a kdy. Mám Siemens od modelu S10 (S25, ME45, S45i), ale jak si můžou dovolit dát na trh takovýhle krám? Vrátil jsem se k S45i, ale má vůbec smysl posílat S75 do reklamace? |
Tak pokud jsi precetl cele forum, tak jsi jiste postrehl, ze jen nahrani FW (at oficialniho nebo neoficialniho, to je uplne jedno) nestaci, je nutne nahrat i novy FFS + MAP (dvojnasoh to plati pri prechodu od FW12 k tusim >=FW22) dalsi vec je, ze vyssi FW (ale ty jsou neoficialni) odstranuji i vetsinu z popisovanych chyb, ktere FW24+FFS+MAP jeste mel - mam FW31 a z uvedenych problemu zustala snad jen pomale nabihani zvoneni, ale to plati jen u SMS. A na zaver...za nekonzistentni potvrzovani v bankovni aplikaci nemuze mobil,ale banka od ktere mas tu bankovni aplikaci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Zaslal: pá duben 21, 2006 8:57 am Předmět: Re: S75 - kdy bude použitelný? |
|
|
mpitman napsal: | A na zaver...za nekonzistentni potvrzovani v bankovni aplikaci nemuze mobil,ale banka od ktere mas tu bankovni aplikaci. |
S tymto mam profesionalne skusenosti...GSM banking a jeho struktura je "stavana" tak, aby sa co najviac podobala nokii, aby jej uzivatelia neboli nuteny premyslat - preto vlastne maju blokie
Siemens ma smolu, ze ma dialogove tlacitka opacne ako blokia a v bankingovej aplikacii sa to potom tvari ako prehodene naopak. _________________ Boris

Naposledy upravil sirob dne pá duben 21, 2006 9:04 am, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mpitman začátečník

99.06 SMM
|
Zaslal: pá duben 21, 2006 8:58 am Předmět: Re: S75 - kdy bude použitelný? |
|
|
Jen jeste doplneni - pokud by jsi se rozhodl jit do neoficialniho FW, tak v tuto chvili je asi lepsi pockat do pristiho tydne, kdy bude mit sirob pravdepodobne info o novych FW - teda pokud ti popisovane problemy nepiji moc krev - jinak neni problem zmena na FW31 hned. Jinak ja se povazuji za spokojeneho majitele S75 a s kazdym novym FW jsem spokojenejsi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|