clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S75 - koupeno - zkušenosti
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 163, 164, 165  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
military
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 11:49 am    Předmět: Prosba Odpovědět s citátem

Ja viem, že je to trochu mimo topic, ale nevie mi niekto poradit, či existuje na S75 nejaka java aplikacia, pomocou ktorej by som mohol cez bt ovládať svoj komp? Počul som, že také niečo existuje, ale neviem to nikde zohnať. Prosím o radu, ďakujem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 12:06 pm    Předmět: Re: Prosba Odpovědět s citátem

military napsal:
Ja viem, že je to trochu mimo topic, ale nevie mi niekto poradit, či existuje na S75 nejaka java aplikacia, pomocou ktorej by som mohol cez bt ovládať svoj komp? Počul som, že také niečo existuje, ale neviem to nikde zohnať. Prosím o radu, ďakujem.

Pokial viem, take aplikacie existuju pre mobily pod Symbianom a Windows Mobile.
Ale ak je take nieco aj ako Java, sem s tym Smile

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 12:32 pm    Předmět: Re: Prosba Odpovědět s citátem

military napsal:

BT MS Control.jar, ale ten je určený pro sxg75, takže nevím jestli ti bude na S75 fungovat. A jelikož jsem to ještě nepoužil tak nevím jestli je to vůbec to co hledáš. Zkus a uvidíš. Zde.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aplikace na SXG je k ničemu. Má ovládat myš, ale... Kdysi jsem měl šikovný prográmek ještě k S55. Fungoval při zamčené klávesnici a šel s ním ovládat winamp, vypínat časovaně pc, atd... Ale zaboha ho nemůžu najít Brick wall

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
military
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skus pohladat a daj vediet
pip@
administrátor
administrátor

Telefon: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim, jestli vám to bude k něčemu, ale nedávno se to tu řešilo:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=20272
je to na CX75 ale na S75 by to mělo fungovat taky Think

Pojďte pokecat na:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pip@
administrátor
administrátor

Telefon: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: st duben 19, 2006 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chtěl bych se na něco zeptat:
když jsem se probíral Fullflash S75, tak jsem tam našel obrázky fází měsíce, je v S75 něco jako ty fáze měsíce, nebo je to tam jenom tak ze srandy?
a taky ty obrázky zvířátek (drak, pes, myš...to bude asi čínskej horoskop, že?), tam něco takovyho je?? Shocked a nebo je to tam jenom tak k ničemu??

Pojďte pokecat na:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
SenorKohucik
rozumbrada
rozumbrada

3004.72 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 19, 2006 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pip@ napsal:
chtěl bych se na něco zeptat:
když jsem se probíral Fullflash S75, tak jsem tam našel obrázky fází měsíce, je v S75 něco jako ty fáze měsíce, nebo je to tam jenom tak ze srandy?
a taky ty obrázky zvířátek (drak, pes, myš...to bude asi čínskej horoskop, že?), tam něco takovyho je?? Shocked a nebo je to tam jenom tak k ničemu??

asi len tak lebo som ich nikde vo fone nenasiel
brachi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 20, 2006 10:35 pm    Předmět: Jak na fw? Odpovědět s citátem

Takovej blbej dotaz, nikdy jsem to ještě nedělal, jde updatnout fw nějak jinak než přes kabel?A je kabel v základní výbavě nebo si ho musím dokoupit?Chtěl bych si S75 koupit,ale nevím co s tím fw, když slyším, že základní fw12 je hroznej. Dík
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 21, 2006 6:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Update ide este aj cez tzv. SWUOTA a to je cez GPRS, ale odporucam ti kupit si kabel. Mozes potom telefon patchovat atd, ma to vela vyhod. A cez to GPRS sa update moze nevydarit a potom to musis aj tak opravovat kablom. Ked si chces kupit kabel, tak odporucam ti kabel DCA-510, snim spravis vsetko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
DR
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 21, 2006 8:17 am    Předmět: S75 - kdy bude použitelný? Odpovědět s citátem

Tak jsem celé tohle fórum přečetl, ale nijak mi to nepomohlo. S75 jsem si koupil začátkem roku, byl tam fw. 12. Používat jsem ho začal až v dubnu, po pár dnech jsem nahrál oficiální fw. 24. Ale stejně si ten mobil dělá, co ho napadne. Budík čas od času prostě nebudí, i když mám stále nastavené buzení denně. Někdy se nezobrazí příchozí SMS nebo zmeškaný hovor jako událost na displeji. U SMS je často uvedený nesmyslný čas přijetí, pokaždé jinak posunutý, nedá se říct, že je to vždycky o hodinu. Teď mi dokonce přišla SMS, u které je jako odesilatel uvedný zcela jiný člověk ze seznamu, než kdo ji skutečně poslal! O prkotinách, jako je pomalý náběh MP3 zvonění na plnou hlasitost, nebo že k potvrzování volby v menu občas funguje levé dialogové tlačítko, občas středové, občas obě dvě (podle čeho si to určuje jsem nepochopil , hezky se to střídá v bankovním menu) ani nemluvím, to bych přežil. Ale používám mobil jako pracovní nástroj, potřebuju telefonovat, když mi přijde SMS, chci vědět od koho a kdy. Mám Siemens od modelu S10 (S25, ME45, S45i), ale jak si můžou dovolit dát na trh takovýhle krám? Vrátil jsem se k S45i, ale má vůbec smysl posílat S75 do reklamace?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 21, 2006 8:19 am    Předmět: Re: Jak na fw? Odpovědět s citátem

brachi napsal:
Takovej blbej dotaz, nikdy jsem to ještě nedělal, jde updatnout fw nějak jinak než přes kabel?A je kabel v základní výbavě nebo si ho musím dokoupit?Chtěl bych si S75 koupit,ale nevím co s tím fw, když slyším, že základní fw12 je hroznej. Dík

Inak ako cez kabel sa (doma) fw updatnut neda. SWUOTA cez GPRS nahrava len nove casti firmware - Nieco ako Windows Update pre PC Rolling Eyes
Kabel nie je v standardnej vybave. A ked uz planujes nejkay kupit, tak odporucam DCA-510, aby nim slo nahravat firmware

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

mpitman
začátečník
začátečník

99.06 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 21, 2006 8:48 am    Předmět: Re: S75 - kdy bude použitelný? Odpovědět s citátem

DR napsal:
Tak jsem celé tohle fórum přečetl, ale nijak mi to nepomohlo. S75 jsem si koupil začátkem roku, byl tam fw. 12. Používat jsem ho začal až v dubnu, po pár dnech jsem nahrál oficiální fw. 24. Ale stejně si ten mobil dělá, co ho napadne. Budík čas od času prostě nebudí, i když mám stále nastavené buzení denně. Někdy se nezobrazí příchozí SMS nebo zmeškaný hovor jako událost na displeji. U SMS je často uvedený nesmyslný čas přijetí, pokaždé jinak posunutý, nedá se říct, že je to vždycky o hodinu. Teď mi dokonce přišla SMS, u které je jako odesilatel uvedný zcela jiný člověk ze seznamu, než kdo ji skutečně poslal! O prkotinách, jako je pomalý náběh MP3 zvonění na plnou hlasitost, nebo že k potvrzování volby v menu občas funguje levé dialogové tlačítko, občas středové, občas obě dvě (podle čeho si to určuje jsem nepochopil , hezky se to střídá v bankovním menu) ani nemluvím, to bych přežil. Ale používám mobil jako pracovní nástroj, potřebuju telefonovat, když mi přijde SMS, chci vědět od koho a kdy. Mám Siemens od modelu S10 (S25, ME45, S45i), ale jak si můžou dovolit dát na trh takovýhle krám? Vrátil jsem se k S45i, ale má vůbec smysl posílat S75 do reklamace?

Tak pokud jsi precetl cele forum, tak jsi jiste postrehl, ze jen nahrani FW (at oficialniho nebo neoficialniho, to je uplne jedno) nestaci, je nutne nahrat i novy FFS + MAP (dvojnasoh to plati pri prechodu od FW12 k tusim >=FW22) dalsi vec je, ze vyssi FW (ale ty jsou neoficialni) odstranuji i vetsinu z popisovanych chyb, ktere FW24+FFS+MAP jeste mel - mam FW31 a z uvedenych problemu zustala snad jen pomale nabihani zvoneni, ale to plati jen u SMS. A na zaver...za nekonzistentni potvrzovani v bankovni aplikaci nemuze mobil,ale banka od ktere mas tu bankovni aplikaci.
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 21, 2006 8:57 am    Předmět: Re: S75 - kdy bude použitelný? Odpovědět s citátem

mpitman napsal:
A na zaver...za nekonzistentni potvrzovani v bankovni aplikaci nemuze mobil,ale banka od ktere mas tu bankovni aplikaci.

S tymto mam profesionalne skusenosti...GSM banking a jeho struktura je "stavana" tak, aby sa co najviac podobala nokii, aby jej uzivatelia neboli nuteny premyslat - preto vlastne maju blokie wink
Siemens ma smolu, ze ma dialogove tlacitka opacne ako blokia a v bankingovej aplikacii sa to potom tvari ako prehodene naopak.

Naposledy upravil sirob dne pá duben 21, 2006 9:04 am, celkově upraveno 2 krát
mpitman
začátečník
začátečník

99.06 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 21, 2006 8:58 am    Předmět: Re: S75 - kdy bude použitelný? Odpovědět s citátem

Jen jeste doplneni - pokud by jsi se rozhodl jit do neoficialniho FW, tak v tuto chvili je asi lepsi pockat do pristiho tydne, kdy bude mit sirob pravdepodobne info o novych FW - teda pokud ti popisovane problemy nepiji moc krev - jinak neni problem zmena na FW31 hned. Jinak ja se povazuji za spokojeneho majitele S75 a s kazdym novym FW jsem spokojenejsi Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 163, 164, 165  Další
Strana 78 z 165

Přejdi na: