View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
flubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:35 pm Post subject: Změna ikonek v menu |
|
|
Mohl by mi někdo prosím PODROBNĚ vysvětlit jak se používá tento program http://vsedogames.xf.cz/clanek_c_03.htm na změnu ikonek v menu bez vypnutí telefonu? Dělal jsem to přesně podle návodu a nejde to. Když je změním přes ten program neukážou se mi tam žádný ikonky jako kdybych tam nahrál jenom samotný soubor main.sf |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
flubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:48 pm Post subject: |
|
|
Přesně tak sem to zkoušel a nejde mi to, nevim či to je, zkoušel sem to nekolikrat a furt nic. |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:49 pm Post subject: |
|
|
napis mi na icq _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
flubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:51 pm Post subject: |
|
|
ok, až budu mit čas to dělat tak ti napíšu |
|
Back to top |
|
 |
van01 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 4:54 pm Post subject: Re: Změna ikonek v menu |
|
|
flubr wrote: | Mohl by mi někdo prosím PODROBNĚ vysvětlit jak se používá tento program http://vsedogames.xf.cz/clanek_c_03.htm na změnu ikonek v menu bez vypnutí telefonu? Dělal jsem to přesně podle návodu a nejde to. Když je změním přes ten program neukážou se mi tam žádný ikonky jako kdybych tam nahrál jenom samotný soubor main.sf |
Ten článek jsem nečetl, ale menuChooser používám asi půl roku, tak ti to vysvětlím takhle: Na mobilu máš kromě hlavního disku taky disky skryté. Na disku Config máš složku Config/japp/FlexMenu. V tý složce je soubor main.fs a ikonky *.png, *.jpg atd. v souboru main.fs je napsáno, že se zako první ikonka má použít obrázek 1.png, jako druhá 2.png atd. je ůplně jedno jak se obrázek jmenuje. Když ho přejmenuješ, tak musíš soubor main.fs otevřít v notepadu a přepsat odkaz z něco.png na něcojinýho.png. Takže soubor main.fs je současně aktivní sada ikonek. V každé sadě ikonek, kterou seženeš na internetu, jsou ikonky a soubor main.fs. No a v těch sadách si ty main.fs pojmenuješ na main1.fs, main2.fs, main3.fs a to celý spolu s ikonkama dáš do složky s menu. Teď máš na mobilu otevřený skrytý disky a spustíš aplikaci menuChooser. Ta se ti podívá do složky Config/japp/FlexMenu a najde tam všechny soubory *.fs, a ty ti vypíše na displej. Ty si vybereš třeba menu main5.fs a počkáš. MenuChooser smaže soubor main.fs, udělá kopii souboru main5.fs a tu pojmenuje zase main.fs. To znamená že soubor main.fs je stejný main5.fs. Při dalším načtení menu se algoritmus podívá do složky main.fs, přečte si jaké obrázky má použít jako ikonky a ty ti následně zobrazí.
 _________________ m65-> Fujitsu Siemens Loox 600 -> Dell Axim x51v + 2GB SD + 2200MAh + dvě 1100MAh
Nesháníte pomoc s webdesignem - flashem? Rád podpořím i nekomerční projekty
ivank.net |
|
Back to top |
|
 |
Georg007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 5:39 pm Post subject: |
|
|
Ahojte, ja mám taký menší problém. Dával som si ikonky do mobilu, všetko fungovalo až do chvíle, kedy som si nevšimol 3. ikonu v poradí, ktorá je ako defaultna fialová zložka, pričom ostatné sa pekne krásne vymenili. Najhoršie je na tom že tá ikonka už celá nefunguje. Mám CX65-ku a fakt mi tam ikonka vadí. Vie mi niekto poradiť? _________________ Pít, či nepít? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Apr 24, 2006 5:56 pm Post subject: |
|
|
Zkus tohle a pak tam nahrát ty ikonky. Teda pokud máš telefon upravenej operátorem. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|