clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens a moje pc

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens a moje pc

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DonBarcak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 02, 2006 8:00 pm    Předmět: Siemens a moje pc Odpovědět s citátem

neviete nekdo poradit mam takovej problem ze pc se mi prepoji se siemensem ale neide mi nan kopirovat ani z neho kopirovat lebo vzdy mi pise ze rozhranie neni podporovane.Nevite nekdo co s tym ? uz sem odskusel mnoho programu a stale je to tak ale predtym mi to slo len mam new motherboar a nechce to ist.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 02, 2006 9:28 pm    Předmět: Re: Siemens a moje pc Odpovědět s citátem

DonBarcak napsal:
neviete nekdo poradit mam takovej problem ze pc se mi prepoji se siemensem ale neide mi nan kopirovat ani z neho kopirovat lebo vzdy mi pise ze rozhranie neni podporovane.Nevite nekdo co s tym ? uz sem odskusel mnoho programu a stale je to tak ale predtym mi to slo len mam new motherboar a nechce to ist.

Mozna bude problem v ovaldacich USB, kdyz rikas ze mas novou MotherBoard. Je ale potreba vedet co mas za telefon, pak se to nejak priblizit

DonBarcak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 03, 2006 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no mam c75 siemens ale nefunguje to ani na cx75 ani cx65 a dokonce ani na cxt70 no ale inak ostatne veci slapu na usb no a data cable dca-510.
Vlastik15
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2006 5:18 pm    Předmět: MPM, SDS mi nejde nainstalovat Odpovědět s citátem

Ahoj.Můžete mi prosim někdo poradit proč mi nejde mi nainstalovat žádný program od siemens ani siemens data suit a ani mobile phone manager.Zastaví se to na 97% na publishing product information a pak se to přeruší a napíše to že insatlace byla přerušena uživatelem těsně před dokončením přitom jsem nic nepřerušil.Pište i na icq.Předem dík za pomoc
DonBarcak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 06, 2006 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to ti nevim ani ja, mne to uz jede a to sem musel prehodit cely windows.
Milan.j
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 06, 2006 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mě se sice nainsaluje, ale telefon nenajde žádnej. A to máme doma čtyři různý Siemense. Nepomohlo ani přeinstalování XP. SiMoCo však promlém nemá... Idea
Motorola d160, Sie C 6, Sie C 25, Sie C 35, Alcatel View, Ericsson T18, Sie M 35i,Bosch 509, Ericsson R320, SonyEricsson T200, Sie C 55, Sie SL 45i, Motorola C 650, Sie C 65, Philips 755, SE K 700i, Sie CX 75,Motorola Razr,Motorola Razr V3i
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: