Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Joan věrný diskusník

Založen: 24. 06. 2005 Příspěvky: 474 Bydliště: panelák v Brně...
2378.10 SMM
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 11:01 am Předmět: Samovolné spuštění foťáku? |
|
|
Zdravím
včera jsem si potřebovala prohlédnout některé fotky v mobilu a stalo se mi něco, nad čím mi visí rozum .
tři fotky ze dne 21.4.06 v časech:
16:17:17
16:17:24
16:18:05
jsou naprosto ČERNÉ . A všechny tři mají 8,49KB (mám nastaveno nejvyšší rozlišení)
Napadá mě jediné vysvětlení: nosím mobil v kapse u kalhot a tam se mi nejspíš samovolně odblokoval (používám Autozámek!), sám pohnul joystickem doleva a třikrát se sám zmáčkl (ten joy). No je vůbec možné aby mobilek toto všechno dokázal bez přispění majitele
P.S.: Jeden čas jsem se tu ptala na možnost dvoutlačítkového odemykání klávesnice- zřejmě pro to budu mít důvod stále
J.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 11:24 am Předmět: |
|
|
Tak si ten cas namiesto 20 sekund nastav na 10s
Ty vies o com pisem. Vsak?
Ak ti to nepomoze, daj ho do toho priesvitneho "primerosu" (do puzdra)
A ak nezaberie ani to tak si na ten setric nastav aj heslo
A k tym obrazkom, ano je to mozne, ze sa mobilu zechcelo totit aj ked si o tom vobec netusila. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joan věrný diskusník

Založen: 24. 06. 2005 Příspěvky: 474 Bydliště: panelák v Brně...
2378.10 SMM
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 11:37 am Předmět: |
|
|
EidzEm napsal: | Tak si ten cas namiesto 20 sekund nastav na 10s
Ty vies o com pisem. Vsak?
Ak ti to nepomoze, daj ho do toho priesvitneho "primerosu" (do puzdra)
A ak nezaberie ani to tak si na ten setric nastav aj heslo
A k tym obrazkom, ano je to mozne, ze sa mobilu zechcelo totit aj ked si o tom vobec netusila. |
Ano, je to lump - ten fotomobil - ale stejně na něj nedám dopustit !
Bohužel nemohu měnit délku intervalu, než se to automaticky zamkne, protože z výroby je přednastavená jedna minuta a patche se tam zatím bojím ládovat (neb u C75 to není tak jednoduché, ale patch na změnu intervalu hodlám nasoukat na zkoušku do C55 )
P.S.: V tom "primerosu" by se mobilku zakryly jeho ladné křivky - a to nechci.
Hezký den!
J.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
simp moderátor

Založen: 23. 07. 2005 Příspěvky: 1244 Telefon: S65 11968.90 SMM
|
Zaslal: so květen 13, 2006 1:05 pm Předmět: |
|
|
Ta malá velikost obrázku při nejvyšším rozlišení je způsobena tím, že je to formát *.jpg. Je tak trochu komprimovaný, "spojuje" místa se stejnou barvou. Takže když máš jednobarevný obrázek, má třeba těch 8 kB. Kdybys ho převedla třeba do *.bmp nebo *.tiff, měl by klidně 1 MB. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|