View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wolf začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:26 am Post subject: |
|
|
EidzEm wrote: | Mne sa paci moja cx65, ale chyba mi to to wapove tlacitko, hned by som vedel ako ho vyuzit. Asi si kupim klavesnicu od T-mobile. Pod krytom tam to tlacitko je a da sa nastavovat. To su ale burani. To ako keby spravili super rychle auto a dali mu obmedzovac na 100 km/h. Mna obmezili o jedno tlacitko  |
Ja som to tak spravil ale tak lavesnica od t-mobilu sa nezmesti do orig. krytu tak som si kupil taky za 160 sk a tam to ide...inak tie wap tlacitka sa fakt zidu |
|
Back to top |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:52 am Post subject: |
|
|
EidzEm wrote: | Ja studujem v Ziline  | a da sa objednat dakde krit original ale aj s tym tlacitkom ale aj s tym bielim stredom bo sa mi polamal _________________ sew200i
sl55
s55 |
|
Back to top |
|
 |
inflater začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 4:00 pm Post subject: |
|
|
CXT65 je obycajny ako CX65 ibaze s dvoma wapovacimi tlacitkami (Eurotel) a vzadu je zrkadlo na autoportret. Kamos ma CX65 a obdivoval mi menu na CXT65 ale myslim si ze aj CX65 ma pekne menu ale asi ma tvrdsi joystick.
V telefone mi chýba Bluetooth...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|