Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KillRost kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 9:39 am Předmět: Error 734: The PPP Link Control Protocol Was Terminated |
|
|
Prosím o pomoc, chtěl jsem se připojit doma na Internet přes mobil a PC (mám neoriginální USB kabel kompatibilní s DCA-540) a samozřejmě jsem vše dělal podle návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=293 ale při připojování a registrace v síti mi to napsalo "Error 734: The PPP Link Control Protocol Was Terminated". Tak jsem si našel pár řešení na internetu co a jak to vyřešit a moc jsem neuspěl. Zaslal jsem si ze stránek Siemense i konfigurační soubory pro MMS, GPRS, WAP a vše aplikoval. A stále mi to dělá. Použil jsem ovladače i od vás i z Mibile Phone Manager a mobil je správně nainstalovaný a nadetekovaný, takže fakt nevím v čem by to mohlo být. Předem díky za odpověď. S pozdravem Jiří Klimovič. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|