View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Brouczech kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 10:40 am Post subject: |
|
|
každopádně s tim zvukem a tim časem to slyšim poprvé...a tudíž se mi toto neděje.no a ta smska....to bude tim že T9 zkrazuje smsky ne? a ta hláška ti to oznamuje, že pokud tam máš háček a spol.,že bude zkrácena..... |
|
Back to top |
|
 |
reALTom začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 7:39 pm Post subject: |
|
|
Diamondking wrote: | V noci se mi přehodil čas o hodinu zpět:-(( |
Mám pocit, že to má co dělat s letním časem a zapnutou volbou automatické synchronizace času (Nastaveni>Hodiny>Sez.aut.prijmu -- koukni jestli to máš vypnuté) |
|
Back to top |
|
 |
Brouczech kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 7:46 pm Post subject: |
|
|
no..já tuto možnost mám třeba zapnutou a vše je v poho.....takže tim to zřejmě nebude....nevim |
|
Back to top |
|
 |
reALTom začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 8:14 pm Post subject: |
|
|
Jo já jsem si jen pamatoval, že na začátku mi to udělalo to samé, přitom časové pásmo mám nastavené správně UTC +1. Když jsem to teď před chvílí zkusil, tak to ten čas opět rozhodilo. Každopádně to nebudu počítat jako bug, protože to jde vypnout  |
|
Back to top |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 11:03 pm Post subject: |
|
|
Ja zapasim s tymto: ... U EF81 aplikacie po zaklapnuti lastury mobil vypne!!! Nic rozumne ma nenapadlo ako to vyriesit, pretoze na to upozornuju aj v navode - a tak rozmyslam co fyzicky strcim za vecicku do lastury, aby sa mi uplne nezaklapla a aplikacia bezala a telefon mohol visiet na krku neroztiahnuty, no hroza... Embarassed... Fw to asi ani casom nevyriesi, mozno v buducnosti nejake patche? Hmmm |
|
Back to top |
|
 |
Diamondking rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 7:51 am Post subject: |
|
|
Další postřehy-vše pouze negativní Upozorňuji, že to srovnávám s S65-kou.
-pomalý a to tak, že velmi
-špatná personalizace v profilech(nemožnost nastavit hlasitost zvuků k
jednotlivým položkám jako sms, volání, budík atd.), nemožnost
nastavení v profilu jas displaye.
-slabý organizér(chybí poznámky, rozlišení schůzek, úkolů a narozenin,
nemožnost si upomínky prohlédnout najednou)
-chybí minutka
-nemožnost nastavení úvodních a vypínacích animací
-nemožnost vypnutí GPRS(záleží na operátorovi-tak proč tam sakra je ta
ikona GPRS)
-šílená práce se sms v t9(neustále dotazování jestli chci pokračovat s
diakritikou)
-při prohlížení obrázků musím obrázek zase zavřít abych se podíval na
další. to stejné zvuky.
-a to jsem opravdu neměl čas ho hodit na PC.
Na druhou stranu, každý kdo ho vidí je z něho opravdu pafff
Doufám, že některé věci vyřeší nový fw, ale takovou minutku(i když je to prkotina) pochybuji. Z hlediska funkčnosti obrovské zklamání a z hlediska stylu a zpracování jednička. |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sun Jun 11, 2006 7:59 am Post subject: |
|
|
Na prohlížení obrázků použij mediaplayer. V něm se dá listovat v otevřených obrázcích. Ale zase nevidíš složky. Máš je tam všechny najednou. Ale ani tady se nedá listovat v reržimu fullscreen. Jedině přes "sledovat obrázky" _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
Diamondking rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:49 pm Post subject: |
|
|
Nevíte co to může být? Na vnitřním disleji se mi objevil nějaký symbol který jsem v manuálu nenašel. Takoví dva panáčci a mezi něma červený vykřičník. A na vnějším se to objeví taky, když ho zavřu. Je vpravo od ikony GPRS. Mám EF81  |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:54 pm Post subject: |
|
|
to samé, jako u SXG... je to nějaké omezení sítě, ale nikdo neví jaké  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
richk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 8:31 pm Post subject: |
|
|
Diamondking wrote: | Nevíte co to může být? Na vnitřním disleji se mi objevil nějaký symbol který jsem v manuálu nenašel. Takoví dva panáčci a mezi něma červený vykřičník. A na vnějším se to objeví taky, když ho zavřu. Je vpravo od ikony GPRS. Mám EF81  |
Mám pocit že se to objevovalo, když jsem měl ztracené volání.
Taky mám EF81 a ten organizér je slabý - před tím jsem měl S55 a to bylo pohoda. Doufám, že nějaký nový fw to vylepší.
SMS a T9 - nech si přehrát nový fw s T9 bez háčků a čárek. Pak to jde OK. _________________ S55 a momentalne mam nove EF81 |
|
Back to top |
|
 |
Diamondking rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:35 am Post subject: |
|
|
Jo já vím, že pomůže nový fw, ale kde ho vzít. Nechce se mi to posílat když ho mám čtyři dny, někam do servisu. Snad se nový fw objeví brzy tady. Vím, že je 27-ka. Já mám 23-ku  |
|
Back to top |
|
 |
Di kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:51 pm Post subject: |
|
|
Zdravim...sorry..zas otravuju...kvuli te baterce...vydrzi mi den...vic ani nahodou a to stand-by. Vubec nic s tim nedelam...tak co je spatne...dejte mi par tipu, co mam jeste nastavit a povypinat...vzdyt to je krize, kazdej den nabijet..
Dikas |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:55 pm Post subject: |
|
|
Zkus si kdyžtak nastavit v Síť - Vybrat mód - "Pouze GSM". Někdo tu psal, že to markatně zvedá výdrž, ale já si myslím, že je to jen subjektivní dojem...
***EDIT: to jsem odvodil od SXG75; u EF81 by to mělo být stejné _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Di kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 3:11 pm Post subject: |
|
|
Diky moc...no uvidim...ale je mi to nejaky podezrely...ten telefon je v naprostym klidu..nevolam, nepisu, nefotim ani muziku neposloucham...
Kazdopadne diky...
Hezky den |
|
Back to top |
|
 |
reALTom začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:33 pm Post subject: |
|
|
Di wrote: | Zdravim...sorry..zas otravuju...kvuli te baterce...vydrzi mi den...vic ani nahodou a to stand-by. Vubec nic s tim nedelam...tak co je spatne...dejte mi par tipu, co mam jeste nastavit a povypinat...vzdyt to je krize, kazdej den nabijet..
Dikas |
Řekl bych, že něco bude špatně. U mě to drží cca 2 až 3 dny, a to mu občas dávám docela záhul. Samozřejmě to není problém vybít za den, ale to bylo snad jen první dva dny co jsem ten mobil měl, to jsem pořád něco zkoušel a baterka něměla pul hodiny klidu :-) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|