Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
j.staubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 21, 2006 9:41 pm Předmět: kontrast vnejsiho CF75 |
|
|
Ahoj,
mam takovy nemily problem, najednou se mi zvysil kontrast u vnejsiho displaye na neunosnou miru takze precist se da jen pod divnym sklonem a kdyz nekdo vola tak fotku nevidim skoro vubec. V telefonu takovy nastaveni neni, nevite si s tim nekdo rady? Nechce se mi to nest do servisu hnedka. fw mam posledni 22.
ps: nevite nekdo k cemu je dobrej phone pilot?
Diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Zaslal: út březen 21, 2006 10:59 pm Předmět: |
|
|
V PapuaUtils je zalozka "Ruzne" a tam je aj "Nacteni kontrastu" a "Zapis kontrastu"
Skus sa vydat touto cestou. Mozno to pomoze. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j.staubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 22, 2006 11:46 am Předmět: |
|
|
tak dobry, , odesilal jsem email.. spojeni selhalo.. telefon divne pipl, vypnul se a po zapnuti kontrast zas v pohode ) sam se opravil
ted uz jenom jestli nekdo nepouziva toho phone pilota, protoze fakt nevim jak na nej a k cemu Diky moc za pomoc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marcobubo3 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st červen 14, 2006 4:38 pm Předmět: |
|
|
phone pilot?zmenia sa ti animacie: otaznik,vykricnik a info,napr,ked ti vyhlasi,ze foto ulozene,vedla zobrazi obrazok "i" a ak zmenis phone pilota,zmeni sa ten obrazok. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martin-v pisatel

Založen: 15. 11. 2004 Příspěvky: 279 Bydliště: Ostrava, Vrchlabí
661.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 15, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
A taky ti jště popřeje k narozeninám, Vánocům, Novému roku atd. Přidává 3D animace k příchozím zprávám a událostem z kalendáře, přesípací hodiny při čekání a podobné blbosti. Podle mě to akorát zdržuje a otravuje, ale někomu se takové věci možná líbí. Taky jsem zjistil, že se mi po spuštění a vypnutí PhonePilota, optimalizaci a restartu tel. o hodně zrychlil telefon. Byl určitě rychlejiší než po optimalizaci a restartu, kdy jsem PP nezapínal. Rychleji hlavně nabíhlal foťák a načítala se java, na benchmark to ani moc vliv nemělo. Časem se zase zpomalí a musí se to opakovat, ale zrychlení už bohužel není tak markantní. Další záhada telefonů Siemens  _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|