Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
petrg kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 4:12 pm Předmět: FW38 a S68-jak mám nahrát firmware? |
|
|
MÁM S-68 A STÁHNUTÝ FW38 ZE SIEMENSMANIE, KTERÝ BYCH CHTĚL DO MOBILU NAHRÁT (ZŘEJMĚ PŘES KABEL DCA-140 USB).
NEMÁM ŽÁDNÉ ZKUŠENOSTI S NAHRÁVÁNÍM APLIKACÍ DO MOBILU A TAK PROSÍM ZKUŠENĚJŠÍ O PODROBNĚJŠÍ RADU JAK FW NAHRÁT, ČEHO SE VYVAROVAT.PŘEDEM DÍK.
Bohužel se mi vyskytl problém,kabel mám DCA-140 , FW38 ze Simensu - pokud ho připojím a proklikám se instalačkou ta k mi řekne,že mobil není rozeznán či podporován a dál si netroufám jít a nevím co s tím.Prostě si příště jeb od Benqu už nekoupím-to vím jistě.
A tak Vás prosím o radu co mám vlastně dělat.
Naposledy upravil petrg dne po září 11, 2006 6:31 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 4:36 pm Předmět: |
|
|
Jestli máš verzi pro "domácí použití" (ta je označená písmenem S v červeným čtverečku), tak tam akorát připojíš telefon (nevypínat, ono se to tam možná píše, ale nevypínat ) a proklikáš se až k instalaci FW. Jestli se to sekne na začátku instalace, tak pravděpodobně nemáš nabitou baterku (musí být cca na 90%).
Jestli máš WinSwup verzi (modrej čtvereček), tak v nastavení vybereš port a rychlost (funguje 230400) a případně zatrhneš vynechání obou zbytečnejch kontrol (precheck a postcheck, někdy způsobujou zatuhnutí instalace). Po zmáčknutí "Start" (až se indikace dostane ke Connect mobile) je pravděpodobně nutný stisknout krátce červený tlačítko, kdyžtak i víckrát za sebou. Telefon musí bejt taky zapnutej, baterka nemusí bejt naplno nabitá. _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 4:41 pm Předmět: |
|
|
Keď vypneš precheck a stláčaš červ. tlačítko, mobil musí byť VYPNUTÝ  _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|