clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zväčšenie úrovne signálu na Siemense C60
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zväčšenie úrovne signálu na Siemense C60
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 01, 2004 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o zaruku prides pri kazdom zasahu do tel., skor je otazka ci to je vidno alebo nie. konkretne tento zasah je naprehliadnutelny. niesom si isty, ale mozno by sa ten zadny diel pri reklamacii dal vymenit za neposkodeny-ak sa da zohnat.
niesom si ani isty ci su vodive lepidla, ale vyskusaj tekuty kov. obravuju sa tym kovove a liatinove casti. len to uz radsej letovat...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xmoskyt
badatel
badatel

Založen: 18. 06. 2004
Příspěvky: 153

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

da se sehnat bezbarvy vodivy lak (pouziva se pokud chces pretaktovavat nektery procesory, tam musis zkratovat 2 piny.. a na tohle by to melo fungovat taky). jen nevim jak dobre to pak drzi no ale kdyz s tema dratkama nebudes moc hybat tak to snad neco snese. a navic je to pruhledny takze kdyz to moc nesprasis tak na to mozna ani neprijdou
_________________
Siemens C35i rulezz Smile FW1804 + patche

-> Siemens S65 fw. 25 + patche

-> fw. 43 + super grafika Inspired By Grafic + 20 patchu (a rozhodne to neni konec)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
xmoskyt
badatel
badatel

Založen: 18. 06. 2004
Příspěvky: 153

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je snad zlej sen.. omlouvam se
_________________
Siemens C35i rulezz Smile FW1804 + patche

-> Siemens S65 fw. 25 + patche

-> fw. 43 + super grafika Inspired By Grafic + 20 patchu (a rozhodne to neni konec)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
petatuma
začátečník
začátečník

Založen: 21. 10. 2004
Příspěvky: 81

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2005 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lidi, potřebovyl bych poradit, udělal jsem tohle na MC60tku jenže místo aby měla o čárku signálu navíc, má o čárku míň... nevím co je špatně.. dráty jsou ustřižený skoro přesně.. víc jak 1mm tam rozdíl oproti návodu určitě není.. navíc jserm teda udělal to, že jsem ty drátky mírně zatavil do krytu (podržel jsem na něm pájku a on tam zajel) ale je normálně vidět, jen je trochu zalezlej aby to nevadilo krytu.. vám tohle někomu fungovalo??
_________________
Alcatel DB OT max>ALcatel OT 302>Siemens A55@C55>Siemens C55>Siemens M55>Siemens MC60
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirrco
začátečník
začátečník

Založen: 05. 05. 2005
Příspěvky: 75

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 20, 2006 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Tie kable maju byt presne tak,ako je to v popise a na prvom obrazku..jen na druhom su vymenene.Nevsimol som si to.


Sme sa ucili v skole taky vzorec bolo tam nieco s frekvenciou lomene rychlost svetla,alebo opacne neviem presne uricte sa ten vzorec da najst a nete a mozes si otom vypocitat ake maju byt tie kabliky s mikrometrovou presnostou

http://elektronika.host.sk/vypocet_anten.htm

tam su vseliake vypocty anten

Podla mna cim vyssia frekvencia tym kratsi kablik,ved kedysi co boli ty radioamateri komunikovali na 20Mhz a mali velke anteny na zahrade...
Ja by som pouzil 17cm pre 1800Mhz to je na tu celovlnnu,ta 8.3 to je na pol a 4 na stvrt.treba vyskusat Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group