View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 9:17 pm Post subject: |
|
|
truhlik wrote: | Miroslav Chodovský wrote: | RDan wrote: | Ahoj lidi, prosim potrebuju poradit. Koupil sem si s75 a chtel bych patchovat. Jenze musim zavest skey. Ale problem s navodem do verze fw 24 nepochodim ja mel zakladni 31 tim padem tam nižší nedám. Tak je tu možnot fw 40 upravený. ale jak sem se docetl mám moc nové bootscore nebo tak neco a nebere mi to nepodepsane fw. V_Klai napíše chybu a tu samou napíše i při upgrade fw na 47, a originalni siemens se taky nechyti tam jen napise ze se nepodarilo navazat spojeni... Je jeste nejake jine vychodisko nez TestPoint? Nechce se mi cist 121 stran tohoto topiku...
Díky předem za info... | Na jakým comu máš nainstalovaný kabel?Ofiko od siemense je fajnšmekr,chce kabel na comu do čísla 7,nebo do 9,teď zpaměti nevím. Já mám ještě novější S75 s FW 35 a upgrade na 40, i na 47 bez problémů.Podívej se na číslo comu.Jestli je vyšší než 9 tak to sniž.EDIT:Upgrade na FW 40 dokonce přes SOA,čemuž jsem nikdy nevěřil,že to jde. |
on muyslel, ze mu nejde nahrat upravena verze s elfpackem.
nejspis asi neni zatim jiny reseni. jedine zkusit nahrat SCOUT zalohu, ale mam pocit, ze to bude totez jako pres winswup. a pak jeste zbyvaji originalni flashery od siemensu, tema by to mozna.... nevim, ja mam starsi verzi, takze sem kody ziskal pres px75v1 a vic sem se to problematiku nestaral |
Co je scout zaloha?? |
|
Back to top |
|
 |
SenorKohucik rozumbrada

Joined: 12 Oct 2005 Posts: 343 Location: MICHALOVCE(okolie) Fon:S75 FW47+512
3004.72 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 9:21 pm Post subject: |
|
|
Jo uz se mi to podarilo tam nahrat. Ten telefon kdyz se vypnul tak se odpojil od comu, mam totiz problem ze se nekdy com zrusi i kdyz se kabel i mobil pripojen. A tedka uz to bezi... |
|
Back to top |
|
 |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 9:22 pm Post subject: |
|
|
SenorKohucik wrote: | mislel staru zalohu z vkay |
no ale t nemuzu udelat kdyz nemam skey ne? |
|
Back to top |
|
 |
Miroslav Chodovský (člen klubu SM) pisatel

695.90 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 9:30 pm Post subject: |
|
|
Tak to jsem tedy blázen,proč se ti to nespoji s originálem.Já jsem s ním dělal různý kousky upgrade přes SOA,SWUP 42 a vše v pohodě.Doufám,že jsi na něj nezkoušel ten loader pro nizsi verze fw. _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 9:34 pm Post subject: |
|
|
Miroslav Chodovský wrote: | Tak to jsem tedy blázen,proč se ti to nespoji s originálem.Já jsem s ním dělal různý kousky upgrade přes SOA,SWUP 42 a vše v pohodě.Doufám,že jsi na něj nezkoušel ten loader pro nizsi verze fw. |
Ne nezkousel..... ale uz se spojilo, blbne mi connect pres kabel, sam se odpojuje, prave upgraduju na 47. Jo ffs muzu nahrat jen s skey? |
|
Back to top |
|
 |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 9:36 pm Post subject: |
|
|
A jak muzu do siemens upgrade nacpat ten soubory s fw 40 s elfpackem?
A na co jsou map soubory? |
|
Back to top |
|
 |

695.90 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 9:40 pm Post subject: |
|
|
Winswupem _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |

695.90 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 9:56 pm Post subject: |
|
|
Potom ale nevim proč si tam dával 47 když budeš generovat kódy a budeš tam dávat 40elf pack? Jsem zvědav,jestli se ti to spojí s tím 40elf pack.Pak dej vědět. _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 10:08 pm Post subject: |
|
|
Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 3
Tohle je odpoved pri pokusu nahrat fw40 s elfpack...
Fw47 sem tam daval protoze podle skusenosti tam tu upravenou 40 nedam...
A to s tim winswupem ja myslel proste jak pomoci oroginalniho flashera od siemens jestli by tam neslo nacpat ten fw40 s elfpack... |
|
Back to top |
|
 |

695.90 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 6:33 am Post subject: |
|
|
Ahoj.Precti si článek od Hanniho-generování kódu na S75 s novějším fw.Já myslím že mi máme nový bootcory a nedostaneme to tam kdyby jsme se pos...li.Já jsem s ním spokojený,tak jak je,už jsem se napatchoval dost.Zkus to ještě podflashovat,ale myslím,že ani pak to nepůjde.Já ho lechtat nebudu dokud je v záruce. _________________ CF 75 FW 22+patches,CX 75 FW 25 EP 2.3+MP14+ elves+patches,S75 FW 47 EP 2.3+MP14+elves +patches |
|
Back to top |
|
 |
sirob pisatel

678.24 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 7:04 am Post subject: FW47 a MP3 |
|
|
Tak som nahral oficialnu FW47 z webu Siemensu. Mam nastavene ako ton pre SMS zvuk zo suboru MP3. A telefon nevyda ziadny zvuk, ked pride SMS. Vam ostatnym to funguje?
...vidim to tak, ze sa vratim k starej dobrej fw40, aj tak som ziadne vylepsenia nenasiel. _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Back to top |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 7:05 am Post subject: |
|
|
RDan wrote: | truhlik wrote: | Miroslav Chodovský wrote: | RDan wrote: | Ahoj lidi, prosim potrebuju poradit. Koupil sem si s75 a chtel bych patchovat. Jenze musim zavest skey. Ale problem s navodem do verze fw 24 nepochodim ja mel zakladni 31 tim padem tam nižší nedám. Tak je tu možnot fw 40 upravený. ale jak sem se docetl mám moc nové bootscore nebo tak neco a nebere mi to nepodepsane fw. V_Klai napíše chybu a tu samou napíše i při upgrade fw na 47, a originalni siemens se taky nechyti tam jen napise ze se nepodarilo navazat spojeni... Je jeste nejake jine vychodisko nez TestPoint? Nechce se mi cist 121 stran tohoto topiku...
Díky předem za info... | Na jakým comu máš nainstalovaný kabel?Ofiko od siemense je fajnšmekr,chce kabel na comu do čísla 7,nebo do 9,teď zpaměti nevím. Já mám ještě novější S75 s FW 35 a upgrade na 40, i na 47 bez problémů.Podívej se na číslo comu.Jestli je vyšší než 9 tak to sniž.EDIT:Upgrade na FW 40 dokonce přes SOA,čemuž jsem nikdy nevěřil,že to jde. |
on muyslel, ze mu nejde nahrat upravena verze s elfpackem.
nejspis asi neni zatim jiny reseni. jedine zkusit nahrat SCOUT zalohu, ale mam pocit, ze to bude totez jako pres winswup. a pak jeste zbyvaji originalni flashery od siemensu, tema by to mozna.... nevim, ja mam starsi verzi, takze sem kody ziskal pres px75v1 a vic sem se to problematiku nestaral |
Co je scout zaloha?? |
scout zaloha neni zaloha ve vklay.
je to neco jako winswup, ale najednou nahraje vsechno, nejen fw, ale i map a ffs. sem myslel, jestli by to treba na rozdil od normalniho winswupu mohlo fungovat.
a pak semmel na mysli jeste winflashmem. jestle terba ten by to neumoznil.
ale jak sem psal, nemam zadny novejsi pristroj, ktery by mel nevy bcore a tak to nemuzu vyzkouset. _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Back to top |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 7:09 am Post subject: Re: FW47 a MP3 |
|
|
sirob wrote: | Tak som nahral oficialnu FW47 z webu Siemensu. Mam nastavene ako ton pre SMS zvuk zo suboru MP3. A telefon nevyda ziadny zvuk, ked pride SMS. Vam ostatnym to funguje?
...vidim to tak, ze sa vratim k starej dobrej fw40, aj tak som ziadne vylepsenia nenasiel. |
ja sice pouzivam aac nikoli mp3, ale co se tyce S75ky, tak jsou si rovny, a zadny problem nemam, me to funguje vpohode _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Back to top |
|
 |
BlueSpirit badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 8:42 am Post subject: |
|
|
RDan wrote: | Miroslav Chodovský wrote: | RDan wrote: | Ahoj lidi, prosim potrebuju poradit. Koupil sem si s75 a chtel bych patchovat. Jenze musim zavest skey. Ale problem s navodem do verze fw 24 nepochodim ja mel zakladni 31 tim padem tam nižší nedám. Tak je tu možnot fw 40 upravený. ale jak sem se docetl mám moc nové bootscore nebo tak neco a nebere mi to nepodepsane fw. V_Klai napíše chybu a tu samou napíše i při upgrade fw na 47, a originalni siemens se taky nechyti tam jen napise ze se nepodarilo navazat spojeni... Je jeste nejake jine vychodisko nez TestPoint? Nechce se mi cist 121 stran tohoto topiku...
Mám kabel na comu 3 a předtím sem nemel zadne problemy, az ted... |
No mi se upgrade originálního FW 47 taky nedařil (nemůže navázat spojení, telefon nebyl rozpoznán atd), ale zdá se že to měl na svědomí Mobile Phone Manager od Siemensu, protože se snažil dobouchat do mobilu po kabelu také. Tak jsem ho ukončil a pak se podařilo.
A při upgradu na FW47 jsem se nedržel pokynů programu (vypněte, zapněte mobil atd.), ale zkoušel jsem to všelijak jinak, klidně i s vypnutým mobilem, pak se mi to nějak podařilo, sám nevím jak  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|