clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RDan
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 9:17 pm    Post subject: Reply with quote

truhlik wrote:
Miroslav Chodovský wrote:
RDan wrote:
Ahoj lidi, prosim potrebuju poradit. Koupil sem si s75 a chtel bych patchovat. Jenze musim zavest skey. Ale problem s navodem do verze fw 24 nepochodim ja mel zakladni 31 tim padem tam nižší nedám. Tak je tu možnot fw 40 upravený. ale jak sem se docetl mám moc nové bootscore nebo tak neco a nebere mi to nepodepsane fw. V_Klai napíše chybu a tu samou napíše i při upgrade fw na 47, a originalni siemens se taky nechyti tam jen napise ze se nepodarilo navazat spojeni... Je jeste nejake jine vychodisko nez TestPoint? Nechce se mi cist 121 stran tohoto topiku... Smile
Díky předem za info...
Na jakým comu máš nainstalovaný kabel?Ofiko od siemense je fajnšmekr,chce kabel na comu do čísla 7,nebo do 9,teď zpaměti nevím. Já mám ještě novější S75 s FW 35 a upgrade na 40, i na 47 bez problémů.Podívej se na číslo comu.Jestli je vyšší než 9 tak to sniž.EDIT:Upgrade na FW 40 dokonce přes SOA,čemuž jsem nikdy nevěřil,že to jde.

on muyslel, ze mu nejde nahrat upravena verze s elfpackem.
nejspis asi neni zatim jiny reseni. jedine zkusit nahrat SCOUT zalohu, ale mam pocit, ze to bude totez jako pres winswup. a pak jeste zbyvaji originalni flashery od siemensu, tema by to mozna.... nevim, ja mam starsi verzi, takze sem kody ziskal pres px75v1 a vic sem se to problematiku nestaral

Co je scout zaloha??
Back to top
View user's profile Send private message
SenorKohucik
rozumbrada
rozumbrada

3004.72 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 9:21 pm    Post subject: Reply with quote

mislel staru zalohu z vkay
RDan
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 9:21 pm    Post subject: Reply with quote

Jo uz se mi to podarilo tam nahrat. Ten telefon kdyz se vypnul tak se odpojil od comu, mam totiz problem ze se nekdy com zrusi i kdyz se kabel i mobil pripojen. A tedka uz to bezi...
Back to top
RDan
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

SenorKohucik wrote:
mislel staru zalohu z vkay

no ale t nemuzu udelat kdyz nemam skey ne?
Back to top
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to jsem tedy blázen,proč se ti to nespoji s originálem.Já jsem s ním dělal různý kousky upgrade přes SOA,SWUP 42 a vše v pohodě.Doufám,že jsi na něj nezkoušel ten loader pro nizsi verze fw.
RDan
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 9:34 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to jsem tedy blázen,proč se ti to nespoji s originálem.Já jsem s ním dělal různý kousky upgrade přes SOA,SWUP 42 a vše v pohodě.Doufám,že jsi na něj nezkoušel ten loader pro nizsi verze fw.

Ne nezkousel..... ale uz se spojilo, blbne mi connect pres kabel, sam se odpojuje, prave upgraduju na 47. Jo ffs muzu nahrat jen s skey?
Back to top
RDan
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 9:36 pm    Post subject: Reply with quote

A jak muzu do siemens upgrade nacpat ten soubory s fw 40 s elfpackem?
A na co jsou map soubory?
Back to top
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 9:40 pm    Post subject: Reply with quote

Winswupem
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 9:56 pm    Post subject: Reply with quote

Potom ale nevim proč si tam dával 47 když budeš generovat kódy a budeš tam dávat 40elf pack? Jsem zvědav,jestli se ti to spojí s tím 40elf pack.Pak dej vědět.
RDan
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 26, 2006 10:08 pm    Post subject: Reply with quote

Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 3
Tohle je odpoved pri pokusu nahrat fw40 s elfpack...
Fw47 sem tam daval protoze podle skusenosti tam tu upravenou 40 nedam...
A to s tim winswupem ja myslel proste jak pomoci oroginalniho flashera od siemens jestli by tam neslo nacpat ten fw40 s elfpack...
Back to top
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 6:33 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj.Precti si článek od Hanniho-generování kódu na S75 s novějším fw.Já myslím že mi máme nový bootcory a nedostaneme to tam kdyby jsme se pos...li.Já jsem s ním spokojený,tak jak je,už jsem se napatchoval dost.Zkus to ještě podflashovat,ale myslím,že ani pak to nepůjde.Já ho lechtat nebudu dokud je v záruce.
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 7:04 am    Post subject: FW47 a MP3 Reply with quote

Tak som nahral oficialnu FW47 z webu Siemensu. Mam nastavene ako ton pre SMS zvuk zo suboru MP3. A telefon nevyda ziadny zvuk, ked pride SMS. Vam ostatnym to funguje?
...vidim to tak, ze sa vratim k starej dobrej fw40, aj tak som ziadne vylepsenia nenasiel.

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 7:05 am    Post subject: Reply with quote

RDan wrote:
truhlik wrote:
RDan wrote:
Ahoj lidi, prosim potrebuju poradit. Koupil sem si s75 a chtel bych patchovat. Jenze musim zavest skey. Ale problem s navodem do verze fw 24 nepochodim ja mel zakladni 31 tim padem tam nižší nedám. Tak je tu možnot fw 40 upravený. ale jak sem se docetl mám moc nové bootscore nebo tak neco a nebere mi to nepodepsane fw. V_Klai napíše chybu a tu samou napíše i při upgrade fw na 47, a originalni siemens se taky nechyti tam jen napise ze se nepodarilo navazat spojeni... Je jeste nejake jine vychodisko nez TestPoint? Nechce se mi cist 121 stran tohoto topiku... Smile
Díky předem za info...
Na jakým comu máš nainstalovaný kabel?Ofiko od siemense je fajnšmekr,chce kabel na comu do čísla 7,nebo do 9,teď zpaměti nevím. Já mám ještě novější S75 s FW 35 a upgrade na 40, i na 47 bez problémů.Podívej se na číslo comu.Jestli je vyšší než 9 tak to sniž.EDIT:Upgrade na FW 40 dokonce přes SOA,čemuž jsem nikdy nevěřil,že to jde.

on muyslel, ze mu nejde nahrat upravena verze s elfpackem.
nejspis asi neni zatim jiny reseni. jedine zkusit nahrat SCOUT zalohu, ale mam pocit, ze to bude totez jako pres winswup. a pak jeste zbyvaji originalni flashery od siemensu, tema by to mozna.... nevim, ja mam starsi verzi, takze sem kody ziskal pres px75v1 a vic sem se to problematiku nestaral

Co je scout zaloha??

scout zaloha neni zaloha ve vklay.
je to neco jako winswup, ale najednou nahraje vsechno, nejen fw, ale i map a ffs. sem myslel, jestli by to treba na rozdil od normalniho winswupu mohlo fungovat.

a pak semmel na mysli jeste winflashmem. jestle terba ten by to neumoznil.
ale jak sem psal, nemam zadny novejsi pristroj, ktery by mel nevy bcore a tak to nemuzu vyzkouset.

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 7:09 am    Post subject: Re: FW47 a MP3 Reply with quote

sirob wrote:
Tak som nahral oficialnu FW47 z webu Siemensu. Mam nastavene ako ton pre SMS zvuk zo suboru MP3. A telefon nevyda ziadny zvuk, ked pride SMS. Vam ostatnym to funguje?
...vidim to tak, ze sa vratim k starej dobrej fw40, aj tak som ziadne vylepsenia nenasiel.

ja sice pouzivam aac nikoli mp3, ale co se tyce S75ky, tak jsou si rovny, a zadny problem nemam, me to funguje vpohode

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 8:42 am    Post subject: Reply with quote

RDan wrote:
RDan wrote:
Díky předem za info...

Mám kabel na comu 3 a předtím sem nemel zadne problemy, az ted...

No mi se upgrade originálního FW 47 taky nedařil (nemůže navázat spojení, telefon nebyl rozpoznán atd), ale zdá se že to měl na svědomí Mobile Phone Manager od Siemensu, protože se snažil dobouchat do mobilu po kabelu také. Tak jsem ho ukončil a pak se podařilo.
A při upgradu na FW47 jsem se nedržel pokynů programu (vypněte, zapněte mobil atd.), ale zkoušel jsem to všelijak jinak, klidně i s vypnutým mobilem, pak se mi to nějak podařilo, sám nevím jak Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 163, 164, 165  Next
Page 122 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum