clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - AF 51 klekl - HELP
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

AF 51 klekl - HELP

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída A
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bobek
kolemjdoucí

Založen: 08. 09. 2006
Příspěvky: 18
Bydliště: Olomouc

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 05, 2006 4:59 pm    Předmět: AF 51 klekl - HELP Odpovědět s citátem

Ahoj tak jsem spustil přes daťák WinSwup a při nahrávání new softu do mobilu mi klekl PC. Mobil je mrtvý, co teď? Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bobek
kolemjdoucí

Založen: 08. 09. 2006
Příspěvky: 18
Bydliště: Olomouc

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 06, 2006 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se mi ho podařilo oživit , má teď jen malou chybičku, nemá češtinu a tady jsem ji nikdce nenašel.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Milan David
kolemjdoucí

Založen: 18. 06. 2004
Příspěvky: 20

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 06, 2006 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A to jsi tam nahrával novou Fullflash?
A přes jakej kabel? DCA-100 (myslel jsem že není servisní)?
Mám AF-51 ve verzi s customizací od TMo a rád bych se jí zbavil.
MilDa

_________________
MilDa
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bobek
kolemjdoucí

Založen: 08. 09. 2006
Příspěvky: 18
Bydliště: Olomouc

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 06, 2006 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne nahrál jsem tam WinSwupem ( ver.8)tu verzi která bala tady na webu přes kabel DCA100, jenže tam není čeština, je tam lg91, jinak mám taky AF 51 od Týmobajlu a customizace tam zůstala, teď zháním češtinu nebo zpět ver.7, nebo počkat až Siemens vydá svoji oficiální verzi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
FOXXX
VIP
VIP

Založen: 20. 09. 2004
Příspěvky: 2424
Bydliště: Zubří (okres Vsetín)
Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 06, 2006 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda, to sis měl všimnout... Za každým českým FW ať už wiswupem, nebo oficiálním je uvedeno CZ. Ale pokud je FW lepší, tak angličtina zas takový problém nebude, ne...? Teď můžeš opravdu jen čekat, co se objeví...
_________________
S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída A Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group