clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - E71-koupeno-zkušenosti

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

E71-koupeno-zkušenosti
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 50, 51, 52  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mirnyx-Dirnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 20, 2006 2:13 pm    Předmět: Dodavka do SR Odpovědět s citátem

pc99096 napsal:
ja som si ho objednal z cybexu, do 2 dni bol tu za cca 6600 sk

Moze niekto potvrdit, naozaj to pride tak rychlo? Mozno si ho objednam aj ked nemam vobec dobre skusenosti s online obchodmi, reps. s dopravou kurierskymi sluzbami.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: pá říjen 20, 2006 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak ide kuriérskou službou, tak je to rýchle. Treba pozrieť podmienky predajcu a spôsob dodania, i poplatky z ČR do SR.
libol
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 20, 2006 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šroubek napsal:
Nevím že by tam bylo jiné nastavení než vyp/zap,u mého mi to přijde že ty vibrace jsou až příliš intenzivní,docela to trhá kapsu Very Happy

Sakra, takže asi fakt vrácení :-(, tak to mně štve. Když dáš demo tak to jede jo?

EDIT: Tak vůl jsem já - zapomněl jsem na starou dobrou vlastnost siemensů při nabíjení nevibrujou

Naposledy upravil libol dne pá říjen 20, 2006 4:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Šroubek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 20, 2006 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj,demo jede,pokud to máš opravdu v tom menu zapnuté a nejde to tak to hoď na reklamaci.
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 20, 2006 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak jak to máte s Java hrama? Víte, kde shánět, nebo nehrajete?
Šroubek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 20, 2006 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám vyzkoušený akorát to Sudoku a Ice Age,až dorazí kabel tak se pustím do stahování,zatím tedy ale nevím odkud Sad
zaknaktel
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 20, 2006 11:12 pm    Předmět: jeee Odpovědět s citátem

Zdravim všechny, pečlivě sem si pročetl diskuzi, a před chvílí objednal z cybex.cz mou nastávající E71, včera mi klekl muj M65,kupodivu při nevinnym padu na zem z vyšky kapsy(přežil i mnohem horší!!!!) a už prostě nejde nastartovat. Telefon potřebuju řekl bych nutně a nějaký penizky sou,takže sem nevahal. takto vybavenej foun za ty prachy fakt dobry!! jen sem zvědavej kdy bude k odběru v brně,snad už v pondělí či úterý,se nějak nemůžu dočkat tak to snad nebude zklamání, je to na rychlo ale po několikahodinovém pročítání fóra. no nic až bude tak se tady objevim a podělím se o zkušenosti, určitě budu taky potřebovat poradit s něčím taxi snad navzajem pomůžem. tak slunce v duši a v ponděli snad už i s E71! zatim se mějte a všem dik za příspěvky, díky vám sem se rozhodl!

jen malý a možná blbý dotaz: mám kábl k M65, na E71 asi fungovat nebude co?no vyzkouším a uvidim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sramo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 21, 2006 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vyzkouset to muzes, ale kabl do founu stejne nenacpes Very Happy u me zatim kolujou data pres pametovku. Nevite, jak je to s tema hrama?

Alcate OT Easy -> Ericsson R320 -> Siemens A50 -> Siemens CX65 -> Siemens SX1 -> Nokia 6230i -> Samsung X200 -> Motorola MPx220 -> SIEMENS E71 Laughing
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 21, 2006 7:14 am    Předmět: Re: jeee Odpovědět s citátem

zaknaktel napsal:
Zdravim všechny, pečlivě sem si pročetl diskuzi, a před chvílí objednal z cybex.cz mou nastávající E71, včera mi klekl muj M65,kupodivu při nevinnym padu na zem z vyšky kapsy(přežil i mnohem horší!!!!) a už prostě nejde nastartovat. Telefon potřebuju řekl bych nutně a nějaký penizky sou,takže sem nevahal. takto vybavenej foun za ty prachy fakt dobry!! jen sem zvědavej kdy bude k odběru v brně,snad už v pondělí či úterý,se nějak nemůžu dočkat tak to snad nebude zklamání, je to na rychlo ale po několikahodinovém pročítání fóra. no nic až bude tak se tady objevim a podělím se o zkušenosti, určitě budu taky potřebovat poradit s něčím taxi snad navzajem pomůžem. tak slunce v duši a v ponděli snad už i s E71! zatim se mějte a všem dik za příspěvky, díky vám sem se rozhodl!

jen malý a možná blbý dotaz: mám kábl k M65, na E71 asi fungovat nebude co?no vyzkouším a uvidim :mrgreen:

chci jen pro všechny siemensáky oznámit, že E 71 je kvalitní foun, mám ho doma, kabely jsou ale jiné, stejně tak nabíječka atd. Ten vstup pro kabely vypadá si velmi podobně, ale je užší, takže veškeré kabely pro 65 i 75 řadu jsou k ničemu. Pozor u prodejců na E 71 s nižší cenou - je to verze pro T-mobile, která jako obvykle má dosti ošklivý design z hlediska rozjezdu mobilu, mrňavé a ošklivé ikony atd. Nutno požadovat jen E 71 s neutrální verzí softwaru.
Nývlt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 21, 2006 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak je na tom E71 s baterkou? Už jsem se sice jednou ptal Anxious , ale odpověď byla po dvou dnech užívání. Což je docela brzo aby z toho šly vyvozovat závěry. Zajímá mě dlouhodobější zkušenost. Výdrž baterky je pro mě jeden z nejdůležitějších parametrů. K čemu mi bude telefon narvanej nejnovějšími funkcemi když je nebudu moct využít aby mi vydržel aspoň do večera? To je jededen z důvodů proč jsem nešel do EL71... Crying or Very sad
pegodlas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 21, 2006 11:01 am    Předmět: Uložení odeslaných SMS Odpovědět s citátem

Nemohu v meu najít, kde vypnout ukládání sms po odeslání. V manuálu je to popsáno, ale v telefonu tuto položku nevidím. Špatně hledám, nebo na to v fw. 37 zapomněli?

Jinak při psaní sms mi přijde nešikovné, že pokud zmáčknu tlačítko s červeným sluchátkem (třeba i omylem), nabídne se mi pouze uložit do návrhů -ano či ne, ale již nevidím způsob, jak se přímo vrátit to editoru zprávy, jak jsem byl zvyklý u řady 55

Také mě trochu mrzí, že přední kryt má docela vůli a vrže. Na M55 se nic nehlo ani o ň...

A ještě poznámka nakonec: kdy Siemens opustil možnost při podržení hvězdičky nastavit pípnutí? Teď je zde pouze zapnou/vypnout.

pegodlas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 21, 2006 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nývlt napsal:
A jak je na tom E71 s baterkou? Už jsem se sice jednou ptal Anxious , ale odpověď byla po dvou dnech užívání. Což je docela brzo aby z toho šly vyvozovat závěry. Zajímá mě dlouhodobější zkušenost. Výdrž baterky je pro mě jeden z nejdůležitějších parametrů. K čemu mi bude telefon narvanej nejnovějšími funkcemi když je nebudu moct využít aby mi vydržel aspoň do večera? To je jededen z důvodů proč jsem nešel do EL71... Crying or Very sad

Já osobně jsem s baterkou spokojený. Mám telef. od 6.10. a v současné době mám po 4 dnech od nabití ještě více než polovinu (při mém běžním provozu tj. sms +nějaké to volání +trochu her, na jiné opičárny jsem neměl čas; podsvícení displ. 60%)

Nývlt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 21, 2006 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je velmi dobré!! Very Happy Teď už vím jaký je můj další telefon! Dancing Kromě jedné chybičky (červené tlačítko nevrací o krok zpět, ale do pohot. stavu) Mad mi totiž absolutně sedí! 8) Díky! Hand
Šroubek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 21, 2006 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaká témata na E71: http://themes.modopo.com/index.php?m=23&language=en
libol
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 21, 2006 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánové neví někdo jak donutit profil, aby mi směřoval přímo do BT HF? Mám v autě těžkou HF, s mobilem je spárována, najdou se OK, ale když chci volat tak musím vytočit číslo a RUČNĚ přes levé kontext. tlačítko přesměrovat hovor do HF a já bych rád, kdyby to šlo automaticky
Nějaké nápady?
díky
Jinak mobil je FAKT super
A ještě jeden dotaz - nedá se rozsvítit display při zamčených klávesách?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Třída E Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 50, 51, 52  Další
Strana 20 z 52

Přejdi na: