Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 24, 2006 3:38 pm Předmět: Vymazani vseho ve slozce Doruceno |
|
|
Mam problem s vymazanim obsahu slozky Doruceno. Zde se zobrazuji asi dorucenky a jine dorucene veci, nevim kde se to v telefonu vyskytuje. Ted mi to dela neplechu, ze kdyz mam ztraceny hovor, ukaze se mi po kliknuti na ikonku tlf. posledni vec ktera je prave ve slozce Doruceno, ale z vypisu ztracenych hovoru vim, ze mi volal nekdo jiny. Tuto slozku jsem schopnej najit jen pri doruceni zpravy nebo pri neprijatem hovoru, kdyz kliknu na prislusnou ikonu tlf nebo zpravy. Pak se prave dostanu do slozky Doruceno, kde jsou i nejake volani, ty se nedaji vymazat, napise mi to, ze se vyskytla chyba. Mam S65 fv. 50. Snad jste pochopili muj problem a nekdo mi poradi. Pripominam, ze smazanim seznamu ze "Seznamu vsech volani" take nepomohlo. diky za jakekoliv rady. _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: út říjen 24, 2006 4:25 pm Předmět: |
|
|
Hm, zkus jít do doručeno (joy vpravo) možnosti-Nastavení: odstr. záznamy
Tam si nastav, jak to potřebuješ. Já mam nastaveno okamžitě, takže jakmile na ten nepřijatej hovor kliknu joyem, tak mi z toho seznamu zmizí, když otevřu zprávu, tak ze seznamu zmizí (ale v seznamech nepřijatých volání resp. ve zprávách to zůstane)  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 24, 2006 4:39 pm Předmět: |
|
|
Pokud ti tam visí nějaký soubor, který telefon neumí zpracovat - tzn. otevřít (spustit) a uložit jinde, musíš to mechanicky smazat z Misc/Data Inbox. _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 24, 2006 8:01 pm Předmět: |
|
|
nosferatu napsal: | Pokud ti tam visí nějaký soubor, který telefon neumí zpracovat - tzn. otevřít (spustit) a uložit jinde, musíš to mechanicky smazat z Misc/Data Inbox. |
V data inbox nic nemam, tam se snad ukladaji smsky jako do archivu. _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 25, 2006 9:13 am Předmět: |
|
|
Na archív sms je speciální adresář. Tam se ale neukládají samy, musíš je tam uložit (otevřít zprávu - Options - Archive). Pokud ti jde o ten "rychlý inbox" (joy doprava), tak postupuj tak, jak psal Jenda.69. Pokud ti v inboxu nad levým programovatelným tlačítkem visí soubor, který neumí otevřít, nemůže ho ani smazat. To musíš udělat ručně, jak jsem psal. _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|