Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Maikl963 začátečník

78.40 SMM
|
Zaslal: so prosinec 16, 2006 10:15 am Předmět: |
|
|
Tak po čtyřech dnech formátování,nahrávání rootfs,zkoušení se mi povedlo rozjet linux .všechno v pohodě na jede,zadám pin,jdu do menu ,chvíli se tam pohybuju a spustí se bootování píše chybu USB reset done,sadget ether,normálně se můžu v menu pohybovat,třeba na pozadí je černej pruh,a pak za se vyskočí bootování s chybou,nevíte kvůli čemu to dělá???teďka to dělá i při bootování linuxu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 11:26 am Předmět: |
|
|
Maikl963 napsal: | Tak po čtyřech dnech formátování,nahrávání rootfs,zkoušení se mi povedlo rozjet linux .všechno v pohodě na jede,zadám pin,jdu do menu ,chvíli se tam pohybuju a spustí se bootování píše chybu USB reset done,sadget ether,normálně se můžu v menu pohybovat,třeba na pozadí je černej pruh,a pak za se vyskočí bootování s chybou,nevíte kvůli čemu to dělá???teďka to dělá i při bootování linuxu  |
gratuluju, muzes poslat funkcni konfiguraci ?
-rozdeleni karty, nelepe i vcetne velikosti partysn
-odkud se da stahnout rootfs,ktery jede
-odkud se da stahnout uboot.bin
dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 12:10 pm Předmět: |
|
|
oOJaNcOo napsal: | ja som si vsimol ze v Ubunto sa to da ale musis byt prihlaseny ako spravca. aspon na vlastnostiach mmc pise ze citat,zapisovat moze iba spravca. a ked sa dam odhlasit tak pyta samozrejme uzivatelske meno a heslo, myslel som si ze meno je : root a heslo:toor ako vo vecsine live distribucii. |
V ubuntu je uzivatel root zakázaný, pokud chces spravovat zařízení stačí dole vpravo stisknout tlačidlo "administrátorský režim.." _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
oOJaNcOo badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 12:38 pm Předmět: |
|
|
Pjootr napsal: | oOJaNcOo napsal: | ja som si vsimol ze v Ubunto sa to da ale musis byt prihlaseny ako spravca. aspon na vlastnostiach mmc pise ze citat,zapisovat moze iba spravca. a ked sa dam odhlasit tak pyta samozrejme uzivatelske meno a heslo, myslel som si ze meno je : root a heslo:toor ako vo vecsine live distribucii. |
V ubuntu je uzivatel root zakázaný, pokud chces spravovat zařízení stačí dole vpravo stisknout tlačidlo "administrátorský režim.." |
Diki za radu ale som si nainštaloval Suse a Maikl963 mi s tým pomohol. všetko ide ako ma. Už len počkať kedy to dokončia.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 12:58 pm Předmět: |
|
|
Pjootr napsal: |
V ubuntu je uzivatel root zakázaný, pokud chces spravovat zařízení stačí dole vpravo stisknout tlačidlo "administrátorský režim.." |
Sam ho pouzivam, ale root zakazany nie je. Len sa treba prihlasit ako root.
v terminali sudo -i a pass. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maikl963 začátečník

78.40 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 1:46 pm Předmět: |
|
|
timemaster napsal: |
gratuluju, muzes poslat funkcni konfiguraci ?
-rozdeleni karty, nelepe i vcetne velikosti partysn
-odkud se da stahnout rootfs,ktery jede
-odkud se da stahnout uboot.bin
dik |
Už nevim kde jsem všechno stáhnul,tak jsem to upnul co jsem použil u sebe a co fungovalo.
V návodu je všechno popsaný,co jsem použil,jak sem to rozdělil.......návod jsem upravil ze stránky www.sxp.ic.cz/linux_mobile.html
kód: | http://data1.edisk.cz/stahni/73612/Navod.rar_214.85kB.html |
Minule jsem spěchal s návodem,tak tady je menší úprava
Naposledy upravil Maikl963 dne út prosinec 19, 2006 7:59 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oOJaNcOo badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 5:11 pm Předmět: |
|
|
co si myslite ako to bude s aplikaciamy a hrami na linux? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 6:16 pm Předmět: |
|
|
citace: |
Už nevim kde jsem všechno stáhnul,tak jsem to upnul co jsem použil u sebe a co fungovalo.
V návodu je všechno popsaný,co jsem použil,jak sem to rozdělil.......návod jsem upravil ze stránky www.sxp.ic.cz/linux_mobile.html
kód: | http://data1.edisk.cz/stahni/06214/Navod.rar_4.78kB.html |
|
diky moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oOJaNcOo badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 6:53 pm Předmět: |
|
|
mensia otazka, aj vam v Linuxe tak slabo drzi bateria a mobil sa trosku prehrieva? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maikl963 začátečník

78.40 SMM
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 10:01 pm Předmět: |
|
|
oOJaNcOo napsal: | mensia otazka, aj vam v Linuxe tak slabo drzi bateria a mobil sa trosku prehrieva? |
Mě vydrží maximálně den,a zrovna dneska sedím v lavici a najednou cítím teplo v kapse,vytáhnu mobil a byl fakt horký,baterka,hlavně klávesnice.Je to pořád ve vývoji,ale taky by mě zajímalo jestli je to normální.Asi je velká zátěž na procesor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 10:03 pm Předmět: linux |
|
|
tak slaaava, uz mi to taky jede
jen mala otazka, vite nekdo jak ten telefon korektne vypnout ? ja jsem na to neprisel, musel jsem vyndat baterku.. teda je fakt,ze jsem to testnul zatim jen jednou..
kazdopadne mi tam ten linux jebez BEZ pouziti jakehokoliv patche, tzn. bezi to krasne z jejich ciste fw15
vydrz a podobne veci jsem zatim netestoval |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maikl963 začátečník

78.40 SMM
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 10:10 pm Předmět: Re: linux |
|
|
timemaster napsal: | tak slaaava, uz mi to taky jede
jen mala otazka, vite nekdo jak ten telefon korektne vypnout ? ja jsem na to neprisel, musel jsem vyndat baterku................................... |
Tak to blahopřeju,zatím jsem taky nepřišel jak vypnout linux,jediná možnost je vyndat baterku,když zmáčknu momentku tak se resetuje,ale pořád dokola,tak že za se musí se vyndat baterka,pak jsem ještě skoušel vyndat kartu,ale stejný výsledek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:26 pm Předmět: linux |
|
|
aaano,taky taham baterku momentku jsem jeste nezkousel.. ja na tyhle dve tlacitka po strane nejak porad zapominam
ale dik ..
uz se tesim na novej rootfs |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oOJaNcOo badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 6:30 pm Předmět: |
|
|
aj aj sa tesim kym to dokoncia. len nech to prehrava hudbu,videa apd.... a nech bezi fotak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xmax88 rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005 Příspěvky: 312 Bydliště: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1
1271.42 SMM
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 11:59 am Předmět: |
|
|
asi to spatne chapu, ale pokud tam dam N-Gage mod, tak tim vypnu GSM funkce a dobijeni baterie.
Takze tam fuknu Linux a dobijeni baterie a GSM funguje?
pro linux funguje GSM urcite to vim ze stranek vovana, ale to je potom symbian nepouzitelnej ne? kdyz nema GSM a dobijeni  _________________ SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->
Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|