clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Odblokování x65 s patchovaným bootcore
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Odblokování x65 s patchovaným bootcore
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2004 10:01 pm    Předmět: Odblokování x65 s patchovaným bootcore Odpovědět s citátem

Autor: Jiří Balcar

A je to tady. Máte poslední, nebo už dokonce žádnou možnost na kód telefonu? Koupili jste v zahraničí telefon a on je zablokován na určitého operátora, či je telefon zablokován na určitou simkartu a ta je zničená? Tak to už nyní není problém.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=250
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Nero
badatel
badatel

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 127

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2004 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má to malý celkem důležitý háček není zde Siemens epprom tool 3.15
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2004 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už je to v pořádku...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nero
badatel
badatel

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 127

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2004 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super fakt to jede Smile)))


Dííík

Máte mé bezvýznamné dík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pdockal
kolemjdoucí

Založen: 03. 03. 2004
Příspěvky: 18

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2004 5:58 pm    Předmět: eeprom Odpovědět s citátem

Podařilo se mi při tom stisknout omylem save all a vše je v pr...
I když tam nahraji celou zálohu EEPROM znovu, foun jen pípne a hotovo. Tak nevím co s tím. Že by pomohl jenom servis? Více než měsíc se mi čekat nechce ...
Prosím, poraďte. Vím, je to moje vina, ale please help ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2004 6:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nespechej tolik tys sis neudelal zalohu fubu (fullflash) ???

mas asi v log souboru na odblokování mezeru před první závorkou ja ji tam mel jinak kdybys potreboval fubu tak se ozvi ale pocitej s tim ze me 30MB
Návrat nahoru
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2004 9:31 am    Předmět: Re: eeprom Odpovědět s citátem

pdockal napsal:
Podařilo se mi při tom stisknout omylem save all a vše je v pr...
I když tam nahraji celou zálohu EEPROM znovu, foun jen pípne a hotovo. Tak nevím co s tím. Že by pomohl jenom servis? Více než měsíc se mi čekat nechce ...
Prosím, poraďte. Vím, je to moje vina, ale please help ....


Po nahrání celé EEPROM (ale musela být udělaná již s patchovaným bootcore přesně v tom místě kde jsem psal!!!, ne nějaká záloha z dřívějška bez patchovaného bootcore.) musí vše chodit. Taky se mi to stalo a proto jsem na to tak důrazně upozorňoval.
Ale Vše by šlo i tak. Určitě máš k dispozici zálohu FF /nebo ne?/, tak ji tam nahraj a vše bude OK. Pokud ne, tak máš alespoň ten MAP soubor s IMEI a IDphone. Potom bys nahrál cizí FF a odblokoval nahráním toho MAP souboru, ale už se zápisem Save selected.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pdockal
kolemjdoucí

Založen: 03. 03. 2004
Příspěvky: 18

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2004 1:00 pm    Předmět: EEPROM Odpovědět s citátem

Problém je v tom, že nemám ani full flash, ani soubor MAP. Jediné co mám k dispoyici je pípající foun a zálohu EEPROM s příponou eep. Foun komunikuje, servisní menu naskočí. To je ale vše. Myslíš, že se s tím dá ještě něco dělat? Nebo jsem takovej ... že mi pomůže jen servis? Napadlo mě nahrát tam tu EEPROM po jednotlivejch řádcích (blocích)...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2004 1:40 pm    Předmět: Re: EEPROM Odpovědět s citátem

pdockal napsal:
Problém je v tom, že nemám ani full flash, ani soubor MAP. Jediné co mám k dispoyici je pípající foun a zálohu EEPROM s příponou eep. Foun komunikuje, servisní menu naskočí. To je ale vše. Myslíš, že se s tím dá ještě něco dělat? Nebo jsem takovej ... že mi pomůže jen servis? Napadlo mě nahrát tam tu EEPROM po jednotlivejch řádcích (blocích)...


Neodpoveděl jsi na základní otázku. Zálohu EEPROM jsi dělal s patchovaným bootcore nebo ne?
A co jsi tam teda nahrával, když nemáš MAP?

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pdockal
kolemjdoucí

Založen: 03. 03. 2004
Příspěvky: 18

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2004 1:44 pm    Předmět: EEPROM Odpovědět s citátem

Patchovaný boot core nemám. Nějak jsem to celé zmrvil. Map soubor se mi ale podařilo dodatečně vytvořit, ale nejde samozřejmě aplikovat ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pdockal
kolemjdoucí

Založen: 03. 03. 2004
Příspěvky: 18

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2004 5:18 pm    Předmět: EEPROM Odpovědět s citátem

Chlapi, napadá mě poslední věc s tím mým founem. Prosím, poskytněte mi někdo zálohu full flash s patchovaným bootcore a já si opravím IMEI a odblok tím MAP souborem co mám. Jinak mi pomůže snad jen svěcená :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karaya1
kolemjdoucí

Založen: 08. 10. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2004 6:23 pm    Předmět: Parada Odpovědět s citátem

diky moc chlapy je to ODBLOKOVANY!!!!!!!!!!!!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2004 6:35 pm    Předmět: Re: Parada Odpovědět s citátem

karaya1 napsal:
diky moc chlapy je to ODBLOKOVANY!!!!!!!!!!!!!!


Dancing

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no dufam ze to neje az take nebezpecne.
zajtra by som mal mat nieco na test.
tak spravime nejaky ten odblok.
Dik za cely help a info HOW TO DO IT.

Pali
Návrat nahoru
bossko
začátečník
začátečník

Založen: 20. 09. 2004
Příspěvky: 63
Bydliště: Piestany

65.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2004 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvedeny postup nefunguje na A65?
Nejde mi tam spustit javapatch...

_________________
www.sms-gsm.sk
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group