Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 16, 2007 11:35 am Předmět: Re: RE: |
|
|
Dan Kaser napsal: | mohl bys to treba zkusit s usb |
přes usb to taky nejde .. nevím čím to .. ale ani s pomocí těch ovladačů co sou tady na stránkách .. zkusím udělat ještě pár pokusů .. a když tak půjde do vytrínky na čestné místo .. a zkusím sehnat novou .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dan Kaser pisatel

Založen: 09. 04. 2005 Příspěvky: 260 Bydliště: Havlíčkův Brod
22.60 SMM
|
Zaslal: út leden 16, 2007 6:37 pm Předmět: Re: RE: |
|
|
Dan Kaser napsal: | Martyone napsal: | HELE: Tohle me nebudete asi verit.
Kdyz jsem delal trojhmat tak me nabehl a kdyz jsem prestal drzet ty tlacitka tak se me kousl.
Zkusil jsem je tedy drzet: Trojhmat projel !!!
A ted to prehravani FirmWare ! Kdyz drzim stredove tlacitko + cervene sluchatko tak me to jede !! Jak to mam ale udzet neakejch 10 min. mam problem z 1 minutou !
Pro vsechny co maji podobny problem co ja at to zkusi !! Me to asi pomuze, kdyz-tak se ozvu jak jsem dopadl, sice me nikdo neporadil ale myslim si ze tohle je dost velky prinos pro SiemensManii - Nova zkusenost :-) :-) Ted jen jestli funguje. | me se ted stalo uplne to sami...kdyz sem zavrel FExplorer tak se sek no co vytah sem braterku a pak nesel zapnout...trojhmat kdyz sem ho furt drzel tak nabeh az na nastavovani hodin a zase se sek, kdyz nedrzel sek se hned na splashscreenu...do swup nejde,kdyz dam normalne cervenej telefonek pro zapnuti, zcerna obrazovka, pri zapojeni nabijecky - zcerna obrazovka...nevim jestli ma cenu zkouset oziveni s DCA-510 | tak teprve dneska sem mel moznost to profouknout horkovzduskou a funguje to !ale nemuzu moc silne mackat pravy dialogovy tlacitko(nebo jak se mu rika) jinak se to sekne nebo restartuje _________________ Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maceman pisatel

Založen: 05. 11. 2005 Příspěvky: 230 Bydliště: doma Telefon: 736735877 687.40 SMM
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 12:39 pm Předmět: Re:mrtva sx1 |
|
|
Dan Kaser napsal: | Dan Kaser napsal: | Martyone napsal: | HELE: Tohle me nebudete asi verit.
Kdyz jsem delal trojhmat tak me nabehl a kdyz jsem prestal drzet ty tlacitka tak se me kousl.
Zkusil jsem je tedy drzet: Trojhmat projel !!!
A ted to prehravani FirmWare ! Kdyz drzim stredove tlacitko + cervene sluchatko tak me to jede !! Jak to mam ale udzet neakejch 10 min. mam problem z 1 minutou !
Pro vsechny co maji podobny problem co ja at to zkusi !! Me to asi pomuze, kdyz-tak se ozvu jak jsem dopadl, sice me nikdo neporadil ale myslim si ze tohle je dost velky prinos pro SiemensManii - Nova zkusenost :-) :-) Ted jen jestli funguje. | me se ted stalo uplne to sami...kdyz sem zavrel FExplorer tak se sek no co vytah sem braterku a pak nesel zapnout...trojhmat kdyz sem ho furt drzel tak nabeh az na nastavovani hodin a zase se sek, kdyz nedrzel sek se hned na splashscreenu...do swup nejde,kdyz dam normalne cervenej telefonek pro zapnuti, zcerna obrazovka, pri zapojeni nabijecky - zcerna obrazovka...nevim jestli ma cenu zkouset oziveni s DCA-510 | tak teprve dneska sem mel moznost to profouknout horkovzduskou a funguje to !ale nemuzu moc silne mackat pravy dialogovy tlacitko(nebo jak se mu rika) jinak se to sekne nebo restartuje | no me se stalo to samy,kdyz na to hodne zatlacim tak ho prepnu do swupu ale zase mam problem s porty v PC,takze taky budu muset prepajet,muze mi nekdo rict na jakou soucastku se mam na desce zamerit?ktera by mohla byt odchlipla? _________________
HTC Desire
SE P990i
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
xnuke kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 5:59 pm Předmět: |
|
|
mam ten samy problem asi to taky profouknu horkem ale nevim jak a cim a co to je zkousel sem uplne vsechno rozdelat vycistit prehrat FW nic zatlacim na nej a skne se |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|