View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 11:35 am Post subject: Re: RE: |
|
|
Dan Kaser wrote: | mohl bys to treba zkusit s usb |
přes usb to taky nejde .. nevím čím to .. ale ani s pomocí těch ovladačů co sou tady na stránkách .. zkusím udělat ještě pár pokusů .. a když tak půjde do vytrínky na čestné místo .. a zkusím sehnat novou .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
Dan Kaser pisatel

22.60 SMM
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 6:37 pm Post subject: Re: RE: |
|
|
Dan Kaser wrote: | Martyone wrote: | HELE: Tohle me nebudete asi verit.
Kdyz jsem delal trojhmat tak me nabehl a kdyz jsem prestal drzet ty tlacitka tak se me kousl.
Zkusil jsem je tedy drzet: Trojhmat projel !!!
A ted to prehravani FirmWare ! Kdyz drzim stredove tlacitko + cervene sluchatko tak me to jede !! Jak to mam ale udzet neakejch 10 min. mam problem z 1 minutou !
Pro vsechny co maji podobny problem co ja at to zkusi !! Me to asi pomuze, kdyz-tak se ozvu jak jsem dopadl, sice me nikdo neporadil ale myslim si ze tohle je dost velky prinos pro SiemensManii - Nova zkusenost :-) :-) Ted jen jestli funguje. | me se ted stalo uplne to sami...kdyz sem zavrel FExplorer tak se sek no co vytah sem braterku a pak nesel zapnout...trojhmat kdyz sem ho furt drzel tak nabeh az na nastavovani hodin a zase se sek, kdyz nedrzel sek se hned na splashscreenu...do swup nejde,kdyz dam normalne cervenej telefonek pro zapnuti, zcerna obrazovka, pri zapojeni nabijecky - zcerna obrazovka...nevim jestli ma cenu zkouset oziveni s DCA-510 | tak teprve dneska sem mel moznost to profouknout horkovzduskou a funguje to !ale nemuzu moc silne mackat pravy dialogovy tlacitko(nebo jak se mu rika) jinak se to sekne nebo restartuje _________________ Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1 |
|
Back to top |
|
 |
Maceman pisatel

Joined: 05 Nov 2005 Posts: 230 Location: doma Phone: 736735877 687.40 SMM
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 12:39 pm Post subject: Re:mrtva sx1 |
|
|
Dan Kaser wrote: | Dan Kaser wrote: | Martyone wrote: | HELE: Tohle me nebudete asi verit.
Kdyz jsem delal trojhmat tak me nabehl a kdyz jsem prestal drzet ty tlacitka tak se me kousl.
Zkusil jsem je tedy drzet: Trojhmat projel !!!
A ted to prehravani FirmWare ! Kdyz drzim stredove tlacitko + cervene sluchatko tak me to jede !! Jak to mam ale udzet neakejch 10 min. mam problem z 1 minutou !
Pro vsechny co maji podobny problem co ja at to zkusi !! Me to asi pomuze, kdyz-tak se ozvu jak jsem dopadl, sice me nikdo neporadil ale myslim si ze tohle je dost velky prinos pro SiemensManii - Nova zkusenost :-) :-) Ted jen jestli funguje. | me se ted stalo uplne to sami...kdyz sem zavrel FExplorer tak se sek no co vytah sem braterku a pak nesel zapnout...trojhmat kdyz sem ho furt drzel tak nabeh az na nastavovani hodin a zase se sek, kdyz nedrzel sek se hned na splashscreenu...do swup nejde,kdyz dam normalne cervenej telefonek pro zapnuti, zcerna obrazovka, pri zapojeni nabijecky - zcerna obrazovka...nevim jestli ma cenu zkouset oziveni s DCA-510 | tak teprve dneska sem mel moznost to profouknout horkovzduskou a funguje to !ale nemuzu moc silne mackat pravy dialogovy tlacitko(nebo jak se mu rika) jinak se to sekne nebo restartuje | no me se stalo to samy,kdyz na to hodne zatlacim tak ho prepnu do swupu ale zase mam problem s porty v PC,takze taky budu muset prepajet,muze mi nekdo rict na jakou soucastku se mam na desce zamerit?ktera by mohla byt odchlipla? _________________
HTC Desire
SE P990i
|
|
Back to top |
|
 |
xnuke kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 29, 2007 5:59 pm Post subject: |
|
|
mam ten samy problem asi to taky profouknu horkem ale nevim jak a cim a co to je zkousel sem uplne vsechno rozdelat vycistit prehrat FW nic zatlacim na nej a skne se |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|