clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Soubory zlobí...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Soubory zlobí...
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lubo1
pisatel
pisatel

715.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uz je to ok,dik moc..jen format a pak nahrani souboru znova nepomohlo,pak jsem zkratil nazev u jedny mp3,byl dost dlouhy,rozdelil jednu slozku na 2 a uz to jede Dancing
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 16, 2007 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu jsem o tom přemýšlel, proč má někdo problémy s restarty telefonu (po příchozí sms když poslouchá MP3, zdvojují se mu složky na kartě apod.) a někdo ne a jediné co mě napadlo je to, že tyto problémy byly zřejmě odstraněny ve fw26. Mám ho tam vlastně už od té doby co se tento fw objevil a podobné problémy neznám.
Takže možná by bylo dobré tuto variantu vyzkoušet (vždy je možnost se zase k fw.22 vrátit zpět). Jediné u čeho je problém s fw26 je, že nejde video na celý displej. To řeším tak, že si filmy převádím na 270x176 (to je maximálně co fw26 přehraje na výšku). Nejlepší by bylo filmu oříznout ty černé pruhy dole a nahoře a pak by nebyl problém ho převést na 320x176 (bez těch pruhů by to vlastně odpovídalo 16:9 - tedy v tomto případě 16:8,8 - to ale by bylo nepostřehnutelné zkreslení).
Sice je to zde trochu mimo, ale když jsem to už načal s převáděním filmů tak to dám sem. Zjistil jsem, že když převádím filmy z .VOB, zvuk je i po převedení v SUPERu, perfektní ve stereu i v té nejhorší kvalitě co se dá nastavit. Pokud je zdroj v DIVIXu na externí repro to opravdu chrčí, na sluchátka je to bez zkreslení, ale ty z .VOBu jsou lepší Think . Nevím proč, ale mě to tak příjde.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 16, 2007 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě k tomu předchozímu problémku:
jestli mají ty *.pm3 moc dlouhý názvy, mohly by se nekorektně zobrazovat a na to nepomůže žáden formát karty, jen přejmenování

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: