Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lubo1 pisatel

715.00 SMM
|
Zaslal: st únor 07, 2007 3:49 pm Předmět: |
|
|
tak uz je to ok,dik moc..jen format a pak nahrani souboru znova nepomohlo,pak jsem zkratil nazev u jedny mp3,byl dost dlouhy,rozdelil jednu slozku na 2 a uz to jede  _________________ S65->SXG75 (FW22) + Kingston 512MB->HTC S730 (Wings) + 4GB MicroSD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 8:48 am Předmět: |
|
|
Trochu jsem o tom přemýšlel, proč má někdo problémy s restarty telefonu (po příchozí sms když poslouchá MP3, zdvojují se mu složky na kartě apod.) a někdo ne a jediné co mě napadlo je to, že tyto problémy byly zřejmě odstraněny ve fw26. Mám ho tam vlastně už od té doby co se tento fw objevil a podobné problémy neznám.
Takže možná by bylo dobré tuto variantu vyzkoušet (vždy je možnost se zase k fw.22 vrátit zpět). Jediné u čeho je problém s fw26 je, že nejde video na celý displej. To řeším tak, že si filmy převádím na 270x176 (to je maximálně co fw26 přehraje na výšku). Nejlepší by bylo filmu oříznout ty černé pruhy dole a nahoře a pak by nebyl problém ho převést na 320x176 (bez těch pruhů by to vlastně odpovídalo 16:9 - tedy v tomto případě 16:8,8 - to ale by bylo nepostřehnutelné zkreslení).
Sice je to zde trochu mimo, ale když jsem to už načal s převáděním filmů tak to dám sem. Zjistil jsem, že když převádím filmy z .VOB, zvuk je i po převedení v SUPERu, perfektní ve stereu i v té nejhorší kvalitě co se dá nastavit. Pokud je zdroj v DIVIXu na externí repro to opravdu chrčí, na sluchátka je to bez zkreslení, ale ty z .VOBu jsou lepší . Nevím proč, ale mě to tak příjde. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005 Příspěvky: 524 Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách Telefon: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 5:06 pm Předmět: |
|
|
Ještě k tomu předchozímu problémku:
jestli mají ty *.pm3 moc dlouhý názvy, mohly by se nekorektně zobrazovat a na to nepomůže žáden formát karty, jen přejmenování _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|