Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Janinus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 3:39 pm Předmět: Zabil jsem si SX1! |
|
|
Zkoušel jsem , jestli půjde procesor v SX1 podtaktovat (nějaká symbian aplikace na přetaktování, tuším, že se jmenuje overclock...), ale telefon mi to zabilo. Teď se ani nezapne, a ani, když ho dám do naqbíječky, nehlásí nějakou činnost...
Nevít, zda je toto opravitelné, nebo mi zůstalo jenom těžítko? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Založen: 12. 12. 2005 Příspěvky: 1027 Bydliště: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 4:41 pm Předmět: Re: Zabil jsem si SX1! |
|
|
Janinus napsal: | Zkoušel jsem , jestli půjde procesor v SX1 podtaktovat (nějaká symbian aplikace na přetaktování, tuším, že se jmenuje overclock...), ale telefon mi to zabilo. Teď se ani nezapne, a ani, když ho dám do naqbíječky, nehlásí nějakou činnost...
No prvne napis jestli jde swup mod,pokud jo mozna by pomohlo prehrani FW,ale nevim s FW to asi nic mit nebude,takze bych skusil spise trojhmat
BWT:proc jsi skousel podtaktovat? _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janinus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 4:46 pm Předmět: Re: Zabil jsem si SX1! |
|
|
yaqwsx napsal: | Janinus napsal: | Zkoušel jsem , jestli půjde procesor v SX1 podtaktovat (nějaká symbian aplikace na přetaktování, tuším, že se jmenuje overclock...), ale telefon mi to zabilo. Teď se ani nezapne, a ani, když ho dám do naqbíječky, nehlásí nějakou činnost...
No prvne napis jestli jde swup mod,pokud jo mozna by pomohlo prehrani FW,ale nevim s FW to asi nic mit nebude,takze bych skusil spise trojhmat
BWT:proc jsi skousel podtaktovat? |
No, podtaktovat jsem chtěl zkusit hlavně z toho důvodu, jestli to vůbec jde, a jesli by se tím nedosáhlo větší výdrže na jedno nabití...
Jestli je trojhmat * + # + červené tlačítko, tak na to to nereaguje. Jak se dostanu do SWUP módu (?) červané tlačítko a ...? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Založen: 12. 12. 2005 Příspěvky: 1027 Bydliště: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 4:57 pm Předmět: Re: Zabil jsem si SX1! |
|
|
Janinus napsal: | yaqwsx napsal: | Janinus napsal: | Zkoušel jsem , jestli půjde procesor v SX1 podtaktovat (nějaká symbian aplikace na přetaktování, tuším, že se jmenuje overclock...), ale telefon mi to zabilo. Teď se ani nezapne, a ani, když ho dám do naqbíječky, nehlásí nějakou činnost...
No, podtaktovat jsem chtěl zkusit hlavně z toho důvodu, jestli to vůbec jde, a jesli by se tím nedosáhlo větší výdrže na jedno nabití...
Jestli je trojhmat * + # + červené tlačítko, tak na to to nereaguje. Jak se dostanu do SWUP módu (?) červané tlačítko a ...? |
Joy a cervene tl, ale nevim jestli prehrani FW pomuze,protoze nevidim s tim souvislost,ale kdyz je clovek zoufaly tak musi zkusit vsechno _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janinus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 5:01 pm Předmět: Re: Zabil jsem si SX1! |
|
|
yaqwsx napsal: | Janinus napsal: | yaqwsx napsal: | Janinus napsal: | Zkoušel jsem , jestli půjde procesor v SX1 podtaktovat (nějaká symbian aplikace na přetaktování, tuším, že se jmenuje overclock...), ale telefon mi to zabilo. Teď se ani nezapne, a ani, když ho dám do naqbíječky, nehlásí nějakou činnost...
Joy a cervene tl, ale nevim jestli prehrani FW pomuze,protoze nevidim s tim souvislost,ale kdyz je clovek zoufaly tak musi zkusit vsechno |
Tk jsem si pamatoval dobře, jak se dostat do SWUP... Tak to také nereaguje, prostě se to tváří (ono možná taky je) mrtvě... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 5:08 pm Předmět: |
|
|
Mozna skusit navod na oziveni,ale to myslim nepomuze protoze chyba je asi v HW a ne v SW,ak me ale napada asi jen vymena MMI desky _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janinus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 5:16 pm Předmět: |
|
|
yaqwsx napsal: | Mozna skusit navod na oziveni,ale to myslim nepomuze protoze chyba je asi v HW a ne v SW,ak me ale napada asi jen vymena MMI desky |
Takž jsem ho chudáka zabil dokonale... Takže leda staronovej foun z bazaru.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 5:19 pm Předmět: |
|
|
Janinus napsal: | yaqwsx napsal: | Mozna skusit navod na oziveni,ale to myslim nepomuze protoze chyba je asi v HW a ne v SW,ak me ale napada asi jen vymena MMI desky |
Takž jsem ho chudáka zabil dokonale... Takže leda staronovej foun z bazaru.  |
No nevim rikam jeste skusit oziveni,ale sanci tomu nedavam ,ale skusit to muzes _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 5:29 pm Předmět: |
|
|
Skus toto http://www.siemensmania.cz/content.php?id=329 _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
No to jsem myslel,ale ty jsi me predbehl s linkem-ale to je uz zase moje oblibene OT _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janinus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 5:37 pm Předmět: |
|
|
Díky za odkaz, jen, bude mi stačit usb kabel dodávaný s sx1, nebo budu potřebovat ten servisní kabel? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 5:38 pm Předmět: |
|
|
nejak se mi nezda ze podtakovani odrovna tel. ja podtaktovavam a pretaktovavam porad kazdopadne skus oziveni nebotaky jinou baterku nebo taky ho rozebrat kounout do nej a vicistit snad se podari drzim palce  _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janinus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
Juřa86 napsal: | nejak se mi nezda ze podtakovani odrovna tel. ja podtaktovavam a pretaktovavam porad kazdopadne skus oziveni nebotaky jinou baterku nebo taky ho rozebrat kounout do nej a vicistit snad se podari drzim palce  |
No, mě to ten telefon odrovnalo... Zkoušel jsem jít pod těch 120 MHz... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MW-201 badatel

Založen: 09. 05. 2004 Příspěvky: 110 Bydliště: Planeta Země (Brno)
268.62 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 6:01 pm Předmět: |
|
|
Ja to zkoušel na minimum co to šlo (48MHz) a s telefonem se mi nic nestalo. _________________ Usmívejte se :-), bude hůř! A hlavně aby nebyla válka! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 6:07 pm Předmět: |
|
|
Janinus napsal: |
Díky za odkaz, jen, bude mi stačit usb kabel dodávaný s sx1, nebo budu potřebovat ten servisní kabel? | Budes potrebovat servisny DCA-510
EDIT: Skus ci mas nabitu baterku vobec. Mozno ze je len totalne vybita _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|