Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PJay kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 10:42 pm Předmět: POMOC prosím, nutné! SL75 organizér |
|
|
Dobrý den,mám nově telefon SL75 a potřebuji nastavit každodení opakování schůzky, prostě potřebuji každý den v přesnou hodinu, aby mě telefon upozornil, ale at nastavuju jak nastavuju, nedaří se mi to, navíc nefunguje ani alarm Prosím neporadí mi tu někdo, popřípadě nenapíše podrobný návod jak nato? Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
PJay kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so únor 24, 2007 8:51 am Předmět: |
|
|
No se Siemensem jsem se setkal poprvé a jeho rozhraní mi přijde jako jedno z nejhorších, manuál to samá...například vůbec nerozumím: <15>minuty/hodiny/den/dny Alarm nastavím,ale nehraje....s takovým "složitým" nastavením jsem se nesetkal...srry...proto prosím, jestli mi někdo nenapíše podrobný návod....nutně to potřebuji.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|