Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
atropin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 30, 2007 10:19 am Předmět: EL 71 - MRTVÁ! diagnoza? |
|
|
Zdravím lidi,dneska mě přišla na moji EL71cku smska,nejdriv me nesla spustit tim levym tlacitkem tak jsme musel jit pres menu->zpravy atp... po precteni sms mobil pipnul a vypnul se a ted kdyz ho chci zapnout tak se rozsviti ukaze me to napis BS ,pipne a chcipne.... nepomohlo delsi vyndani bateri ani neco podobneho. Mobil není po žádnem padu nebo tak neco proste z cisteho nebe je mrtvej...a me to docela se** protoze musim odjet do prahy a mel jsem v nem ulozena vsechna cisla a na sim nemam nic....! Nemate nekdo podobny problem?a jak se to ted resi kdyz BS uz neni?za rady predem moc dekuji!s pozdravem doposud verny siemensak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majsi začátečník

100.32 SMM
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 8:23 am Předmět: |
|
|
mne sa stalo to iste. Poslal som to na reklamacku. Napisali ze bol vadny nejaky filter
reklamoval som este za cias BS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|