clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Elfs.ext not found
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Elfs.ext not found

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Elfy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wizadrik
kolemjdoucí

Založen: 05. 07. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 11:15 am    Předmět: Elfs.ext not found Odpovědět s citátem

Tuhle hlášku mě to píše když chci spustit nějaký soubor který jsem si asocioval na elfa ... zkoušel jsem GB Emu a Mp3 ... všechny patche mam nahrané, mam S65 fw58 ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak si ho asocioval?????? Máš to v souboru 0:\ZBin\etc\extension.cfg?
_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Wizadrik
kolemjdoucí

Založen: 05. 07. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, mam to přesně v tomhle extension.cfg ... všechno jsem dělal podle návodu na elfy obecně a pak podle toho na mp3ky ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wizadrik
kolemjdoucí

Založen: 05. 07. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem na to přišel, chyba byla v tom že jsem měl Zbin složku na MMC kartě
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wizadrik
kolemjdoucí

Založen: 05. 07. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tenhle problém jsem vyřešil, ale nastalo pár dalších ... když restartuju po tom nastavení telefon, tak se místo ikonek s otazníky, které fungovali po asociaci na mp3.elf ukážou u souborů ikonky s "&" a ať na ně klikám jak chci, nic se neděleje ... to samé dělá i gb soubor u emulátoru ...

... a u toho *.gb souboru jsem ještě měl rpoblém, že když jsem na něj kliknul napsalo to "Can´t run ELF", přestože asociace mam správně ..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

Založen: 27. 10. 2005
Příspěvky: 1584
Bydliště: Kamenna

490284.56 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co máš za ELF loader? Zkus jiný ExtD.elf.
_________________
A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)

SM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Wizadrik
kolemjdoucí

Založen: 05. 07. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ExtD soubor mě funguje jediný jeden, žádný který jsem zkoušel jiný mě nešel, už mě fungují ty mp3jky, nahrál jsem tam tu novou verzi loaderu (2), ale chová se to pořád jako starý loader, co se týče zápisu do extension.cfg ... tam ty nové zápisy nefungují, poslouchá to podle těch starých. ... takže mp3 jsem sice rozchodil, ale emulátor nefunguje ... asociaci mám napsanou správně, dokonce je tam i ta ikonka s "&" že je to asociováno, ale když klikám, tak to nic nedělá ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

Založen: 27. 10. 2005
Příspěvky: 1584
Bydliště: Kamenna

490284.56 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wizadrik napsal:
ale chová se to pořád jako starý loader, co se týče zápisu do extension.cfg

Pokud použiješ nejnovější ExtD.elf (dodávaný s ELF loaderem 2.0), tak ti bude fungovat novej způsob zápisu v extension.cfg wink

Pokud ti funguje asociace s MP3 (nemusíš je otvírat přes ten elf, ale přímo z CardExploreru), tak ti musí fungovat i ten emulátor. Zkontroluj si cesty v extension.cfg.

_________________
A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)

SM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Wizadrik
kolemjdoucí

Založen: 05. 07. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cesty mám určitě dobře, kontroloval jsem to nejmíň stokrát ... zkoušel jsem je i v jiných složkách, různě na MMC a zpátky, všechny možnosti umístění i názvů ... ale jediné čeho jsem většinou docílil že nešlo nic, ani ty mp3jky ... ... stále jsou jediné které fungují, jiný elf s asociací (teď jsem zkoušel GameGear) mě nefunguje ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wizadrik
kolemjdoucí

Založen: 05. 07. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokrok! ... kdyz kliknu na *.gb soubor tak klekne mobil :D

EDIT: Uz to zase nedela, asi to byl jen nejakej chvilkovej skrat :(
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zkus elfpack 2 http://www.siemensmania.cz/patche.php?view_all=true&phone=S65&c=s&f=58
to je poslední řešení Think

_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Wizadrik
kolemjdoucí

Založen: 05. 07. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je špatný, protože elfpack ten druhej mama :( ... s tim 1.8++ mě to nešlo skoro vůbec ty elfy ... nemůže to bejt něčim, že si nerozumí přímo ty elfy s něčim, když jeden funguje a ostatní na stejnym principu ne ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
siemens-bg
kolemjdoucí

Založen: 06. 02. 2007
Příspěvky: 8

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 12, 2007 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hello!I have the same problem,and I want to repair it. d'oh! Can someone help me?I can speek only English and its not very good Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Elfy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group