clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - GNU/Linux port pro SXG75
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

GNU/Linux port pro SXG75
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pluto3
všeználek
všeználek

Založen: 07. 04. 2005
Příspěvky: 739
Bydliště: Slovácko Vinné Sklepy
Telefon: SiemensSK65
9404.40 SMM
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já takové programy znám každý mobil má v sobě zapsané co je to za mobil u siemensu je to to Product name třeba S65 když sem to změnil na S75 přes x65flesher tak něikteré testovací programi z ruska ukazovali vlastnosti s75
_________________
Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i

Dále: A35, C25, C55, M55, M75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5474
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
133074.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, ona vám žádná java neukáže pravou RAM, to co ten program ukazuje je Heap memory - to je něco jako ram, ale jenom pro javu, pravá systémová ram, kterou využívají ostatní věci, jako standartní aplikace (foťák, SMS, mediaplayer..), nebo u starých siemensů Elfy a u SXG asi i BREW aplikace je něco jinýho

btw. koukám, že java v SXG taky může využívat jen 65k barev, jako u S75 Confused

_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8000)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
LumkaCZ
všeználek
všeználek

Založen: 06. 02. 2007
Příspěvky: 780
Bydliště: Praha 8

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To stačí ne? Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SXG využívá PRO VŠECHNO jen 65 536 (16bit) barev a za tím si stojím...
_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
LumkaCZ
všeználek
všeználek

Založen: 06. 02. 2007
Příspěvky: 780
Bydliště: Praha 8

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je sice možné ale jak si na to přišel? Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To už se tu někde řešilo. Prostě jsem udělal dva obrázky BMP s plynulým přechodem šedi a jeden uložil jako 16bit, druhý 24bit a třetí 32bit. Na PC byl znatelný rozdíl plynulosti přechodu mezi 16bit a 32bit. Na SXG vypadají všechny jako 16bit. Je to vidět i na jiných plynulých přechodech v telefon. Někdy můžu hodit screeny.
Ale už jsme v OT...

_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
LumkaCZ
všeználek
všeználek

Založen: 06. 02. 2007
Příspěvky: 780
Bydliště: Praha 8

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je pravda tak skončíme s OT. Pokud je tedy RAM SXG75 celková větší než 16MB dalo by se s WM něco podniknout,pokud menší tak to můžeme zabalit...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ale přece vůbec nevadí, protože na svém WM mám také pouze 65k barev a ty filmy přes celou obrazovku...pořád marně hledám, která barva mi tam (např. do 262k anebo 16M ) chybí .

Teď jsem si vyzkoušel udělat screen displeje WM a poslat jako obrázek do SXG75. Zobrazil na celou obrazovku (je to sice celé takové menší 2,8" na WM oproti 2,2" nebo kolik vlastně displej na SXG má ) a vypadá to fakt zajímavě - vlastně ani není nutné nic graficky dotvářet stačí pouze vyfotit Whistle . A najednou má SXG75 WM6 včetně nejposlednějších HTC vychytávek .

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
LumkaCZ
všeználek
všeználek

Založen: 06. 02. 2007
Příspěvky: 780
Bydliště: Praha 8

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná by to šlo ale já SXG75 nemám jinak bych dávno kuchal a zjišťoval co a jak...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to přesně jak psal "RDT", také mě to udivilo, když jsem tvořil obrázky pro SXG75. 262k barev má SXG75 zřejmě asi pouze v manuálu .

Pokud mobil nemá 65MB RAM tak je to pro pořádný běh WM nepoužitelné. Ono se to totiž po instalaci smrskne pokud máte v nejlepším případě nějakou "vyčištěnou" ROM se základním OS na maximálně nějakých 30MB ale spíše na 20-25MB. No a pokud si spustíte navigaci (třeba TomToma), ICQ (třeba IM+), Skype, Internet explorer a do toho třeba nějakou MP3 přes WMP a navíc přes A2DP bluetooth, tak už tam zbyde tak 2 - 5MB a to je tak akorát na to, aby když někdo zavolá se telefon nesekl(nejvíc sežere ten BT A2DP Confused ). U WM5 to co jsem popsal bylo alespoň na mém zařízení ještě horší, nejnovější vychytávané WM6 už jsou v pohodě.

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
LumkaCZ
všeználek
všeználek

Založen: 06. 02. 2007
Příspěvky: 780
Bydliště: Praha 8

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Což o to ono by byl docela solidní nářez jenom ty WM5 nebo 6 spustit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
PatoPD
badatel
badatel

Založen: 25. 04. 2005
Příspěvky: 194

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2jirkab - 2003SE berie 15MB ram (normálna rom od t-mobilu) wink A Album (56 fotiek) + Camera + IE + Java Apps + Windows Media (neprehráva nič) berie 3MB - takže s tou pamäťou to nie je vždy také hrozné wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj každá aplikace bere paměť jinak. Ty co jsem napsal, ale používám...bohužel si ale také hodně vezmou.
_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Stranger
badatel
badatel

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 197
Bydliště: 48.598530° N, 19.100260° E

276.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RDT napsal:
A co si myslíš? Vždyť x55 měli celkově taky tuším přibližně 1MB, x65 potom něco přes 2MB. Pro FW to stačí, co bys tam chtěl všechno ukládat? Taky možná z tohohle důvodu může na SXG běžet zároveň jen jedna Java aplikace. Taky není tak těžké přehltit počet spuštných položek v SXG. Potom už nastane jenom hláška s něčím jako nedostatkem paměti. Jenomže při běžné práci se to nikdy nestane. To bylo, jenom když jsem chtěl vyzkoušet, kolik položek mi může běžet najednou. Když jsem nakonec otevřel fotku, došla konečně paměť Very Happy (Což se mimochodem stane, i když se pokusím samostatně otevřít v SXG už 2MPx fotku (třeba z cizího telefonu). SXG pracuje po vyfocení jen s 320x240 zmenšeninou fotky...


len pre zaujimavost, podla funMarkusa RAM v NSG a NSG2 je okolo 13,5 MB Very Happy to je fakt uz len pre zaujimavost...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LumkaCZ
všeználek
všeználek

Založen: 06. 02. 2007
Příspěvky: 780
Bydliště: Praha 8

4280.50 SMM
PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DOhromady muze byt tak 16MB mozna by to stacilo aspon na zaklad Very Happy
_________________
HTC TyTN + 1GB miniSD + pouzdro, handsfree, kabel + WM5 (čekám na pořádnou ROM 6.5)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 7 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group