clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Balicek Twist Surf+

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Balicek Twist Surf+
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Reply to topic     Forum Index -> Ostatní
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sentello
táta fóra
táta fóra

SMM
PostPosted: Fri Oct 05, 2007 6:56 pm    Post subject: Reply with quote

No ted jsem to moc nepochopil. Jestli myslis to ze ti ma T-Mobile vyuctovat ten internet na ten tejden tak na to ti nemohu odpovedet. Jestli ale myslis Jimm tak je reseni jednoduche, misto portu 5190 tam nastav 80 a je to uz by to nemelo uctovat nic.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Tmik
rozumbrada
rozumbrada

SMM
PostPosted: Fri Oct 05, 2007 8:23 pm    Post subject: Reply with quote

kdyz jsem tam mel port 5190 misto te 80-tky tak mi za ty prenesene data za ty dva tydny to vyuctujou tech nekolik mb kere sem prenes pres toho jimma pres port 5190
Sentello
táta fóra
táta fóra

SMM
PostPosted: Tue Oct 09, 2007 8:18 pm    Post subject: Reply with quote

Tak je to uz jasne, t-mobile uctuje jak Jimm tak i IM FOR SKYPE. Nejde to nijak obejit zkousel jsem menit proxy i porty ale vzdy to pak nauctovali... hledal jsem nahrazky ale nic nejde, jedine wap icq na adrese wap.tjat.com Jestli nekdo ma nejakej napad tak at pise
Back to top
Sentello
táta fóra
táta fóra

SMM
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

Mimochodem nasel jsem i clanek ktery jasne rika ze T-Mobile tohle dela naschval, svine Embarassed
Code:
http://mobil.idnes.cz/t-mobile-zakazuje-internetovou-telefonii-i-icq-fl9-/mob_svet.asp?c=A060510_131442_mob_svet_dno

Back to top
Tmik
rozumbrada
rozumbrada

SMM
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 9:28 am    Post subject: Reply with quote

hajzli.. mně to ale zatím peníze nežere když jsem připojen na jimmovi.Mam to už tři týdny a nevím strhli mi tak kolem 10kč.
Sentello
táta fóra
táta fóra

SMM
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 10:15 am    Post subject: Reply with quote

Jo jsou to smejdi, dneska nevim za co me nauctovali pres 45kc a kamosovi prez 250. Ani jeden z nas nevime za co, co na to rict... dneska jim napisem zase mail a penize nam zase vratej a to je furt do kola.
Back to top
Tmik
rozumbrada
rozumbrada

SMM
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 12:43 pm    Post subject: Reply with quote

A vrati ty penize urcite?Pak rekni jak si dopadl
Sentello
táta fóra
táta fóra

SMM
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 3:26 pm    Post subject: Reply with quote

Uz jednou me je vratili. Za chvilku jim zavolam a hezky jim to vpalkuji Embarassed
Back to top
Tmik
rozumbrada
rozumbrada

SMM
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

no mně ty prašule zatim nestahli s kreditu, ale čekám na to kdy to udělají...kdyby mi vzali 40kč tak to chápu jakože za ten týden protože to mám tři týdny a ještě jsem neplatil ten poplatek no a dneska mi končí třetí týden má to vůbec cenu ještě mít?Jsem to hodně právě využívál na to icq...držím palce
Sentello
táta fóra
táta fóra

SMM
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 5:49 pm    Post subject: Reply with quote

Jo me to taky neuctovali asi tak 3 tydny.... nevim dneska me bylo receno ze maji technicke problemy a ze se omlouvaji pry se na muj problem podivaji co co nejdrive. Nejsem pry jediny komu to takhle blbne. Divny je ze ti ale nenauctovali ani to ICQ co pouzivas, me to uctujou hned co to zapnu mozna je chybka v tom Jimmovi co pouzivam...
Mohl by jsi me napsat nastaveni toho jimma, jen zalozku sit? Mozna to mam spatne nastaveny. Delal jsem to podle navodu ale asi je tam neco opravdu spatne kdyz me to uctujou na SXG75 a na N80 ne Think

Back to top
Tmik
rozumbrada
rozumbrada

SMM
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

No ja tam mam nastavene http a port 80.Ty penize ti asi jeste nevratili?No mam to dneska taky tri tydny a zitra zacne ctvrty mam to jeste nechat zaple kdyz toho jimma neuctuou zatim nebo myslis ze to jeste odectou?
Sentello
táta fóra
táta fóra

SMM
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 7:37 pm    Post subject: Reply with quote

Ja bych to nechal, protoze kdyby ti toho jimma chteli uctovat tak to uz udelaj... takze mas vyhodu! Penize me vrati az za par dnu, nejdriv to prej posoudi technicke oddeleni Rolling Eyes
Takze v Jimmovy mam nastavit: Port 80, HTTP, Podrzet spojeni "ano", Interval udrzovacich paketu na 120 a pak zaskrtat Bezpecne prihlaseni, Opet spojit? Cim se ti to pripojuje k siti pres T-Mobile Wap nebo Internet?

Back to top
Tmik
rozumbrada
rozumbrada

SMM
PostPosted: Fri Oct 12, 2007 9:27 pm    Post subject: Reply with quote

ano tak to mám nastavené, připojuje se to přes internet...už sem to zrušil a druhej den mi přišla zpráva "Pravě jste si deaktivoval balíček twist surf+ neomezene surfování v mobilu do konce vašeho 7-denního období..." nevím jestli to blbě chápu jsem to chápal, že to ještě týden budu mít a když jsem se připojil tak to po chvílce už naučtovali...no zatim mi žádné velké prachy neztrhli Cool
Sentello
táta fóra
táta fóra

SMM
PostPosted: Sat Oct 13, 2007 8:40 am    Post subject: Reply with quote

Dik, ted me to bezi uplne v pohode a neuctujou me za SKYPE ani za ICQ coz me pkvapuje. Proste se balicek vyplati. Jeste prijit na to jak to spojit s pocitacem a bude vystarano... Anxious
Back to top
Tmik
rozumbrada
rozumbrada

SMM
PostPosted: Sun Jan 20, 2008 11:27 am    Post subject: Odpojovaní jimma Reply with quote

Když sem připojený přes jimma k icq jako nastaveny na port 80 a připojení přes http tak se mi to vždycky třeba jak píšu čtvrt hodiny odpojí a furt se musím přihlašovat nebo to po čase začne vyhazovat chyby to připojení..verzi jimmem to asi není dělá to u každého je to něco s tím připojením protože když to mám na socket a na portu 5190 tak to nedělá.Nejde to nějak udělat aby to nedělalo to nastavení mám kvůli toho surf+ ať to nežere peníze nemá to nějaký vliv počet packetu když tam mám 120 jestli se díky tomu nějak spojení neztratí?
Reply to topic     Forum Index -> Ostatní All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 4 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum