clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nový chat Siemensmanie
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nový chat Siemensmanie
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl by někdo komu to nejede a má trošku času se mnou komunikovat na ICQ 242-315-638?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

romulus napsal:
Prosím, vy, co vám to nejede, napište mi co máte za prohlížeč, co Vám udělá kliknutí na odkaz http://www.siemensmania.cz/room.php?id=1 a podobně. Všem redaktorům chat napoprvé fungoval. Rád bych přišel záhadě na kloub.

Mam Internet Expolrer. Když na to kliknu hodí mi to hlášku:Ve skriptu na této stránce došlo k chybě,pak nějaká znaky a řádky a pak Chcete na této stránce i nadála spouštět skripty? Ať dám ano nebo ne, tak se dostanu do místnosti, ale nemam tam řádek do kterýho psát, ani tam nejsou žádný příspěvky. Jediný co můžu je opustit chat nebo změnit barvu písma

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
fbio
začátečník
začátečník

Založen: 05. 11. 2004
Příspěvky: 92
Bydliště: Příhon 274 664 32 Vranov

66.14 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě teda ten odkaz nefunguje vůbec
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně jak psal Milan-to se mi ukáže taky
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 12. 09. 2004
Příspěvky: 2714

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

romulus napsal:
Prosím, vy, co vám to nejede, napište mi co máte za prohlížeč, co Vám udělá kliknutí na odkaz http://www.siemensmania.cz/room.php?id=1 a podobně. Všem redaktorům chat napoprvé fungoval. Rád bych přišel záhadě na kloub.
Já mám Mozilla Firefox a při kliknutí na odkaz se zobrazí vlevo nahoře ta klávesnice s nápisem chat, uprostřed nahoře logo SiemensManie a ty tři obrázečky, vlevo mám takový šedý pruh a na něm je fungující odkaz a dole volba barvy písma a tlačidlo NASTAVIT, úplně největčí místo zabírá bílá plocha kde asi mají být ty příspěvky, ale nejsou tam...

P.S.: Ten obrázek prohlížeče se nějak změnil, není na něm to OPUSTIT CHAT


Naposledy upravil Mr. Hahn alias ConPower dne ne listopad 21, 2004 4:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ginzo
všeználek
všeználek

Založen: 03. 09. 2004
Příspěvky: 675
Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani mne to nejede-nedá se ani kliknout na obrázek,ani odkaz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už to jede komplet Dancing
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 12. 09. 2004
Příspěvky: 2714

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weitless napsal:
že sem ty obrázky nedáš ještě větší
Náhodou, ještě jsem ho zmenšoval z š. 1024 na 800 pix. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 12. 09. 2004
Příspěvky: 2714

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem



Jak mám poslat příspěvek? Za boha na to nemůžu kápnout Think .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
oookoook
veterán
veterán

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 1813
Bydliště: Brno

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, nemas tam tlacitko odeslat! V Opere to funguje.
_________________
Oook Oook!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo..to ti tam chybí..zkus Alt+S nebo Enter ;o)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 12. 09. 2004
Příspěvky: 2714

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weitless napsal:
jo..to ti tam chybí..zkus Alt+S nebo Enter ;o)
Při Alt+S to pípne a při Enteru příspěvek zmizí.

2opica: A Ty se mi budeš škodolibě smát Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkusím to spodní okýnko trošku zvětšit...snad se Ti tam pak tlačítko vejde...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
huncut
pisatel
pisatel

Založen: 10. 08. 2004
Příspěvky: 259
Bydliště: Vlašim

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam FireFox posledni verze 1.0, hlasim ze funguje vsechno ok, krome toho, ze nemuzu psat prispevky. Tedy muzu, ale zadne se nezobrazi.

Jinak v IE mi to jede ok.

Diky za chat, je to dobra vec :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam IE6 a jede mi vsechno. jenom bych pridal Mr. Greena, odstranil moznost poslat si sam sobe zpravu a taky neni moc prijemny zvuk "kliknuti" kazdych cca 5 sekund
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group