clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - A75 nenabehne
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

A75 nenabehne

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
chude
začátečník
začátečník

Založen: 30. 05. 2005
Příspěvky: 32

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 4:28 pm    Předmět: A75 nenabehne Odpovědět s citátem

prosim o radu. A75 nenabehne,jen se rozsviti modre display na 2 sec. Skousel jsem prehrat firmware, ale to jde jen s WinSwup bez Pre-Check.
Je tento [Old] telefon totalne v pr.... ? ,nebo jde jeste zachranit ?

predem dik za odpoved-i.


plesi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

Založen: 27. 10. 2005
Příspěvky: 1584
Bydliště: Kamenna

490284.56 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus ho odblokovat přes JOKERa.
_________________
A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)

SM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
chude
začátečník
začátečník

Založen: 30. 05. 2005
Příspěvky: 32

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 4:58 pm    Předmět: re: Odpovědět s citátem

pise mi to:

Start...
Loading BootsModel(A75)...
StartBoot does not answer!



vubec nenabootuje -nekomunikuje .No Ping Mobile!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kozino
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 04. 2006
Příspěvky: 429
Bydliště: Piešťany

2156.42 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nastavil si dobre boot type ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chude
začátečník
začátečník

Založen: 30. 05. 2005
Příspěvky: 32

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 5:17 pm    Předmět: re: Odpovědět s citátem

Error: StartBoot answer code 0x00!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kozino
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 04. 2006
Příspěvky: 429
Bydliště: Piešťany

2156.42 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

som myslel či nastavil BootCoreBug - je to hneď pod nastavením rýchlosti
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chude
začátečník
začátečník

Založen: 30. 05. 2005
Příspěvky: 32

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skousel sem snad vse
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kozino
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 04. 2006
Příspěvky: 429
Bydliště: Piešťany

2156.42 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možno blbá otázka, ale mal si telefón vypnutý a stlačil si správne červené tlačítko ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chude
začátečník
začátečník

Založen: 30. 05. 2005
Příspěvky: 32

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 5:27 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

presne ,nejakou tu skusenost uz mam jinak bz s tebou Jokr ani nekomunikoval
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kozino
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 04. 2006
Příspěvky: 429
Bydliště: Piešťany

2156.42 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Modrý display by sa mal dať odstrániť správnym nastavením kontrastu... ale neviem prečo ho ten Joker nebere... Ja som mal zas opačný problém s A52 - Joker v pohode komunikoval, ale WinSwup vôbec... nakoniec sa to na x-tý krát podarilo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chude
začátečník
začátečník

Založen: 30. 05. 2005
Příspěvky: 32

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok. jdu ho jeste jednou flashnout ,ale tusim ze zbytecne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chude
začátečník
začátečník

Založen: 30. 05. 2005
Příspěvky: 32

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem ho flashnul ,ale jak jsem tusil problem nevyresen .

V servisnim modu pise:

Start...
Loading ServiceBoot...
Sending ServiceBoot Ok.
No Ping Mobile!
Start...
Loading ServiceBoot...
Sending ServiceBoot Ok.
HWID: 237 (A75)
A75 lg98 Sw20 19.05.05 14:07:25
IMEI: 356475000038657
DisplayID: 37, Philips Epson S1D15G14
Code(05): OTP closed
Code(08): BootKEY is unknown
Code(0D): Keys are registered in BCORE
Code(10): Minimal access to BFB
Code(15): Complete condition
Code(19): Monitoring is switched on
Code(1D): Blocks 5121,5122,5123 are present
Battery Voltage 3850 mV.
SecurityMode: Customer
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak ho dokazes spojit s Jokerom, tak daj sformatovat iba File System. Malo by ti to pomoct. Ak pohladas urcite je to niekde tu aj vo fore.

Edit: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=743&p=4 . Bod 13

_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chude
začátečník
začátečník

Založen: 30. 05. 2005
Příspěvky: 32

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 6:23 pm    Předmět: Re:mario_liptov Odpovědět s citátem

Problem vyresen ! diky mario .

//mario_liptov: LOCK
Akurat teraz tam nebudes mat obsah pamati tak si nahraj novy flex.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group