clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S68 a adresář v mobilu
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S68 a adresář v mobilu

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Karel Loud
kolemjdoucí

Založen: 24. 09. 2004
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 1:01 pm    Předmět: S68 a adresář v mobilu Odpovědět s citátem

Vážení znalí a šikovní,
chtěl bych se zeptat zda je možné nastavit S68 tak, aby se po zmáčknutí šipky dolů zobrazovaly kontakty jenom ty, které mám v adresáři v mobilu a ne tak jak je to teď dohromady s kontakty na SIMce.

Druhá věc na kterou se chci zeptat je, zdali umí mobil psát české znaky například právě do adresáře (když chci napsat jméno Liška, píše mi pouze Liska).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alfah4ns
badatel
badatel

Založen: 06. 06. 2005
Příspěvky: 103

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno nejde, zobrazuje nesuastale oba adresare naraz, ja to resim tak, ze mam jen v telefonu a na pc zalohu, ale pokud nekdo pouziva sim a vice telefonu, muze byt problem...zase na sim nejsou takove moznosti...tohle fakt nedoresili....

hacky se napsat daji, ale jen s t9, prijmeni ale nezna, ale da se t obejit, proste tam, kde potrebujes dat pismeno s hackem, prepnes na t9, napises nake slovo, kere timzacina, pak vratis zpatky na zadavani pomoci klasickeho datlovani, umazes co netreba a ten znak tam mas...je to haluzacke, ale de to...jinak se mi t zatim nepovedlo, ani mi to nejaknevadi....ale rozdeleny seznam by byt mohl...leda ze by nam kamaradi z ruska prihrali nejaky sikovny patch ;-)
v sms pise bez hacku Smile

_________________
C35 --> M35i --> ME45 --> nokia 3510i (blééé) --> S55 + DCA-510 + 1,58MB+patche --> S68 + DCA-140 + DCA-110
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chalmi
začátečník
začátečník

Založen: 28. 11. 2004
Příspěvky: 70

70.68 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 2:12 pm    Předmět: S68 Odpovědět s citátem

Adresář ti zobrazí až na třetí procvaknutí - dolů/doprava/doprava.
Diakritika v adresáři není špatná - já to řeším přes PC.Má to jednu nevýhodu- Jména začínající s "háčkem" foun řadí na konec. Takže je praktičtější bez háčků.Ale to je o zvyku.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alfah4ns
badatel
badatel

Založen: 06. 06. 2005
Příspěvky: 103

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heeeej...kecam....ted sem si s tim hral, pac mi t dalo brouka do hlavy a tel. nastavit, aby na sipku dolu zobrazil jen pamet telu nastavit jde!!!

otevres seznam -> moznosti -> dalsi... -> nastaveni
tam najdes "zadat tabelator" (?) a zmenis na filrt
standartni filtr zmenis na pamet telefonu

ulozis

pri stisku sipky dolu to skoci automaticky na posledni zalozku a tam bude jen seznam z telu Smile

EDIT:
akorat pri ukladani noveho zaznamu se musis prekliknout na prvni zalozku..t ale neni takovy problem

_________________
C35 --> M35i --> ME45 --> nokia 3510i (blééé) --> S55 + DCA-510 + 1,58MB+patche --> S68 + DCA-140 + DCA-110
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kalousel
kolemjdoucí

Založen: 26. 03. 2007
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja teda nevim, ale i kdyz nastavim aby mi to vzdycky skocilo na zalozku filtr tak mi tam vzdy zustanou nejpouzivanejsi a ne pamet telfonu. kdyz to prehodim, aby tam ve filtru byla pamet telefonu, tak to tam nezustane.
_________________
S25 > S55 > S68
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alfah4ns
badatel
badatel

Založen: 06. 06. 2005
Příspěvky: 103

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tje divne...restartoval sem phone a zustalo...fw47 mam
_________________
C35 --> M35i --> ME45 --> nokia 3510i (blééé) --> S55 + DCA-510 + 1,58MB+patche --> S68 + DCA-140 + DCA-110
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Karel Loud
kolemjdoucí

Založen: 24. 09. 2004
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak potom uložíš ten změněný standardní filtr aby v něm zůstávala paměť telefonu? Mě to vždycky skočí zpátky na nejpoužívanější a není v něm nic.
Dík Karel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alfah4ns
badatel
badatel

Založen: 06. 06. 2005
Příspěvky: 103

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jn...kdyz se nastavuje filtr v zalozce filtr tak se t pak zrusi
ten filtr se musi nastavit v zalozce vsechny kontakty: moznosti -> dalsi (ne filtr, ale dalsi) -> nastaveni -> sjedes kousek dolu, v polozce zadat tabelator das filtr a v polozce filtr, kery je hned pod tim das pamet telefonu a pak t drzi

_________________
C35 --> M35i --> ME45 --> nokia 3510i (blééé) --> S55 + DCA-510 + 1,58MB+patche --> S68 + DCA-140 + DCA-110
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Veverka
kolemjdoucí

Založen: 28. 10. 2007
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2007 10:00 am    Předmět: S68: jak poznám svůj software? Odpovědět s citátem

Mám tento TF pár dní, ale už se mi několikrát neočekávaně vypnul... Confused Jak to odstranit? Pomůže přehrát sw? Jak poznám jaký sw mám? Díky moc za odpovědi!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2007 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Malo by to pomôcť, alebo treba skontrolovať kontakty na baterke. Verziu FW zistíš tak, že naťukáš *#06#, prejdeš doprava a tam budeš mať verzia softvéru wink
_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group